Iværksætter-drømme?
 
TILMELD DIG HER

Kom godt i gang med din egen virksomhed

Gå-hjem-mødet afholdes tirsdag den 6. marts, kl. 15.00 – 17.00 i Aarkirkeby Hallerne.

Du kan møde de to iværksætter-virksomheder Sandvig Is Kalas og Intelligent Marking.
Hør dem fortælle deres historier – om hvordan de kom i gang, om udfordringerne og om glæderne ved at have sin egen virksomhed.

At starte sin egen virksomhed kan være både spændende, udfordrende, nervepirrende og lærerigt – hør om de erfaringer virksomhederne selv har gjort sig, og bliv inspireret til at kaste dig ud i at starte din egen virksomhed.

Business Center Bornholm giver ligeledes et indblik i, hvordan du kan komme i gang med at opsætte din forretningsplan og dit budget for din nye virksomhed.

Hør de to iværksætter-virksomheder fortælle om: Hvad lavede de før,  Hvorfor startede de sin egen virksomhed, historien om virksomheden, hvorfor lige det produkt, hvordan kom de i gang, hvad har været mest spænende og udfordrende, hvordan ser de fremtiden, hvordan ser en hverdag ud for dem, hvordan får de kunder?

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 6. marts 2018
Tid: kl. 15.00-17.00
Sted: Aakirkeby Hallerne

Tilmelding

Ingen felter fundet.

Mød disse to iværksætter-virksomheder:

Intelligent Marking
Bag firmaet står de to nordjyske drenge Anders Sørensen og Andreas Ydesen, som har udviklet robotten “Intelligent One”.
Intelligent One er verdens første automatiske robot til markering på sportsbaner. Anders og Andreas har udviklet robotten selv og har skabt sig en forretning med enormt globalt potentiale.

Sandvig Is Kalas
Den bornholmske familie i Sandvig, som laver deres egen is på bornholmsk økologisk mælk og frugter fra egne og øens haver.
Det hele startede midt i et eventyr som minigolfbane-ejere, hvor lysten til at give gæsten gode oplevelse og en årsag til at komme tilbage igen endte med at skabe muligheden for egenproduktion af is.