Vil du kommunikere bedre om jeres bæredygtighedsindsatser?

Tilmeld dig her

Få succes med din virksomheds bæredygtighedskommunikation

Kom til gratis workshop om, hvordan du sikrer, at omverdenen kender til de tiltag, som I gør for at sikre mere bæredygtighed. Workshoppen vil klæde dig og din virksomhed på, så I succesfuldt kan kommunikere om jeres bæredygtighedsindsatser.

Flere bornholmske virksomheder tager et bæredygtighedsansvar. Mange har gjort konkrete tiltag for at reducere udledningen af CO2, mindske miljøbelastningen, forbedre biodiversiteten eller sikre en mere inkluderende arbejdsplads. Det er meget positivt, og noget flere danskere også efterspørger fra virksomhederne. Men det skaber kun værdi for virksomheden, hvis omverdenen kender til jeres arbejde.

Når man kommunikerer klima, miljø og bæredygtighed, kan der let opstå en bekymring for, om man rammer det rette niveau i sin kommunikation eller om man kommer til at overdrive indsatsen. Rammer man den rette balance i sin kommunikation er der imidlertid et betydeligt potentiale, hvor mange virksomheder vil kunne forstærke deres økonomiske bundlinje.

Derfor inviteres I til en workshop, der skal klæde dig og din virksomhed på, så I kan lykkes med at kommunikere om jeres nuværende eller kommende bæredygtige tiltag på den mest hensigtsmæssige måde. På workshoppen vil direktør og partner i Advice – Martin Vith Ankerstjerne – holde oplæg og afvikle øvelser om bæredygtig kommunikation. Din virksomhed vil få nogle konkrete værktøjer, inspiration og gode råd til at kommunikere og markedsføre jer bæredygtigt.

Indhold og udbytte, du får på workshoppen:

  • Ny viden og inspiration om bæredygtig kommunikation i praksis med inddragelse af eksempler fra andre danske virksomheder.
  • Værktøjer til succesfuldt at kunne kommunikere om din virksomheds bæredygtighed
  • Gode råd og input til, hvad man skal og hvad man ikke skal gøre, når det handler om at kommunikere bæredygtighed.
  • Indsigt i strategiske tilgange til jeres kommunikationsindsats

 

Oplægsholder

Martin Vith Ankerstjerne
Direktør og partner i Advice.

Om Advice
Advice et kommunikationsbureau med særlig ekspertise og erfaring inden for bæredygtighed. Advice har hjulpet et utal af både små og store virksomheder med deres grønne markedsføring. Du vil derfor på workshoppen opleve nogle erfarne og vidende rådgivere, der også kan relatere til den situation, som din virksomhed står i.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 19. maj 2021 – Workshop (fysisk fremmøde)

Tid: kl. 09:00-13:00
Fra kl. 8.30: Morgenmad
Fra kl. 13.00: Sandwich og mulighed for at netværke

Sted: Green Solution House, Rønne

Målgruppe: Ledere/medarbejdere med strategisk og/eller kommunikationsansvar.

Covid-19: I henhold til gældende retningslinjer er der krav om, at alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt coronatest. Testen må højest være 72 timer gammel. 

På grund af forsamlingsloft er der et begrænset antal pladser.

Vi overholder myndighedernes krav om rengøring og afstand og glæder os til at se jer til  fysisk fremmøde.

Denne workshop har været afholdt.

Tilmelding er lukket