Bornholms Regionskommune, Business Center Bornholm og Væksthus Hovedstadsregionen har ambitioner om at skabe bedre rammer for erhvervslivet på Bornholm.

Derfor har vi samlet erhvervsservicen på Bornholm på én matrikel på Landemærket i Rønne. Virksomhederne har én indgang, ét telefonnummer og mulighed for både sagsbehandling og erhvervsservice på samme adresse.

Vi flytter indsatsen fra enkeltstående projekter til faste tilbud på hylderne som er rettet mod iværksættere og de virksomheder, som kan vækste. Målet er at få 200 nye private arbejdspladser og rykke op i den bedste halvdel af erhvervsmålinger fra industrien og byggeriet.

Fra drøm til virksomhed

Bornholms Erhvervsservice er det bornholmske erhvervslivs indgang til gratis vejledning
om de regionale vækst- og udviklingsmuligheder.

En række konsulenter—med hver deres speciale—står klar til at sparre med dig om, hvordan du får din virksomhed i gang—eller hvordan du videreudvikler eller opskalere samme.

Her kan du få hjælp til alt fra fondsansøgninger, forretningsstrategi og anden professionel sparring—og også som leder eller medarbejder på Bornholm kan du modtage sparring og rådgivning.

Det er gratis, og alle kan henvende sig på www.bornholm.biz eller 56 92 99 99.
Målet er at medvirke til at skabe vækst i det bornholmske erhvervsliv til størst mulig gavn for hele det bornholmske samfund.

I dette hæfte har vi samlet et lille udpluk blandt de flere hundrede virksomheder vi løbende samarbejder med.

Alt under ét tag

Alle aktører, der spiller en rolle i den bornholmske erhvervsudvikling er

samlet under ét tag.

Målsætningen er at sikre en endnu mere effektiv og målrettet erhvervsservice og at gøre det nemmere og hurtigere for virksomhederne at komme videre med deres projekt.
Det bornholmske Single Point of Entry sikrer overblik og hurtig adgang til de rette ydelser og personer.

I Vækstforum skal man skabe rammerne, så bornholmsk erhvervsliv bliver i stand til at koble sig på tiltagene.

Væksthus Hovedstadsregionens afdeling på Bornholm får også til huse i Erhvervsservice på Landemærket i Rønne.

Bornholms Erhvervsfond yder støtte i form af lån eller eventuelt tegning af aktier eller anparter til nye eller bestående erhvervsvirksomheder på Bornholm.

De 65 medarbejdere, der arbejder i Center for Teknik og Miljø i Tejn, betragtes som medspillere, når det drejer sig om bornholmsk erhvervsfremme.

Samarbejdet mellem Jobcenter og resten af Bornholms Erhvervsservice kan føre til bedre og hurtigere kontakt til virksomheder, der har behov for at rekruttere arbejdskraft.

Business Center Bornholm er indgangsportalen til kompetent vejledning og sparring for det bornholmske erhvervslivs ledere og medarbejdere.