WORKSHOP

Kom i gang med bæredygtig omstilling
TILMELD DIG HER

Kom i gang med bæredygtig omstilling

Vil du udvikle din virksomhed i en grønnere og mere cirkulær forretning? Så er denne workshop noget for dig. På workshoppen kommer vi rundt om FN’s verdensmål og hvilke mål der er relevante for dig. Vi taler om hvad der ligger i begreberne bæredygtighed og cirkulær økonomi, og kortlægger virksomhedens CO2 aftryk. Derudover kommer vi ind på materiale- og energiforbrug og hører om erfaringer og resultater fra andre virksomheder. Du kommer også i gang med at kigge på hvilke grønne potentialer, der er i netop din virksomhed.

Vi kommer rundt om:

  • FN’s verdensmål – hvilke verdensmål er relevante for dig
  • Bæredygtighed og cirkulær økonomi
  • Kortlægning af en virksomheds CO2-aftryk
  • Hvilke materiale- og energiforbrug har du
  • Udviklingsplaner og grønne forretningsmodeller
  • Cirkulær økonomi – forretning eller omkostning
  • Hvilke pains og gains har du som virksomhedsejer
  • Symbioser, digitalisering og servicekoncepter
  • Bæredygtig ledelse og strategi for din grønne virksomhed
  • Hjemmeopgave – indsaml data og fastlæg dit CO2-aftryk

Workshopforløb

Workshoppen er den første ud af tre i et samlet forløb om grønne forretningsmodeller. Forløbet har til formål at hjælpe din virksomhed i gang eller videre med jeres grønne omstilling til gavn for både jeres økonomiske og grønne bundlinje. 
De næste to workshops omhandler “Din bæredygtige forretning” og “Din bæredygtige kernefortælling“. Der inddrages relevante eksperter på de enkelte workshops.
Du behøver ikke at deltage i alle tre workshops, men vi anbefaler det, hvis du vil hele vejen rundt om din forretning. 

 Du møder :

Anders Christian Haahr fra Milestone Pro
Ejer og direktør 

Anders er uddannet civilingeniør inden for virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har siden taget en lang række efteruddannelser, herunder enkeltfags MBA i organisatorisk læring.

Han har arbejdet som virksomhedsrådgiver/konsulent siden 1986 og har været konsulent på flere end 300 virksomhedsprojekter inden for cirkulær økonomi, strategi-/forretningsudvikling og ledelsessystemer. Anders har også været konsulent på ca. 80 virksomheders grønne omstilling, herunder flere bornholmske bl.a. Pernille Bülow og STM Entreprise”

Niels Lund fra Four Squares
Ejer og direktør 

Niels Lund har over 20 års erfaring med strategi, ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling. Niels er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet drevet konsulentvirksomhed siden 2006. Niels har fokus på at forene forretningen, teknologi og organisationen, og har masser af ledererfaring i bagagen – blandt andet som direktør for en teknologisk vækstvirksomhed, medejer af Greentech startup, kursuschef og management konsulent.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 1. februar 2022

Tid: kl. 09:00 – 15:30

Sted: Møbelfabrikken,
Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Tilmelding