Kom godt i gang med

digitalt salg uden for Bornholm
SE WEBINARET

Få en bedre forståelse for kunderne, jeres produkter og jeres digitale muligheder for eksport.

Gennem 2 online-webinars guides bornholmske virksomheder (SMV’er), der har behov for at forbedre deres digitale salg og services, gennem de digitale muligheder for fokus på forbrugere uden for Bornholm. Deltagerne får et overblik over “best practices” for digital eksport, inklusiv forståelse for eget produkt, kunder, kanaler og tidsbesparelsesværktøjer. Webinaret indeholder også øvelser, som guider deltagerne gennem processen med at udvælge de rette kanaler og værktøjer.

Programmet er sat sammen således, at deltagerne langsomt introduceres til forskellige områder af digitale muligheder, kommunikationsstrategier og eksekveringsmuligheder – for til sidst at stykke det sammen til en helstøbt handlingsplan.

Undervejs bliver der gennemgået introduktioner og praktiske opgaver for:

  • Produktbeskrivelse
  • Kundesegmentering
  • Kanaloverblik
  • Opsætning af budget
  • Digitale værktøjer
  • Planlægningsværktøjer
  • Handlingsplan

 

Anders Wiberg  (www.dobbelt-v.dk)
Selvstændig digital kommunikatør
 
Som ejer og freelancer i WIBERG kæmper Anders kampen for bedre kundeoplevelser og en styrket indsats fra virksomhedernes side omkring anvendelse af digitale kanaler og platforme til afsætning, kundeservice, kundedialog, storytelling og kvalitetssikring.
Anders mener, at hver virksomhed har deres egne unikke styrker – branding, mission, vision, the WHY, service, produkter, filantropi – og det er på de områder de skal adskille sig fra konkurrenterne på de digitale platforme. Med erfaring fra bl.a. DSB, Georg Jensen, Canal Digital og Kræftens Bekæmpelse har Anders et stort indgående kendskab til de mange forskellige aspekter “web” omhandler.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sted: Online-webinar

Datoer:
Se optagelsen af webinaret
Webinar #1:
28. april, kl. 10-12

Webinar #2:
5. maj, kl. 10-12

Tilmelding er lukket. Men, du kan se optagelsen af webinaret her: