For Ledere: Intuitiv ledelse

Målgruppen er ledere af ledere med strategisk ansvar i privat virksomhed. Der er begrænset antal pladser.

Rikke Hertz vil igennem oplægget give dig inspiration til hvordan du kan optimere dit personlige lederskab, få mere bevidsthed om din egen intuition og hvordan du får mere energi og lærer din egen manifestationskraft at kende.

Rikke vil inspirere dig til hvordan du kan lede dit professionelle liv på en intuitiv måde – så du vil være i stand til at lede dig selv og andre.

  •       Hvad intuition er, og hvordan du bruger den som en del af din ledelse
  •       Hvordan du forstår, og hvordan du mestrer din energi, så du opnår større overskud og bedre balance
  •       Hvordan du ændrer din tilstand til det bedre og leder dig selv til succes med det spirituelle
  •       Hvordan din adfærd afspejler din intention

“Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver, coach, forfatter og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Rikke Hertz bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side, når hun arbejder. Hun er kendt for at adskille sig fra andre rådgivere ved at turde se tingene fra et andet perspektiv. Rikke hjælper både danske og internationale klienter og virksomheder. Hun underviser dagligt både ledere og topledere i spirituelt lederskab og til at udleve sit fulde potentiale – både privat og arbejdsmæssigt”. 

Alle rummer en grad af mavefornemmelse, intuition og spiritualitet, men hvordan bruger vi det som et stærkt redskab til at nå vores mål og blive den bedste udgave af os selv? Udgangspunktet i intuitiv ledelse er, at vi alle er forbundet med hinanden og med noget, der er større end os selv. Intuition er en evne, vi alle besidder, og som vi kan lære at bruge som et middel til at nå de ønskede resultater og personlige mål – og med en helt ny energi i arbejdet. Rikke Hertz gør det intuitive og spirituelle håndgribeligt og jordnært og viser, hvordan spirituelle redskaber er en kraftfuld og simpel måde at lede og imødekomme andre på og samtidig lade det være et stærkt redskab til at leve sit karriere liv i overskud og balance. Spiritualitet er et redskab, du kan bruge til at skabe varige resultater og stærke relationer med.

 

Du møder:

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 13. september 2021

Tid: kl. 14:00-16:00
Dørene åbner kl. 13:30
Oplæg kl. 14:00-16:00
Netværk og drinks kl. 16:00-16:30

Sted: Kaffeslottet, Gudhjem

Målgruppe: Ledere med overordnet strategisk ansvar i privat virksomhed. Begrænset antal pladser

Tilmelding lukket