Skræddersy din egen markedsføringsplan

Workshop
TILMELD DIG HER

Markedsføring- Skab værdi med din B2B markedsføring

Markedsføring spiller i dag en vigtigere rolle for mange virksomheder, og et godt fundament er grundlaget for at få succes med sin markedsføring.

Gratis marketing workshop: Her får du mulighed for at arbejde konkret med din virksomheds markedsføring.

På dagen bliver du præsenteret for markedsføringslandskabet anno 2022, samt introduceret til mulighederne med såvel online, offline og lokale markedsføringskanaler.

Hands-on:
På workshoppen kommer du til at arbejde med praktiske opgaver, der primært tager udgangspunkt i din egen virksomhed. Opgaver som hjælper dig med at lægge et godt fundament for virksomhedens markedsføring.

Formål:
Formålet med Marketing Workshoppen er at klæde dig og din virksomhed bedre på til fremtiden, ved at forstå jeres muligheder inden for markedsføring. Som afslutning på workshoppen vil du blive præsenteret for, og arbejde med, en enkel og praktisk markedsføringsmodel, samt et marketing statement, for hvordan du skal markedsføre din virksomhed. Værktøjer som du også kan arbejde videre med efter workshoppen, hjemme i din virksomhed.

Markedsføring - Mads Fischer

Oplægsholder:

Mads Fischer
– Lead2Sale

Mads har +17 års erfaring fra marketing- og salgsverdenen. De sidste knap 5 år har han drevet sin egen virksomhed, hvor han som ekstern markedsføringskonsulent/ressource optimerer og udvikler SMV virksomheders markedsføringsindsats.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 12. oktober 2022
Morgenmad: kl. 08:30
Workshop: 09:00 – 15:00
Sted: Green Solution House, Strandvejen 79, 3700 Rønne

Tilmelding: