Hvad er bæredygtighed?

TILMELD DIG HER

Denne workshop kan hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker på jeres bæredygtighed og komme godt i gang.

Mange virksomheder er usikre på, hvor bæredygtige de egentlig er. Det kan være svært at angive en præcis status på en virksomheds bæredygtighed, og endnu sværere at vide hvordan bæredygtighed skal måles. Flere virksomheder undgår helt bæredygtighed, for ikke at igangsætte de forkerte aktiviteter eller stikke snuden for langt frem.

Denne workshop kan hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker på jeres bæredygtighed og komme godt i gang. Erhvervshus Hovedstaden og Business Center Bornholm tilbyder en række værktøjer til hvordan man kommer i gang med at blive grøn og cirkulær.

Alle typer virksomheder er velkommen uanset branche eller størrelse. Du skal have et CVR-nummer.

Steven Kær Bjerke Møller

Projektleder, Erhvervshus Hovedstaden – Copenhagen Business Hub

Steven arbejder på en række af Erhvervshusets projekter, herunder Vækstrettet kompetenceudvikling og Grøn vækst via Grønne Forretningsmodeller, hvor han sikrer, at alle deltagere får et værdifuldt udbytte ud af deres projektforløb. Hans store interesse for den grønne omstilling mærker danske SMV’er i arbejdet med at lave grønne forretningsmodeller gennem programmet Grøn Vækst.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 7. oktober 2020
Tid: 09:30 morgenmad og registrering
10.00 – 12.00 Hvad er bæredygtighed?
Sted: Green Solution House, Rønne

Nicholas Mohr Krøyer

Forretningsudvikler, Erhvervshus Hovedstaden – Copenhagen Business Hub

Nicholas har ti års erfaring med bæredygtighed og er ekspert i cirkulær økonomi. Han har desuden omfattende erfaring med mærkeordninger, certificeringer og miljøledelse. I et typisk møde med Nicholas vil overordnet bæredygtighedsarbejde blive oversat til konkrete indsatser, så der kan tages handling hurtigst muligt.

 

 

Tilmelding:

Ingen felter fundet.