gtag('config', 'AW-805705823');

DAGENS TEKNOLOGI OG GADGET LAB

Hør, rør og oplev alt om dagens teknologi
Tilmeld dig her

Digitalt Efterår tager dig på rundtur i udviklingens overhalingsspor og byder på indsigtsfulde oplæg og ikke mindst spændende hands-on-udforskning og afprøvning af fremtidens teknologier.

 

Brancher bliver konstant forandret af ny teknologi, der for mange kommer helt uventet – til Digitalt Efterår giver vi dig en fornemmelse af, hvor den teknologiske disruption kommer fra – altså, hvad påvirker DIN branche de næste år. Det indeholder de nyeste teknologier, og alt fra de største teknologiproducenter i verden til de helt små opfindere rundt omkring.

Nogle af tingene er umulige at opdrive og udsolgt i hele verden, andre er specielt hentet til landet med det formål at kunne vise en retning for fremtiden. De er de eneste eksemplarer i Danmark.

Vi glæder os til at tilbringe en dag med dig. Vi ved det er svært at holde sig opdateret inden for sin egen branche, og hvad så med alle de muligheder, der er ude omkring? Og hvad nu når dine brugere får nogle muligheder og fremtidige forventninger, som du slet ikke er klar på?

Ny teknologi er lige så vigtig for mennesker, som den er for virksomheder. Til Digitalt Efterår vil du opleve alt fra briller, der gør at du får mere energi, bedre humør og sover bedre. Over en teknologi, der opfanger, hvilket humør du er i når du snakker, så kan du se hvilke mennesker, steder, situationer etc., der gør dig glad, trist, stresset osv. Til et device der kan give dig energi og fokus, eller hjælpe dig til at slappe af, gennem elektrisk stimulering af hjernen. Og meget, meget mere.

Selve dagen:

Du får oplæg omkring digitalisering og den gode forretning, der giver en indflyvning til relevansen for at arbejde med digitalisering. Alt sammen præsenteret gennem best case fortællinger og inspiration fra hele verden. Forhåbentlig efterlader oplægget dig med kæben på gulvet og med en fuld notesblok.

Derudover vil du få bekendtskab til software robotter, der arbejder som os mennesker. Robotter du kan bruge i jeres eksisterende systemer til at hjælpe med alle de repetitive opgaver du måtte have i din organisation.

Du vil se nutidens, og lidt af fremtidens, muligheder for at benytte Virtual-, Augmented, og Mixed Reality i forretningsmæssig kontekst til at øge din salg, mindske omkostninger og meget mere.

Desuden vil der være oplæg fra eksperter omkring data i produktionsvirksomheder og i turisme og retail, og hvordan man kan skabe værdi ved at benytte data man allerede har.

Endeligt vil vi præsentere dig for Demolab. En teknologi samling der viser hvad fremtiden byder på. Og du må selvfølgelig gerne røre og prøve det hele.

TILMELDING:

15. september
kl. 9.00 – 16.00
Green Solution House, Rønne