gtag('config', 'AW-805705823');

OPFINDERRÅDGIVNING

Tilmeld dig her

Få din gode idé omsat til virkelighed

Har du en idé eller måske allerede udviklet et produkt, så kom med til event med Opfinderrådgivningen og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Torsdag den 14. oktober kan du møde Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Alle med en god produktidé eller opfindelse er inviteret til fortrolig en-til-en rådgivningssamtale om ideens tekniske og/eller kommercielle potentiale.

I løbet af arrangementet giver Opfinderrådgivningen et kort oplæg, hvor du får anbefalinger til det fortsatte arbejde med din ide eller opfindelse. Patent- og Varemærkestyrelsen fortæller om patentering og anden immateriel beskyttelse og herefter sidder opfinderrådgiveren klar i et separat lokal til en rådgivningssnak med dig om din idé eller opfindelse.

Opfinderrådgivningen har allerede bistået bornholmere med at omsætte ideer til virkelighed ved at hjælpe med at etablere licensaftaler mellem opfinder og producent. ”Vi har tidligere set mange gode ideer her fra Bornholm og flere af dem er nu i produktion”, fortæller Nikolaj Ilsted Bech fra Opfinderrådgivningen og fortsætter: ”så vi glæder os til igen at møde opfindere, iværksættere og entreprenante personer med gode ideer den 14. oktober”.

Oplægsholder

Simon Pagh

Simon Pagh

Client Manager, Searchmind

Mit navn er Simon Pagh Kristensen, og jeg arbejder til dagligt hos Searchmind i Aarhus. Her sidder jeg som Client Manager, hvor jeg har den daglige kommunikation og rådgivning til en række af vores kunder.
Vi er et digitalt performance bureau – og vi hjælper alt fra små og mellemstore virksomheder til nogle af branchens største spillere med at vækste deres online forretning gennem digital marketing.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 14. oktober 2021

Tid: kl. 15:30 – 18:00

Sted: Green Solution House, Rønne

Covid-19: I henhold til gældende retningslinjer er der krav om, at alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas.

Tilmelding