Workshop – Arbejdsglæde og positivitet

 

Arbejdsglæde & positivitet er en workshop for dig, der stræber efter en positiv, meningsfuld hverdag fyldt med motivation og god energi. Denne workshop har til formål at danne et energisk og produktivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne spiller hinanden gode og trives socialt.

Jesper stiller enkle teknikker til rådighed, som hjælper dig til at forbedre dit udgangspunkt og desuden smitter positivt af på andre. Teknikkerne er enkle og udøves på et praktisk niveau i workshoppen, for at sikre den gennemgående forståelse for materialet.

Jesper provokerer i øvrigt til at gøre op med ligegyldig brok og dårlige undskyldninger, ved at videregive redskaber til at holde fokus og arbejde målrettet. Resultatet er, at du rustes til at håndtere negativitet og stress i hverdagen på en konstruktiv og værdiskabende måde – denne indsigt vil ultimativt gøre dig mere effektiv, idérig og produktiv.

En workshop for dig, der stræber efter en positiv, meningsfuld hverdag fyldt med motivation og god energi. Denne workshop har til formål at danne et energisk og produktivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne spiller hinanden gode og trives socialt.

Udbytte af workshop:

  • Enkle teknikker til at skabe motivation, energi og arbejdsglæde i hverdagen
  • Et spark bagi og inspiration til at gøre op med dårlige vaner, som negativ energi og brok
  • Redskaber til at gøre dig selv og andre mennesker motiverede og glade
  • Dyb indsigt i hvordan du effektivt kan forebygge stress, bekymringer og negative tanker
  • Forståelse for hvordan du kan få det bedste frem i dig selv og andre, og derigennem skabe positiv energi

Du møder: Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i, at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft, ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.
Han er også stor fortaler for, at være i godt humør og sprede god energi på arbejdspladsen og til alle mennesker omkring sig.
Jesper er en energisk og passioneret coach og foredragsholder der flittigt bliver brugt på tv og i radioen. Senest har han været aktuel med bogen “smil dig glad” og tv programmerne “taler du kropssprog?”

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 8. juni 2021

Tid: kl. 09:30 – 12:30
Ankomst og morgenmad fra kl. 09:00

Sted: Green Solution House, Rønne

Covid-19: I henhold til gældende retningslinjer er der krav om, at alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt coronatest. Testen må højest være 72 timer gammel. 

Vi overholder myndighedernes krav om rengøring og afstand og glæder os til at se jer til  fysisk fremmøde. 

 

Tilmelding

Ingen felter fundet.