Sådan bygger du en e-mailliste, du kan markedsføre dig til på mikro-budget

GRATIS WEBINAR
TILMELD DIG HER

Sådan bygger du en e-mailliste, du kan markedsføre dig til på mikro-budget

Jo. E-mailmarketing ligger stadig på førstepladsen – det er den kanal, du kan skabe allerhøjest salg med på kortest tid. Og det allerbedste: Det er rævebilligt at markedsføre sig med e-mails. Og så er det oven i købet nemt at komme i gang.

Med 2 timers varighed viser e-mailmarketingspecialist Christina Klitsgaard dig, hvordan du bygger en e-mailliste med læsere – og hvordan du forvandler dine helt nye modtagere til betalende kunder på autopilot. Undervisningen foregår online, så du kan deltage hjemmefra.  

 

 

På denne webinar lærer du:

  • Hvordan du hurtigt og effektivt bygger en e-mailliste
  • Hvorfor du slet ikke behøver at have en hjemmeside for at gøre det
  • Hvad et e-mailsystem er – og hvilke 3, Christina anbefaler (det ene er gratis)

Der er 100% værdi i denne webinar for:

  • Dig, der er helt grøn iværksætter, og som ikke har et website endnu, men ved én ting: Du vil markedsføre dig med e-mails. Good choice!
  • Dig, der er etableret iværksætter, og som allerede hár oplevet suset ved at have en e-mailliste og vil bygge videre. Hurtigt.
  • Dig, der er ansat i en virksomhed, som synes, at de ‘gør alt det rigtige’, men det virker ikke. Hint: I gør ikke alt det rigtige: Men det kan heldigvis hurtigt ændres. Det får I værktøjerne til her.
  • Dig, der skal i gang med at køre en kampagne snart – fx på en produktnyhed – og ønsker en hel færge fuld af nye leads at markedsføre dig til. Kvalificerede, købemodne leads.
  • Og ja, det her er til både webshop-ejeren og vidensformidleren. Du får eksempler og principper til begge grupper.

Oplægsholder:

Christina Klitsgaard

Christina Klitsgaard

Din underviser er ’e-mailnørd’ Christina Klitsgaard. Hun har 11 års praktisk erfaring med at sælge for millioner af kroner via e-mails på det danske marked. Læg dertil 25 års erfaring som tekstforfatter med speciale i at skrive tekster, der skaber målbare reaktioner.

Christina er en smittende energisk oplægsholder og som sådan ofte på plakaten til markedsføringskonferencer og events.

Hun har undervist tusindvis af kursister live overalt i Danmark, og hendes online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis af danske e-mail-marketing-entusiaster – fra sprøde nybegyndere til hardcore specialister.

Her får du altså en underviser, der har reel hands-on erfaring med e-mailmarkedsføring på det danske marked – og som ved, hvad der virker og ikke virker. Nul varm luft. Med garanti. (Mød hende og læs mere på weloveemails.dk).

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 8. februar 2021
Tid: kl. 14:00-16:00
Sted: WEBINAR

Tilmelding er lukket

Se optagelsen fra webinaret: