Workshop

Bæredygtighed i øjenhøjde
TILMELD DIG HER

Kom i øjenhøjde med FN’s verdensmål, bæredygtighed og cirkulær økonomi – få sat begreberne i de rigtige kasser og få praktiske input til at komme i gang med en grøn udvikling.

Workshoppen giver en praktisk introduktion til FN’s verdensmål, bæredygtighed og resultaterne af indsatserne for den grønne omstilling.

Som virksomhed skal der skabes balance mellem bæredygtighed og en rentabel økonomi. Heldigvis er der mange, der med principperne for cirkulær økonomi, har fået udviklet en grøn og profitabel forretningsmodel, hvor energi- og materialeforbruget er mindre, produkterne holder længere og det samlede klimaaftryk er reduceret. Helt enkelt går det ud på at producere mere med mindre, udnytte produktet bedre, og bruge produktet mere end en gang.

Indhold – du får på workshoppen en introduktion til
  • FN’s verdensmål, bæredygtighed, cirkulær økonomi og grøn omstilling
  • erfaringer og eksempler fra danske virksomheder, der har arbejdet med grøn forretningsudvikling – herunder hvornår bliver den grønne omstilling en god forretning i stedet for en omkostning?
  • hvornår man kan bruge grøn markedsføring – og modsat, hvornår man absolut ikke kan…
  • hvordan grøn omstilling hænger positivt sammen med digitalisering og øget serviceforretning
  • hvordan man kommer i gang og hvad skal der til?
  • offentlige støttemuligheder

I løbet af workshoppen vil du blive stillet nogle aktiverende og udfordrende opgaver i relation til din egen virksomhed, så du derved allerede er i gang med at tænke i nye baner.   

Workshoppen er åben for alle, der er interesseret i grøn udvikling.

Du møder: 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 2. november 2021

Tid: kl. 09:00-13:00

Sted:
Green Solution House, Rønne

Målgruppe: Alle med interesse for FN’s verdensmål, bæredygtighed og den grønne omstilling

Four Squares er ejet af Niels Lund, der har over 20 års erfaring med strategi, ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling.

Niels er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet drevet konsulentvirksomhed siden 2006.

Niels har fokus på at forene forretningen, teknologi og organisationen, og har masser af ledererfaring i bagagen – blandt andet som direktør for teknologisk vækstvirksomhed, medejer af greentech startup, kursuschef og management konsulent.

Tilmelding

Ingen felter fundet.