OPFINDERRÅDGIVNING

Tilmeld dig her

Få din gode idé omsat til virkelighed

Har du en idé eller måske allerede udviklet et produkt, så kom med til event med Opfinderrådgivningen og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Torsdag den 18. november kan du møde Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Alle med en god produktidé eller opfindelse er inviteret til fortrolig en-til-en rådgivningssamtale om ideens tekniske og/eller kommercielle potentiale.

I løbet af arrangementet får du et oplæg fra Opfinderrådgivningen, hvor du får anbefalinger til det fortsatte arbejde med din ide eller opfindelse.

Fra Patent- og Varemærkestyrelsen møder du Examiner Susanne Halkjær. Susanne  er med virtuelt og fortæller om patentering og anden immateriel beskyttelse.

Så du Anders Brehm Pedersen i TV-programmet Løvens Hule? Han har opfundet en løgsætter, et stykke værktøj, der gør det nemmere og mindre nedslidende, hvis man arbejder professionelt med at plante blomsterløg og andre småplanter. Anders Brehm Pedersen er med virtuelt og fortæller sin opfinderhistorie. Du kan læse mere om Anders og hans løgsætter her. 

Efter oplæggene sidder opfinderrådgiveren klar i et separat lokal til en rådgivningssnak med dig om din idé eller opfindelse.

Opfinderrådgivningen har allerede bistået bornholmere med at omsætte ideer til virkelighed ved at hjælpe med at etablere licensaftaler mellem opfinder og producent. Kom og hør hvordan du kan komme videre med din idé.  

Du møder:

Lasse Jønsson

Lasse Jønsson

Opfinderrådgiver

Lasse har en passion for at bidrage til at skabe vækst i samfundet og har stor national og international erfaring med, hvordan man skaber ny forretning samtidig med, at man optimerer og udvider eksisterende forretningsområder. Det gør ham i stand til at sætte sig i de potentielle licenstagende virksomheders sted.
Du kan både finde Lasse rundt omkring i landet, hvor han besøger samarbejdspartnere og opdyrker nye muligheder, og bag skrivebordet på kontoret i Taastrup, hvor han sidder klar til en snak om mulighederne og udfordringerne i forhold til din opfindelse.

Nikolaj Ilsted Bech

Nikolaj Ilsted Bech

Faglig leder

Nikolaj er leder af Opfinderrådgivningen og har siden 2012 rådgivet danske opfindere om blandt andet pharma, bioteknologi og grønne løsninger – disse områder har han en særlig kompetence indenfor i kraft af sin uddannelse som molekylærbiolog.
Inden Nikolaj kom til Opfinderrådgivningen arbejdede han i Styrelsen for Forskning og Innovation, hvilket har givet ham en indgående forståelse for, hvordan ny viden og nye ideer bliver skabt og sat i funktion ude i samfundet.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 18. november 2021

Tid: kl. 15:30 – 18:00

Sted: Green Solution House, Rønne

 

Tilmelding

Ingen felter fundet.