Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Virksomhedsøkonomi for (kommende) genier

Webinar

Med styr på økonomien styrker du dit overblik. På dette forløb får du grundlæggende og afgørende viden om skat, moms, regnskab og alt det andet, der måske kan virke uoverskueligt, når man lige har startet virksomhed.

WEBINAR – Sådan får du tilskud til nye eksportmarkeder

Webinar

SMV:Eksport åbner igen 15-22 august med en pulje på kr. 53 mio. Det er sidste chance i år, for at få hjælp til at booste din eksport! Webinaret klæder dig på til at søge op til 800.000 kr. i eksporttilskud. Deltagelse er gratis og målrettet SMV'er.

Abonnement som indtjeningsmodel

Webinar

Bliv skarp på, om abonnement som indtjeningsmodel skal være vejen frem for din virksomhed, og hvordan det gøres i praksis. På dette workshopforløb får du velafprøvet viden og konkrete værktøjer til at udarbejde din abonnementsforretning eller medlemsklub.  

Klar, parat – startup

Webinar

Infolink Kurser, StartUp Club & Iværksætterdanmark præsenterer: Klar, parat – Startup.  Ønsker du at få overblik og viden om hvad det vil kræve af dig at starte, drive og leve af din egen virksomhed? Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Klimahandleplan for Bornholm

Snorrebakken

Kom og vær med til at finde løsningerne. Workshoppen skal samtidig fremtidssikrer bornholmske virksomheder og landbrug i et marked med øget fokus på grønne og bæredygtige løsninger  - Bliv inspireret og inddraget i fremtidens handlingsplaner for klimaet på Bornholm.

Kom godt i gang som selvstændig

Webinar

Vil du have viden om og inspiration til, opstart af din egen virksomhed? Her får du redskaberne til at afmystificerer, det at starte en selvstændig virksomhed op.

Styr på salget

Webinar

På dette workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en måde du kan stå inde for. Bliv afklaret med hvordan du kan gribe salgsprocessen an og få struktur på den - så du bliver fortrolig med at kontakte kunderne og sælge personligt.

Find samarbejdspartnere gennem verdens største B2B netværk

Webinar

Verden er fuld af muligheder for viden, inspiration, teknologi og samarbejde. I samarbejde med Enterprise Europe Network-kontorer i hele verden hjælper vi din virksomhed med: Vejledning, Samarbejdspartnere, Innovation.

Kom med til Automatik messe

Bustur

Oplev AUTOMATIK – en messe med ny aktuel viden og inspiration. Vi inviterer de bornholmske fødevarevirksomheder med til AUTOMATIK i Brøndby.

Gratis

Bliv skarp på GDPR i din virksomhed

Green Solution House

Undgå juridiske fodfejl når kunderne handler i din webshop Hvilke regler gælder der og hvordan skal du indrette din digitale forretning og dit bestillingsflow, så du overholder reglerne. På dette infomøde får du et overblik over de vigtigste regler.

Gratis

Den kreative iværksætter

Online/Møbelfabrikken Nexø

Forløbet er målrettet dig med en kreativ baggrund, der ønsker eller er i gang med at starte egen virksomhed. Du får en solid introduktion til iværksætteri, med den kreative vinkel, i et trygt rum med andre iværksættere, der også arbejder med en kreativ forretningsidé. Tilmelding 1/8.

Gratis

Lav flotte og effektive nyhedsbreve i Mailchimp.

Green Solution House

Gratis Mailchimp workshop. Bliv klædt på fra start, så du kommer i mål med email marketing og kampagner. Det kan være svært at designe emails som ser pæne ud i alles indbakke. I denne workshop kommer du til at arbejde hands on,m med egne nyhedsbreve. Bliv guidet gennem faldgruberne med Mailchimp ekspert Jens Griebel.

Gratis

Gratis SEO workshop for begyndere

Green Solution House

Vil du gerne rangere bedre i Google, og kan du se ideen i markedsføring, som ikke koster annoncekroner? På denne workshop bliver du bedre til at skabe organisk(gratis) trafik til din hjemmeside, der kan generere en højere omsætning. Vi skal afmystificere SEO og opdage at med nogle forholdsvis lette regler og metoder kan man komme […]