gtag('config', 'AW-805705823');

En række digitale events til Bornholmske virksomheder

Alle taler om digitalisering, men hvad betyder det?

 

Digitaliseringen er for længst her, der og alle vegne. Den er allerede dybt forankret i alle aspekter af vores samfund og vores hverdag. Ikke bare i form af sociale medier, men også på vores arbejdspladser og i vores interaktion med det offentlige.
”Digitaliseringen er et middel til at styrke en virksomheds effektivitet og dermed konkurrenceevne”, forklarer Christa Lodahl, erhvervschef i Business Center Bornholm. Det kan været alt fra butikken der vælger en webshopløsning, hotellet der investerer i nyt bookingsystem, som effektiviserer håndteringen og dialogen med kunden, produktionsvirksomheden der investerer i robotteknologi for at forenkle arbejdsgangene eller en virksomhed der har valgt et online ordre- og logistikhåndteringssystem. Mulighederne er mange”, fortsætter Christa Lodahl. Vi håber at, du vil deltage i vores “digital efterår:2021” arrangementer:

Intro til digitalisering og "digital efterår:2021"

19. september | webinar

Læs mere og tilmelding

Robotter, AI og nye teknologier

16. september | Green Solution House

Læs mere og tilmelding

Din digital sikkerhed

23. september | webinar

Læs mere og tilmelding

Finansiel digitalisering

28. september | Green Solution House

Der er masser af programmer, som hjælper med at automatisere ens administration. Det kan være til bogføring, projektstyring, betaling, løn og meget meget mere. Hvilke programmer bør man give sig i kast med, og hvornår giver det mening for ens virksomhed, det er noget af det vi vil dykke ned.

Læs mere og tilmelding

Google My Business

14. oktober

Absolut begynderguide i Google My Business. Kom og få de bedste indsigter i, hvordan man får afgørende tilstedeværelse på platformen og sæt fokus på din virksomhed på Bornholm.

Læs mere og tilmelding

SEO | søgemaskingoptimering

26. oktober | Green Solution House

Læs mere og tilmelding

Email marketing | Christina Klitsgaard

3. og 4. november | Green Solution House

E-mailmarketing er den mest direkte, den mest profitable – og den ultimativt billigste – måde, du kan markedsføre dig på. For få hundrede kroner kan du nå tusindvis af modtagere med ét enkelt klik – og opnå dramatiske resultater. Christina Klitsgaard kommer tilbage og holder gratis workshop med video vejledning inden dagen.

Læs mere og tilmelding