Giv dit bud på en virksomhed, som har gjort en særlig indsats indenfor digital omstilling

Årets virksomhed 2021
Indstil her

Årets Virksomhed 2021

Ved prisuddelingen Årets Virksomhed sætter Bornholms Erhvervsservice hvert år fokus på virksomheder, der har gjort en særlig indsats inden for et specifikt tema.

I år handler det om virksomheder, der har gjort en særlig indsats inden for digital omstilling.

Du kan være med til at bestemme, hvilke virksomheder der skal indstilles, så længe de lever op til nedenstående bedømmelseskriterier. Det gør du ved at udfylde formularen nedenfor senest mandag d. 31. maj.

Her kan du se, hvem der allerede er blevet indstillet til Årets Virksomhed 2021.

(Alle er velkomne til at indstille en virksomhed. Virksomheder kan også indstille sig selv.)

 

Bedømmelseskriterier

  • Virksomheden skal have cvr nr. og hjemstedsadresse på Bornholm.
  • Virksomheden skal have mindst tre ansatte.
  • Virksomheden skal kunne dokumentere en større digital omstilling, der har tilført øget effektivisering og positiv effekt på f.eks. vækst, arbejdsmiljø, produktivitet, optimering, klimamæssige forbedringer eller lignende.

 

Juryen består af:

Thomas Thors, borgmester i Bornholms Regionskommune

Johannes Nilsson, kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune

Karen Bladt, formand for Business Center Bornholm og direktør i HASLE Refractories A/S

Katrine Paaby Joensen, direktør i Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden

 

Vinderen kåres i august

Virksomheder kan indstilles frem til d. 31. maj, og kandidaterne vil løbende blive offentliggjort på Business Center Bornholms Facebook side og her på denne side. Blandt de mange indstillede vil Bornholms Erhvervsservice udpege 3 nominerede virksomheder til et finalefelt.

Hvem der løber med titlen som Årets Virksomhed 2021 afgøres af juryen og selve kåringen vil finde sted til et arrangement fredag d. 27. august.

Indstil en virksomhed

Vi behandler din indstilling fortroligt, selvom du oplyser dit navn og mail.
Sidste frist for indstilling er mandag den 31. maj. Se bedømmelseskriterierne.

De indstillede

Her kan se, hvem der allerede er indstillet til Årets Virksomhed 2021 – og hvorfor.

BornPark Minigolf
BornPark Minigolf har i 2020 indført både online bookingsystem, online vagtplan og computerstyret vandingssystem, hvilke har mange positive fordele.
Digitaliseringen af BornPark Minigolf har gavnet både arbejdsglæden for personalet, forbedret dialogen med gæsterne, øget indtjening og gjort BornPark mere klimavenlige.

sNoir
sNoir i Snellemark Centret har under Corona-nedlukningen været gode til at tage udfordringen op og brugt de sociale medier som salgsplatform. Med online live-salg og en professionel webshop, har de taget den personlige service og smilet med sig og leveret samme høje kvalitet på både Facebook og Instagram.

Ekkodalshuset
Ekkodalshuset har været testpilot for Formula Micro under udviklingen af kasseintegrationen CasForMi, der letter den daglige aflæsning og bogføring.
For at lette tjenerstaben ved de mange besøg, har Ekkodalshuset også investeret i håndholdte elektroniske “tjenerblokke”, der har forbindelse til caféens kasseterminal. Dermed spares skridt og bestilling af mad og drikkevarer sker hurtigere og mere effektivt.

Holms Cykler
Virksomheden drives passioneret af Patrick Holm, som fra starten af har fokuseret på at skabe en stærk serviceorienteret og moderne cykelforretning – såvel offline som online.
Til sommerens store turist-ryk er Holms Cykler klar med en online platform til booking af cykler og guidede ture på mountainbike.

(opdateres løbende)


Hvem er Bornholms Erhvervsservice?

Bag prisen står Bornholms Erhvervsservice, der samler Regionskommunen og erhvervsfremme-organisationerne Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden.

Tidligere vindere af Årets Virksomhed

2020
Svaneke Bryghus, “grøn og bæredygtig omstilling

2019
Jensen Denmark A/S, “bedste arbejdsplads”

2018
KH Maskinværksted A/S, “fremstillingsindustrien”

2017
Ailefo, “årets nye virksomhed”