WORKSHOP

Din bæredygtige kernefortælling
TILMELD DIG HER

Din bæredygtige kernefortælling

Vil du vide mere om, hvordan du italesætter din omstilling til en grøn og bæredygtig forretning? Så er denne workshop noget for dig. På workshoppen er der fokus på kernefortællingen og grønne selling points, som bruges i markedsføringen af din virksomhed. Med udgangspunkt i din virksomhed kigger vi på grøn markedsføring og hvordan du dokumenterer de grønne visioner, mål og indsatser, I har i jeres virksomhed.
Vi gennemgår også begrebet greenwashing og hvordan du undgår det.  

Vi kommer rundt om:

  • Bæredygtige sellingpoints i forhold til specifikke kundesegmenter
  • Krav til grøn markedsføring og krav til dokumentation af påstande og gældende lovgivning – undgå greenwashing
  • Din bæredygtige fortælling og narrativer – kommunikation i praksis v. Cathrine Christensen fra Climate Partnerships
  • Udvikle jeres grønne kommunikationsstrategi og -plan

Workshopforløb

Workshoppen er den tredje og sidste i et samlet forløb om grønne forretningsmodeller. Forløbet har til formål at hjælpe din virksomhed i gang eller videre med jeres grønne omstilling til gavn for både jeres økonomiske og grønne bundlinje.
De to første workshops omhandler “Kom i gang med bæredygtig omstilling” og “Din bæredygtige forretning“. Der inddrages relevante eksperter på de enkelte workshops.
Du behøver ikke at deltage i alle tre workshops, men vi anbefaler det, hvis du vil hele vejen rundt om din forretning.

Du møder :

Anders Christian Haahr fra Milestone Pro
Ejer og direktør 

Anders er uddannet civilingeniør inden for virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har siden taget en lang række efteruddannelser, herunder enkeltfags MBA i organisatorisk læring.

Han har arbejdet som virksomhedsrådgiver/konsulent siden 1986 og har været konsulent på flere end 300 virksomhedsprojekter inden for cirkulær økonomi, strategi-/forretningsudvikling og ledelsessystemer. Anders har også været konsulent på ca. 80 virksomheders grønne omstilling, herunder flere bornholmske bl.a. Pernille Bülow og STM Entreprise”

Niels Lund fra Four Squares
Ejer og direktør 

Niels Lund har over 20 års erfaring med strategi, ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling. Niels er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet drevet konsulentvirksomhed siden 2006. Niels har fokus på at forene forretningen, teknologi og organisationen, og har masser af ledererfaring i bagagen – blandt andet som direktør for en teknologisk vækstvirksomhed, medejer af Greentech startup, kursuschef og management konsulent.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 15. marts 2022

Tid: kl. 09:00 – 15:30

Sted: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Tilmelding