gtag('config', 'AW-805705823');

WORKSHOP FOR KUNSTHÅNDVÆRKERE

Kom i gang med bæredygtig omstilling
TILMELD DIG HER

Kom i gang med bæredygtig omstilling

Er du kunsthåndværker og vil du udvikle en grønnere og mere cirkulær forretning? Så er denne workshop noget for dig. På workshoppen kommer vi rundt om FN’s verdensmål og hvilke mål der er relevante for kunsthåndværkere. Vi taler om hvad der ligger i begreberne bæredygtighed og cirkulær økonomi, og kortlægger en kunsthåndværkers CO2 aftryk. Derudover kommer vi ind på materiale- og energiforbrug og hører om erfaringer og resultater fra andre kunsthåndværkere. Du kommer også i gang med at kigge på hvilke grønne potentialer, der er i netop din virksomhed.

Vi kommer rundt om:

  • FN’s verdensmål – hvilke verdensmål er relevante for dig?
  • Bæredygtighed og cirkulær økonomi
  • Kortlægning af en kunsthåndværkers CO2-aftryk
  • Hvilke materiale- og energiforbrug har du?
  • Udviklingsplaner og grønne forretningsmodeller
  • Cirkulær økonomi – forretning eller omkostning?
  • Hvilke pains og gains har du som kunsthåndværker?
  • Symbioser, digitalisering og servicekoncepter
  • Bæredygtig ledelse og strategi for den grønne kunsthåndværker
  • Hjemmeopgave – indsaml data og fastlæg dit CO2-aftryk 

 Rådgivningsforløb

Workshoppen er den første ud af tre workshops i et samlet forløb om grønne forretningsmodeller for kunsthåndværkervirksomheder. Som en del af projektet vil der være mulighed for at deltage i et individuelt rådgivningsforløb med rådgivningsvirksomheden Milestone Pro. Rådgivningsforløbet har til formål at hjælpe virksomhederne med optimering af produktions- eller arbejdsgang til gavn for både den økonomiske og den grønne bundlinje. Gennem rådgivningsforløbet vil der blive identificeret fremtidige tiltag og udarbejdet konkrete handlingsplaner, som skal sikre den praktiske implementering af grønne og cirkulære forretningsmodeller.
Ønsker du ikke at deltage i rådgivningsforløbet, er du stadig velkommen til at deltage i de kommende workshops. 

 Du møder : 

Anders Christian Haahr fra Milestone Pro
Ejer og direktør 

Anders er uddannet civilingeniør inden for virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har siden taget en lang række efteruddannelser, herunder enkeltfags MBA i organisatorisk læring.

Han har arbejdet som virksomhedsrådgiver/konsulent siden 1986 og har været konsulent på flere end 300 virksomhedsprojekter inden for cirkulær økonomi, strategi-/forretningsudvikling og ledelsessystemer. Anders har også været konsulent på ca. 80 virksomheders grønne omstilling, herunder for Pernille Bülow.

Niels Lund fra Four Squares
Ejer og direktør 

Niels Lund har over 20 års erfaring med strategi, ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling. Niels er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet drevet konsulentvirksomhed siden 2006. Niels har fokus på at forene forretningen, teknologi og organisationen, og har masser af ledererfaring i bagagen – blandt andet som direktør for en teknologisk vækstvirksomhed, medejer af Greentech startup, kursuschef og management konsulent.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 16. november 2021

Tid: kl. 09:00 – 15:30

Sted: Det Kgl. Akademi – Glas og keramikskolen, Stenbrudsvej 43, Nexø

Tilmelding