SUCCES ONLINE

SEO i 2019
TILMELD DIG HER

Få førstehånds indsigt i SEO beatet

Vi har inviteret Lars Skjoldby en tur til Bornholm for at gøre os alle sammen lidt klogere på hvad der er inde i den “Black box” man kalder for søgemaskineoptimering, eller SEO.

Skjoldby & Co er et digital marketing bureau fra Roskilde, som du måske kender fra de danske digitale marketing konferencer, hvor Lars Skjoldby ofte taler om det nyeste på SEO beatet. Men det er ikke altid den seneste og nyeste viden der er mest afgørende for din succes i søgeresultaterne, men i højere grad at vide hvor der er mest at hente på optimerings fronten.

Udover en introduktion til hvordan søgemaskinerne, stærkt anført af Google, har udviklet sin algoritme i 2018 og 2019 så bliver der også talt om hvilke tendenser markedet ser. Den organiske trafik kanal er for mange virksomheder blevet et større fokus område i takt med at bud priserne på Google Ads støt stiger. Men alt den data og viden der ligger forankret i Google Ads universet er også for værdifuldt til at undlade den kanal, for mange virksomheder.

Herefter dykker vi ned i tidens største emne indenfor SEO, nemlig endnu en forkortelse: E-A-T som i al sin enkelhed står for Expertise, Authority & Trust. Hvordan sætter man det i spil i en SEO strategi, og hvilke andre områder skal også tildele energi og budget?

Ud af de mere end 200 ranking faktorer som Google evaluerer websites ud fra, har der historisk set været brugt meget energi på links, og i mange tilfælde ud fra devisen “kvantitet fremfor kvalitet”. Meeeen…. Kan det nu også have sin rigtighed? Hvordan kan man komme ud af en endeløs diskussion om “flere links, billigere links”, og i stedet fokusere på de få, markant stærke omtaler, der generer et link af høj værdi? Det spørgsmål svarer Lars på når der tales om Digital PR og hvordan man gribe den proces an.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til et målrettet event med lige dele nørd-faktor og forretningsforståelse.

Vel mødt!

Business Center bornholm inviterer til SEO workshop

Hvem er din underviser denne dag? Lars Skjoldby ejer og driver det digitale marketingbureau Skjoldby & Co. Han har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne, drevet virksomhed online siden år 2000 og har siden 2012 arbejdet som SEO-ekspert, konsulent, rådgiver og foredragsholder.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 16. maj 2019
Tid: kl. 9.00 – 16.00 (morgenmad kl. 8.30)
Sted: Green Solution House

TILMELDING ER LUKKET

(Fuldt booket)