Gør "Jeg hader at sælge"

Til "Jeg elsker at hjælpe"
TILMELD DIG HER

SalgsPiloterne fylder 10 år, og det fejrer de med 10 foredrag om salg over hele landet.

På Bornholm har de valgt Business Center Bornholm som samarbejdspartner – og DU er inviteret!

“Jeg hader at være anmassende”
“Jeg er overhovedet ikke sælger”
“Jeg vil bare passe mit job. Kunderne kan bare ringe, hvis det er …”

Goddag frygt! Kan du genkende ovenstående? Du er på ingen måde alene. Vi møder gang på gang mennesker, hvor frygten for salg og at sælge vinder over viljen til at sælge. Viljen til at handle.

Under “Jeg hader at sælge”-workshoppen opdager du, at ægte salg (som SalgsPiloterne definerer det) handler om ligeværd og at hjælpe kunden til et valg: Du har noget, som kunden mangler, og kunden har noget, som du mangler. I udveksler jeres underskud og ender med overskud i begge ender – I har lige meget brug for hinanden! Du bliver formidler af hjælp til et valg – og på ingen måde den negative definition af salg og sælgere.

Du opdager, at når du sælger, skal du være … dig selv! Ingen andre. Ingen “smart-i-en-fart”-sælger. Bare dig. Du vil opleve, at kunderne elsker, at du lytter intensivt til, hvad de siger. Du kan blot læne dig tilbage og være nysgerrig. Kunderne vil elske dig for at være lige præcis dig, fordi du er oprigtig – det kan de mærke!

Mens frygten for at sælge ofte er en indre negativ dialog hos dig, kan den også have en anden årsag: Nemlig at du aldrig har fået den rigtige træning i at sælge som den, du er.
Salg er et fag ligesom alle andre fag – det bliver bare sjældent behandlet sådan. Kan du flyve en jumbojet uden at have fået uddannelse? Kan du bygge en murstensvilla uden at have den nødvendige viden? Du kan lære at sælge, ligesom alle andre kan! Under workshoppen får du de første værktøjer til at komme i gang med at sælge som dig, uden at gå på kompromis med dine værdier eller personlighed.

Efter workshoppen vil du opleve mindst to ting:
1. Du har fået adgang til, hvordan du kan have et positivt syn på salg
2. Du ved, hvad du skal gøre for at komme i gang med at sælge

Du vil ophøre med at sige (til dig selv) “Jeg hader at sælge” – og begynde at sige “Jeg elsker at være formidler af hjælp til et valg”!

 

Tony Evald Clausen
Energisk formidler og mentor

Tony har arbejdet med salg hele sit liv. Han har fokuseret på eksportsalg, opstart af udenlandske salgskontorer for danske virksomheder og salgs-turnaround for alle arter af virksomheder. Siden 1996 har han studeret og undervist i salgmarkedsføringadfærd, nonverbal kommunikation og følelsernes intelligens. Han bruger al sin erfaring og de mange faldgruber, han selv faldt (og stadig falder) i, når han flyver ud i Salgets virkelighed som formidlerforfatterrådgiverunderviser og foredragsholder.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 8. oktober 2020
Tid: 08.30 morgenmad og registrering
09.00 – 11.00 Salgspiloterne
Sted: Green Solution House, Rønne

Tilmelding er desværre lukket