FRI INFO-WORKSHOP :

DIGITALE
OPLEVELSESTEKNOLOGIER

TILMELD DIG HER

Fri info-workshop om seneste nye digitale oplevelsesteknologier for turisme, natur, kultur, hotel, restaurant, events, sport, etc.

Få indblik i de nyeste oplevelsesteknologier og få spar­ring med eksperter og andre lignende virksomheder

Kom på omgangshøjde med udviklingen inden for de digi­tale oplevelsesteknologier og find ud af, hvilke teknologier der er relevante for netop din virksomhed. Du får inspiration til at udvikle virksomhedens ydelser via fremlagte cases og mulighed for at afprøve udvalgte teknologier i praksis.  Deltag i works­hoppen, hvis du er interesseret i hvad digitale oplevelsestekno­logier er, hvor de er på vej hen, hvordan de bruges i praksis, og hvilke udfordrin­ger der er ved at implementere teknologierne.

Dagens program: 

Kl. 15.00 Velkomst:
Fredrik Romberg, BCB / Georg Julin, Invio / Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm

  1. Digitale oplevelsesteknologier og inspiration til anvendelser v/ Aalborg Universitet (AAU) Tendenser, state-of-the-art inden for oplevelses­teknologier i oplevelsesvirksomheder, attraktioner, museer og festivaler m.m.
  1. Prøv teknologien på egen krop v/ AAU Demonstration af teknologier og dialog med deltagerne om relevans i egne virksomheder.
  1. Invio_match platform – en helt ny effektiv måde at byde ind på for leverandører og brugere
  2. Forpremiere på en landsdækkende app – Drivestory v/Tommy Riis Hansen – Drivestory – (se sidebar)
  3. Workshop: hvordan kommer du i gang med en oplevelsesteknologi? Gruppediskussioner om barrierer for at tage tek­nologierne i anvendelse samt ideer til at gøre det lettere at implementere dem i praksis f.eks. via den helt nye digital oplevelsesplatform Invio_match.
Kl. 17.45 Afrunding Lidt om oplevelsesteknologier

Oplevelsesteknologier forstås her bredt. Det kan være muligheden for at tilgå en attraktion inden besøget via mobile medier eller via Virtual Reality-teknologier. Det kan være forskellige typer af teknologier, der understøtter oplevelsen under selve besøget såsom interaktive skærme, digitalt baseret historiefortællinger, teknologibasere­de spil, lys, lyd eller augmented reality-løsninger, der på forskellig vis udvider oplevelsen under besøget. Og endelig kan det være forskellige løsninger, der efter besøget gør det muligt for gæsten at genopleve eller forstærke de minder og oplevelser, som besøget har givet.

 

Vi glæder os meget til at sætte ny viden i spil på Bornholm der er under udvikling på rigtig mange områder – også digitalt!  HUSK AT MEDBRING DIN COMPUTER!

 

Lidt om oplevelsesteknologier

Oplevelsesteknologier forstås her bredt. Det kan være muligheden for at tilgå en attraktion inden besøget via mobile medier eller via Virtual Reality-teknologier. Det kan være forskellige typer af teknologier, der understøtter oplevelsen under selve besøget såsom interaktive skærme, digitalt baseret historiefortællinger, teknologibasere­de spil, lys, lyd eller augmented reality-løsninger, der på forskellig vis udvider oplevelsen under besøget. Og endelig kan det være forskellige løsninger, der efter besøget gør det muligt for gæsten at genopleve eller forstærke de minder og oplevelser, som besøget har givet. .


Arrangører: BCB, Invio, Oplevelsesnetværk Bornholm og Destination Bornholm

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 4. dec. 2018
Tid: kl. 15.00 – 18.00
Sted: Aulaen på Snorrebakken (Snorrebakken 66, 3700 Rønne)

Drivestory kan ændre samfundssynet på lige fod med Google og Facebook.

Vi har Netflix til film Vi vil vække den historiske interesse. Vi har Spotify til musik på en spændende og underholdende måde! NU kommer Drivestory til historierne!

Appen fungerer med GPS og interessepunkter og kan via lyd fortælle Danmarks kulturhistorie. Appen kan fortælle og formidle ALLE de historier, der ønskes fortalt og på alle sprog. Den bliver gratis for brugerne at downloade og benytte. Dens kernefunktion virker via GPS koordinater og lyd og fungerer sådan, at når man nærmer sig et interessepunkt f.eks en by eller et bestemt område, så kan appen fortælle historie om stedet. Appen kan også bruges uden GPS. Der vil også være tekst og billeder til hvert interessepunkt.

Tilmelding:

Af hensyn til forplejning seneste tilmelding fredag den 30. november kl. 10.00

Ingen felter fundet.