Webinar workshop: FN’s verdensmål - arbejd med din egen strategiplan

TILMELD DIG HER

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Datoer:

DEL 1
den 21. april kl. 9-11


DEL 2
den 30. april kl. 9-11

 

WEBINAR WORKSHOP: Få hjælp til at udvikle din bæredygtige forretningsplan.

Selvom Corona-krisen fylder på alles læber er FN’s verdensmål ikke blevet mindre væsentlige. Snarere tvært i mod.

Derfor tilbyder vi vores bornholmske virksomheder at deltage i 2 x 2 timers workshop i webinarform, som giver dig mulighed for at kickstarte – eller fortsætte arbejdet – med udviklingen af din bæredygtige forretningsplan. Målet er, at du udvikler en forretningsplan, som en integreret del af din strategi, der kombinerer lysten til bæredygtig nytænkning med omverdenens/kundernes krav til din virksomhed og branche, med behovet for økonomiske rentabilitet.

På første workshop bliver du klogere på, hvorfor Verdensmålene er et godt redskab at tage udgangspunkt i. Du får overblik over de 17 mål, og bliver guidet til at udvælge de mål der er relevante for dig og din virksomhed at arbejde i dybden med.

På anden workshop går vi mere i dybden med de mål du har valgt, og med inspiration fra andre virksomheder i din branche, udarbejder du konkrete handlinger, som du med fordel kan iværksætte på kort og lang sigt.

Der lægges op til, at du mellem modulerne arbejdere videre med udvikling af forretningsplanen.

Det er forretningsudvikler Sara Øllgaard, der underviste på vores arrangement om ”Verdensmål, grønne certifikater og kernefortælling” d. 5. marts, som faciliterer webinar workshopperne d. 21 og 30. april.

Sara har mange års erfaring med at bistå SMV’ere med forretningsudvikling, kombineret med stor viden om potentialerne i bæredygtige forretningsmodeller og ledelse.

 

Tilmelding er lukket.