WORKSHOP

Fødevarecertificeringer

Bornholm ud i verden – Hvilke fødevarecertificeringer kræves der?

Vibeke Bagger fra Det Norske Veritas GL kommer og deler ud af sine mange års erfaring og viden indenfor fødevarecertificeringer.

I løbet af dagen vil du via en kombination af teori, cases og diskussion få en indsigt og forståelse for, hvilke internationale certificeringskrav der er til fødevareproducenter ved salg af fødevarer ud i verden.

Herunder:

  • Typiske krav fra konkrete lande, internationale indkøbere og supermarkedskæder?
  • Hvad er historikken?
  • Motivationen for GFSI´standarder som IFS, BRC og FSSC22000?
  • Hvad er er baggrunden for de enkelte standarder, samt forskellene.
  • Hvordan forbereder man sig til at bliver certificeret?
  • Hvad er en god plan? Hvem skal involveres? Hvordan véd man om man er klar?
  • Hvad er typiske udfordringer og hvordan forebygges forsinkelser?
  • Hvordan forløber et certificeringsaudit og processen til udstedelse af certifikatet

Teori kan være godt men praksis kan skabe bedre forståelse!
Henrik Kai Hansen fra Lehnsgaard Bornholms Oliemølle kommer og fortæller om deres egen rejse med at blive fødevarecertificeret.

 

Vibeke Bagger

Food & Beverage Manager, Denmark DNV GL
Master of Science, Food & Technology. Bred kvalitetsuddannelse inkl. EOQ Quality System Manager.
Erfaring fra stillinger som:  QA & CSR Manager Royal Unibrew A/S, Lead auditor og Markedsansvarlig for fødevarer hos DNV GL. Kvalitetschef i Schulstad Brød A/S, Kvalitets- og udviklingschef i Danisco Foods og Udviklingschef Superfos Emballage.
Erfaring fra industri, som auditor og underviser indenfor kvalitet, fødevaresikkerhed, HACCP, bæredygtighed, certificering af virksomheder i hele fødevarekæden, erfaring med produktudvikling og implementering af kvalitetsstyringsredskaber og relevante standarder i fødevareindustrien.
Tidl. lead auditor indenfor ISO9001, FSCC22000, BRC, IFS, GMP+, HACCP og ISO22000.
Næstformand i Dansk Forening for Kvalitet og er aktiv i forbindelse med DFK’s konferencer og netværksgrupper

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 2. marts 2021

Tid: kl. 8:30 – 12:30

Sted: Green Solution House, Rønne

OBS: På grund af Covid-19 er der et begrænset antal pladser. Der lukkes for tilmelding, når antallet er nået.  

Vi følger restriktionerne og holder afstand til hinanden. På alle venues hvor vi mødes, vil der være sprit og ansvarsfuld rengøring.

OBS: På grund af Covid-19 er der et begrænset antal pladser.

Der lukkes for tilmelding, når antallet er nået.  

Tilmelding