SALG - WORKSHOP

Workshops for håndværkere (workshop 1+2)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JGzbGAMyU6k" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Workshops for håndværkere
Salg for mester og svende

Kunden er din ven

Inspiration og værktøjer til både svende og mester. Ny energi og mere system i salgsarbejdet.

Salgs- og servicekonceptet »Kunden er din ven« er udviklet af Lars Boisen, som selv er uddannet vvs’er og har arbejdet med salgs-og servicetræning i mere end 15 år.

’Kunden er din ven’ er udviklet til håndværkere og service- teknikere med kundekontakt – og vil skabe en sikker platform i salgssituationer.

  • 2 workshops: 9. oktober og 30. oktober
  • Lær at sælge uden at gå på kompromis med dig selv – og uden at skubbe kunden fra dig.
  • I får en række støtteværktøjer og motivationsklip sendt direkte til jeres mobiltelefoner. Støtteværktøjerne kan fastholde og udvikle salgsarbejdet.

Der er et begrænset deltagerantal. Spørgsmål: Jørn Pedersen / jp@bornholm.biz

Underviser: Performanze
Når du skal have det fulde udbytte af investeringen i uddannelse, kræver det at læringen både udvides og forlænges. Det stiller store krav til os som din samarbejds- og sparringspartner. Det som der undervises i, er ofte det samme uanset hvilken samarbejdspartner du vælger. Der er naturligvis variationer, men grundlæggende er det samme grundteorier og udgangspunkt som kursers indhold bygges op af. Indholdet er ikke det vigtigste, det er indpakningen og formidlingen som gør forskellen. Det handler ikke om kursusdage. Det handler om at realisere din ambition.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Datoer:
9. oktober 2018
30. oktober 2018
Tid: kl. 15.00-18.00
Sted: Aakirkeby-Hallerne

Tilmelding:

Begrænset deltagerantal.
Du vil få besked en uge før, om du er tilmeldt.

Ingen felter fundet.