Bliv set og fundet på Google uden at det koster annoncekroner!

SEO Workshop
TILMELD DIG HER

Vil du gerne rangere bedre i Google, og kan du se ideen i markedsføring, som ikke koster annoncekroner?

GRATIS SEO WORKSHOP: Bliv bedre til at skabe organisk(gratis) trafik til din hjemmeside, der kan generere en højere omsætning.

Niveauet er “Begynder”, dvs. til dig der har hørt om SEO og har en ide om at det er vigtigt for din virksomhed men ikke ved hvordan du skal komme igang eller du bare er træt af at betale et bureau en formue, for noget du ikke helt ved hvad er.
Vi skal afmystificere SEO og opdage at med nogle forholdsvis lette regler og metoder kan man komme langt.

Når dagen er slut, har du en forståelse for hvad SEO kan gøre for din virksomhed. Du ved konkret hvad du skal hjem og tage fat i (eller hvordan du skal sikre, at dit bureau gør det).

Program:

 • Teknisk SEO
  Vi starter dagen med at kigge på Teknisk SEO, hvor vi taler om hvordan Google ser på vores hjemmeside og hvorfor Google rangerer hjemmesider som de gør.
 • Keywords
  Vi kigger derefter på keywords(søgeord) og indhold. Hvad skal man kigge efter når man vælger de rigtige keywords og hvordan skal vi bruge dem på vores hjemmeside.
 • Linkbuilding
  Vi slutter af med at tage et kig på linkbuilding. Hvordan får man links til sin hjemmeside, så Google opfatter den som værende relevant og dermed placere vores side højere i søgeresultaterne.
  Vi skal herunder tale om, at købe links vs fortjente links.
Bruno Poulsen- SEO workshop

Om Underviseren:

Bruno Poulsen er uddannet på CBS og de seneste 10år har han arbejdet med e-commerce har været med til at starte flere succesfulde SEO webshops, bla. Garnbutikken hobbii.dk og senest graviditets og babyudstyrswebshoppen MamaMilla.dk

Samtidig har han været SEO underviser på Bigum&Co de seneste 4år.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 27. september 2022
Morgenmad: 8:30
Workshop: kl. 9:00 – 15:00
Sted: Green Solution House, Strandvejen 79, 3700 Rønne

Tilmelding: