KapitalDag

Mangler du penge til din gode idé?
TILMELDING

KOM OG BLIV INSPIRERET AF iværksætter Gorm Wisweh og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen – og få tips fra Keystones finansrådgivning.

MØD OGSÅ banker, investorer, finansielle rådgivere, vækstfonden, Innovationsfonden, leasingvirksomheder m.fl.

Benyt chancen til at få talt med forskellige finansielle aktører, f.eks. Vækstfonden, og få brugbar sparring.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 8. februar 2018

Tid: kl. 12.30 – 17.00
(snack og indskrivning kl. 12.30 – 13.00)

Sted: Green Solution House

Gorm Wisweh
Ejer af Gorms Pizza

Mød svanekedrengen Gorm Wisweh og hør om rejsen fra moderens cafékøkken på Bornholm til pizzarestauranter i Japan – og om at få ’nej’ og møde modstand og alligevel kæmpe videre for at realisere sin drøm.

Anne Skare Nielsen
Fremtidsforsker

Mød fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og hør hendes bud på, hvor vi bevæger os hen som samfund og som forbrugere – og hvordan du som iværksætter kan navigere og fange fremtidens trends, før de peaker.

Kenneth Larsen
Keystones

Mød Kenneth Larsen fra Keystones og få gode råd til, hvordan du gør dig selv, din idé og din præsentation klar til at tale med banken, investorer eller andre, der kan hjælpe dig videre med at virkeliggøre din idé.

PROGRAMMET

START SLUT TALER EMNE
12.30 13.00 Ankomst / Indskrivning på
Green Solution House
Let frokostsnack
13.00 13.10 Velkomst ved Fredrik Romberg, direktør for Business Center Bornholm Velkomst og præsentation af dagens moderator, Louise Skøtt Gadeberg, Passion Kommunikation
13.15 13.45 Gorm Wisweh, kok og medejer af Gorm’s Pizza Mød svanekedrengen Gorm Wisweh og hør om rejsen fra moderens cafekøkken på Bornholm til pizzarestauranter i Japan – og om at få ’nej’ og møde modstand og alligevel kæmpe videre for at realisere sin iværksætterdrøm.
13.45 14.00 Spørgsmål & debat med Gorm Wisweh
14.00 14.30 Dialogkaffe – netværk og sparring med de mange tilstedeværende, finansielle aktører. Økonomi er fundamentet for, at den gode ide får vinger, der bærer, så virksomheden kan udvikle sig til en bæredygtig business, du kan leve af. Her har du mulighed for at udspørge og sparre med finansielle og erhvervsfremmeaktører som: Vækstfonden, Innovationsfonden, LAG, Bornholms Erhvervsfond, Flex Funding, Sydbank, Nordea, Keystones, Bornholms Landbrug, Væksthus Hovedstadsregionen, Vækstforum, Business Center Bornholm og mange flere.
14.30 15.15 Kenneth Larsen, partner og CEO i

Keystones

Mød Kenneth Larsen fra Keystones, et finansielt datingbureau mellem investorer og iværksættere, og få gode råd til, hvordan du gør dig selv, din ide og din præ­sentation klar til at tale med banken, investorer eller andre, der kan hjælpe dig videre med at virkeliggøre din idé.
15.15 15.30 Spørgsmål & debat med Kenneth Larsen
15.30 16.00 Dialogkaffe – netværk og sparring Fortsættelse af sparring og netværkssamtaler med de finansielle aktører, der er til stede.
16.00 16.30 Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker i Future Navigator Hør fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortælle om, hvor vi be­væger os hen som samfund og som forbrugere – og hvor­dan du som iværksætter kan navigere i og fange fremtidens trends, før de peaker.
16.30 16.45 Spørgsmål & debat med Anne Skare Nielsen
16.45 17.00 Tak for i dag Afrunding, evaluering og sidste informationer.

TILMELDING

Ingen felter fundet.

Arrangeres af:

I samarbejde med:

   

Benyt chancen for at få talt med disse forskellige finansielle aktører: