Frigør potentialet i din produktion gennem digitalisering

Deltag i Digital Mapping
Ansøg Her

Digital Mapping

– Et innovationsspor under projektet Nationalt Center for Grøn Energi, Baltic Energy Island.

Business Center Bornholm søger lige nu produktionsvirksomheder til at medvirke i en digital kortlægning af virksomhedernes processer. Så drømmer du om en øget digitalisering i din virksomhed, eller har du (som mange andre danske virksomheder) svært ved at identificere, hvad du vil få ud af en digitalisering? Så er det her lige noget for dig.

Gennem den Digitale Mapping vil vi invitere eksperter til at gennemgå og kortlægge processerne og de mange flows der er i din virksomhed. Efter en grundig gennemgang af din virksomhed, bliver dine rådata beregnet og effekten analyseret.

Anden del af den Digitale Mapping bliver en åben workshop, med flere bornholmske produktionsvirksomheder. Her vil eksperterne således kunne belyse udfordringer samt løsninger på baggrund af den digitale mapping. Det er også på denne workshop at vi henter de klogeste hoveder indenfor digital innovation og ser på udviklingen og de mage muligheder der ligger ude i fremtiden, indenfor mulighederne på Her vil vi også hente inspiration og kigge på den nyeste digitale udvikling på markedet, således at du kan blive klædt på, til at optimerer din virksomhed med de teknologiske muligheder der er bedst for dig.

Fakta

Digital Mapping har til formål at understøtte de lokale bornholmske virksomheder i at udvikle mere højteknologiske, fremtidssikre og grønne forretningsprocesser. Vi inviterer eksperter indenfor digital innovationsudvikling til at kigge på 2 virksomheder og kortlægge nye potentialer.

Kom og vær med

Det hele løber af stablen i marts måned, men allerede nu søger vi 2 Bornholmske produktionsvirksomheder til at gå forrest og være test cases til det videre forløb.

For at deltage kræver det blot, at du har en produktionsvirksomhed og at du er frisk på at lade eksperterne få adgang til din produktion og processer. Du skal dog også stå til rådighed i forhold til spørgsmål på mapping dagen og den opfølgende afrapportering samt den afsluttende workshop. Efterfølgende vil data der bliver kortlagt i din virksomhed, blive brugt til inspiration for andre deltagende lokale producenter til den afsluttende workshop.

Ved at medvirke, som case virksomhed, i Digital Mapping vil du få indblik i din virksomheds potentialer, både på kort sigt men også på den lange bane. Det vil kunne give din virksomhed et løft og forbedre dine konkurrenceparameter indenfor den grønne omstilling.

Du kan blandt andet opnå at:

  • Identificere de digitaliseringsprojekter der har højest effektiviseringspotentiale for dig
  • Øge konkurrenceevnen
  • Mindske spild i produktionen
  • Forbedre drift-, og produktionstider
  • Effektiviserer forsyningskæden
  • Frigør potentiale til udvikling og vækst

Ansøg nu

Alle lokale produktionsvirksomheder kan ansøge, bliver du ikke en af de 2 test case virksomheder er der stadig meget værdi du kan hente ved at deltage. Anden del af den Digitale Mapping er nemlig her, hvor du vil kunne få indblik i de konkrete fordele der kan opnås gennem anvendelse af digital innovation i din produktion. Det er også her hvor vi kommer til at se de nyeste tendenser på markedet samt et kig ind i fremtiden for den digitale udvikling.
Kontakt Bastian herunder hvis du gerne vil være med.

Energy Cluster Denmark
Business Center Bornholm
erhvervsfremmebestyrelse_logo

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Workshop forløb marts 2023

Emner: Digital innovation, Grøn omstilling

HØR MERE
Bastian Noreen Larsen

BASTIAN NOREEN LARSEN

Konsulent
88 18 41 49 telefon
40 25 89 15 mobil
bnl@bornholm.biz

Vil du deltage eller bare høre mere?

Så kontakt Bastian Noreen Larsen.