WORKSHOP

Din bæredygtige forretning
TILMELD DIG HER

Din bæredygtige forretning

Vil du gøre din forretning mere bæredygtig? Så er denne workshop noget for dig. På workshoppen er der fokus på hvordan du definerer en bæredygtig forretning i forhold til valg af materialer og energiformer samt mulighederne for at producere “mere med mindre”. Med udgangspunkt i din virksomhed kigger vi på fremstillingsprocesser og restressourcer. Der kan også være bæredygtighed i at kigge på brugsperiode/levetid for forskellige produkter og om disse kan genanvendes eller blive til produktionsmateriale til andre produkter.  

Vi kommer rundt om:

▪ Materiale- og energiforbedringer hos jer og i jeres værdikæde
▪ Udvikling af planer for jeres bæredygtig udvikling frem til 2030
▪ Bæredygtig udvikling i.f.t. design, materialer, energi, affald, fremstilling, levetid mm
▪ Grønne forretningsideer, der kan udvikle jeres forretnings bæredygtighed i.f.t. økonomi, klima og socialt
▪ Definer jeres bæredygtige forretning gennem udvikling af en grøn forretningsmodel
▪ Arbejd med nye, grønne værdiparametre og kundesegmenter m.v.
▪ Ledelsesmæssige barrierer og udfordringer


Workshopforløb

Workshoppen er den anden ud af tre i et samlet forløb om grønne forretningsmodeller. Forløbet har til formål at hjælpe din virksomhed i gang eller videre med jeres grønne omstilling til gavn for både jeres økonomiske og grønne bundlinje. Den første workshop omhandler “Kom i gang med bæredygtig omstilling” og tredje workshop omhandler “Din bæredygtige kernefortælling“. Der inddrages relevante eksperter på de enkelte workshops.
Du behøver ikke at deltage i alle tre workshops, men vi anbefaler det, hvis du vil hele vejen rundt om din forretning. 

Du møder :

Anders Christian Haahr fra Milestone Pro
Ejer og direktør 

Anders er uddannet civilingeniør inden for virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har siden taget en lang række efteruddannelser, herunder enkeltfags MBA i organisatorisk læring.

Han har arbejdet som virksomhedsrådgiver/konsulent siden 1986 og har været konsulent på flere end 300 virksomhedsprojekter inden for cirkulær økonomi, strategi-/forretningsudvikling og ledelsessystemer. Anders har også været konsulent på ca. 80 virksomheders grønne omstilling, herunder flere bornholmske bl.a. Pernille Bülow og STM Entreprise”

Niels Lund fra Four Squares
Ejer og direktør 

Niels Lund har over 20 års erfaring med strategi, ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling. Niels er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet drevet konsulentvirksomhed siden 2006. Niels har fokus på at forene forretningen, teknologi og organisationen, og har masser af ledererfaring i bagagen – blandt andet som direktør for en teknologisk vækstvirksomhed, medejer af Greentech startup, kursuschef og management konsulent.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 22. februar 2022

Tid: kl. 09:00 – 15:30

Sted: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Tilmelding