Kom godt i gang med din egen virksomhed 

 

Iværksættercafé afholdes torsdag den 10. december, kl. 14.00 – 16.00 på Green Solution House i Rønne.


Skal 2021 være året, hvor du starter din egen virksomhed, så deltag på iværksættercafé og få vejledning til at komme godt i gang.  

Der er meget at holde styr på, og mange muligheder der ligger forude, når man sætter sig for at starte sin egen virksomhed. På denne iværksættercafé får du på to timer introduktion til en række områder, der kan gøre din opstart nemmere og mere overskuelig. 

Få indsigt og inspiration til hvordan du laver en forretningsplan. Vi gennemgår en simpel model, og der bliver tid til at du laver din egen. Vi kigger også på kundesegmenter, produktsortiment og andre relevante emner, du skal tænke over, når du starter din egen virksomhed.

Økonomi er også en vigtig post, når man går fra et fast job til selv at skulle hente sin løn hjem – for at få et overblik, får du mulighed for at lave dit eget etablerings- og driftsbudget og vi taler om, hvad der vigtigt at have på plads, inden du kaster dig ud i livet som selvstændig. 

Workshoppen afholdes som fysisk fremmøde, dog kan det ændres til et online webinar, hvis det skønnes at være nødvendigt pga. Covid-19. Hvis det ændres til et webinar, får du i god tid tilsendt et link til det samt de materialer, som gennemgås på dagen og som du selv skal arbejde med. 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 10. december 2020

Tid: kl. 14.00-16.00

Sted: Green Solution House, Rønne

Tilmelding

Ingen felter fundet.