MØD DIN ROBOT

Alt kan automatiseres!
Tilmeld dig her

Sæt strøm til administrationen

Alt hvad du laver på en computer kan automatiseres! Så er spørgsmålet bare om det kan betale sig, og hvad vej du skal gå for at få det største udbytte.

Der er masser af programmer, som hjælper med at automatisere ens administration. Det kan være bogføring, projektstyring, betaling, løn og meget meget mere. Hvilke programmer bør man give sig i kast med, og hvornår giver det mening for ens virksomhed, det er noget af det vi vil dykke ned i.

Hør hvordan Svaneke Revision, Årets Virksomhed 2021, bruger “robotter” i deres virksomhed.

Du vil få insigt i, hvordan programmer kan arbejde sammen og hvad du skal være opmærksom på, når du tilkøber dit næste program.

Derudover vil vi gennem en række programmer, som kan have en positiv effekt på din virksomhed. I vil få Anders’ subjektive holdning til de enkelte programmer, så I kan tage stilling til om det er noget for jer, uden at skulle høre en masse salgs snak fra udviklerne selv.

 

Udbytte af mødet:

  • Indsigt i hvordan it-systemet arbejder sammen med
  • Forståelse for hvad du skal se efter næste gang du skal have nyt IT
  • Indsigt i en række konkrete programmer, som kan give værdi til din virksomhed

Oplægsholder

Anders Bærentzen

Anders Bærentzen

Ejer, Din Revisor

Anders Bærentzen er registreret revisor og ejer af Din Revisor i Varde. Derudover sidder han i bestyrelsen for revisorforeningen DANIA, hvor han laver samarbejdsaftaler med relevante produkter til revisormarkedet. Anders har en interesse og et fokus på de digitale produkter, og gør en dyd ud af at teste nye systemer. Herudover har han fået udviklet Revibot, en software robot til revisorbranchen.

Joan Gerdes

Joan Gerdes

Partner, Svaneke Revision

Joan er statsautoriseret revisor. Hun kom til Bornholm i 2006 da hun giftede sig med en bornholmer. Til dagligt er hun partner i Svaneke Revision, hvilket hun har været siden 2017. Joan bor i Østermarie med sin familie og har brugt meget energi på at sætte sig ind i finansiel digitalisering. De sidste par år har hun og hendes medarbejdere taget en del kurser på området. Svaneke Revision har gennemgået en gennemgribende digitalisering.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 24. februar 2022 

Tid: kl. 09:00-13:30

Sted: Green Solution House, Rønne

Tilmelding