FN’s verdensmål, grønne mærker og kernefortælling

Kommuniker dine grønne indsatser
TILMELD DIG HER

Sæt fokus på din virksomheds arbejde med FN’s verdensmål, grønne mærker og kernefortælling.

FN’s 17 verdensmål er kommet på alles læber. Både offentlige institutioner og private virksomheder gør en stor indsats for at bidrage til målene, der skal sikre en bæredygtig global udvikling. Også i vores egen baghave.

Med strategien Bright Green Island sigter BRK mod at blive en bæredygtig og klimavenlig ø i 2035. Det involverer bornholmske virksomheder, der i stigende grad skal arbejde med bæredygtighed i udviklingen og driften af deres forretninger.

Mange danske virksomheder bidrager allerede positivt til flere af verdensmålene, men særligt i forhold til verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion, kan vi rykke os endnu mere. Her er grønne mærkningsordninger et effektivt redskab at tage i brug, fordi de netop har som formål at mindske miljøbelastningen fra produktion og forbrug.

Den 5. marts får du en grundlæggende introduktion til FN’s verdensmål og grønne mærkningsordninger med fokus på hvordan de kan bidrage til en bæredygtig udvikling og samtidig være en god forretning. Du vil blive klogere på, hvordan din virksomhed helt konkret kan arbejde med verdensmålene og grønne mærkningsordninger, og ikke mindst hvordan I kan kommunikere om indsatsen. Dagen byder på en række inspirerende oplæg fra forretningsudvikler Sara Øllgaard og virksomhederne Schæffergården og Hasle Refractories, der har arbejdet FN’s verdensmål og mærkningsordninger. Til slut sætter vi fokus på hvordan Bornholmermålene og FN´s verdensmål spiller sammen.

Hasle Refractories udtaler: “Det var en aha-oplevelse, at FN´s verdensmål udgør et globalt sprog for bæredygtighed – som vores internationale kunder allerede taler. Vi har produkter, som tapper ind i den bæredygtige omstilling, men det er først nu blevet klart for os, hvordan vi kan beskrive det bæredygtighedsperspektiv over for vores kunder og resten af verden”.

Arrangementet er åbent for alle interesserede virksomheder. Dagen er arrangeret af Business Center Bornholm og projekterne Bornholm ud i Verden samt Bæredygtig Bundlinje Bornholm.

Ønsker du at deltage i workshop den 18. marts og arbejde på netop DIN virksomheds behov og muligheder?

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 5. marts 2020
Tid: kl. 9.00 – 16.00
(morgenmad og registrering kl. 8.30)
Sted: Green Solution House

Tilmelding er lukket.