MENTORPROGRAM

HAR DU BRUG FOR EN MENTOR?
TILMELD DIG HER

Er du ambitiøs – og er du Iværksætter eller har du en mindre virksomhed?

Har du brug for friske øjne på din virksomheds potentiale og udfordringer?
Kunne du tænke dig et forløb med en erfaren mentor, som brænder for dit projekt?

Business Center Bornholm tilbyder nu flere pladser i vores mentorprogram, der udgøres af et stærkt team af lokale erhvervsprofiler.

Mentorprogrammet er for dig, som:

  • Er iværksætter og/eller har en mindre virksomhed
  • Er ambitiøs
  • Har brug for nye perspektiver på din virksomheds potentiale og udfordringer
  • Vil prioritere tid sammen med en uvildig mentor til at få struktur på din virksomhed
  • Har behov for nye idéer til virksomhedens udvikling
  • Vil indgå i et mentorforløb på ca. 6 måneder
  • Ikke har egen professionel bestyrelse

Du vælger selv vejen, men du får vejledning og sparring til at kvalificere dine valg.
De udvalgte mentorer dækker forskellige kompetenceområder og brancheerfaringer. Mentorerne arbejder uvildigt og stiller sig til rådighed, fordi de brænder for den lokale udvikling på Bornholm.

Forløbet er omkostningsfrit for dig, men der er en række krav for, at du kan komme i betragtning.

Vi har 3 ledige pladser til næste match-making session med mentorerne, som afholdes den 4. oktober i tidsrummet 12.00 – 15.30. Der er afsat 45 minutter til hver deltager i match-makingen.

Send en mail – hurtigst muligt – til info@bornholm.biz, hvis du ønsker at ansøge om en plads i programmet. Herefter vil du blive bedt om at besvare nogle få spørgsmål om din virksomhed, dine svar vil danne baggrund for en opfølgende samtale.

Ansøgningsfrist er: fredag den 21. september.

Jeg er interesseret i mentorprogrammet:

Som iværksætter har man mange ideer og ser hele tiden muligheder. Men det kan være svært at få ideerne omsat til praksis. Mine mentorer har hjulpet mig med at tage fat på konkrete områder, der kan forbedre driften af min virksomhed. Det har været inden for områder som PR, logistik og finansiering. Samtidig har jeg også fået input til min virksomheds udviklingsmuligheder.

Jeg er glad for mentorforløbet under Business Center Bornholm. Det har givet mig værktøjer til at blive mere konkret, så jeg kan holde mig på sporet. Jeg er blevet mere bevidst om – og bedre rustet til – at styre virksomhedens drift og udvikling.

Processen har været god. Den kræver, at jeg investerer tid og kræfter i forløbet. Den tid er givet godt ud. På hvert møde er det mig, der spiller bolden – med nogle af mine udfordringer – op til mentorerne. Herefter får jeg feedback, og her er mentorerne gode til at dele ud af deres viden og erfaringer. Jeg har fået mange nyttige og brugbare råd.

aulie Melnyk

Indehaver, Vandkefir Perler

Hver gang vi har holdt møde, føler jeg, at vi er kommet et skridt længere og har noget konkret at arbejde videre med. Signe Anker

Ejer, Bornholmerhampen

Vi har lagt en plan, og jeg har fået lektier for, så det er work-in-progress. Og jeg glæder mig allerede til næste møde. Henrik liep Nielsen

Ejer, Liep Handmade Guitars