Bornholms nye erhvervschef bliver Christa Lodahl

I en nyoprettet stilling har Business Center Bornholm pr. 15. maj 2019
– i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden – ansat Christa Lodahl til at styrke indsatsen på erhvervsfremmeområdet.

Af Business Center Bornholm

29. marts 2019

”Som erhvervschef skal Christa Lodahl først og fremmest opbygge og vedligeholde den lokale erhvervsservicefunktion. Det skal ske i tæt samarbejde med erhvervslivet, så vi sikrer, at den service, sparring og vejledning vi yder netop afspejler virksomhedernes forskellige behov og ressourcer”, siger bestyrelsesformand i Business Center Bornholm, Peter Vesløv, og fortsætter:

”Med Christa Lodal har vi fundet en kompetent profil, der kan bidrage positivt til at realisere de visioner og målsætninger, bestyrelsen har opstillet, som blandt andet handler om at medvirke til at øge antallet af private arbejdspladser og nystartede virksomheder. Det skal ske via en optimal erhvervsservice overfor det bornholmske erhvervsliv – fra iværksætteren til den veletablerede virksomhed – så de får de bedste forudsætninger for udvikling og vækst”.

“Vi får med Christa Lodahl en erhvervschef, der skal være med at styrke de Bornholmske virksomheder, så vi fortsat har en ø med udvikling og god beskæftigelse”, siger borgmester og bestyrelsesformand for Erhvervshus Hovedstadens filial, Winni Grosbøll.

 

”Jeg brænder for at medvirke til at skabe det bedst mulige grundlag for erhvervslivet samt at binde virksomhederne og den lokale erhvervsservice sammen i et værdifuldt samarbejde, som kan bidrage til udvikling og vækst for erhvervslivet på Bornholm”, siger den nye erhvervschef og tilføjer:

”Jeg har mødt nogle af Bornholms erhvervsprofiler, og jeg fornemmer, at der er en rigtig god og positiv udvikling i fuld gang i det bornholmske erhvervsliv. Et erhvervsliv, der sætter kvalitet i højsædet og har en mærkbar lokal identitet, hvor man er tro mod sin egen og øens profil, og det ser jeg som en styrke, som vi kan arbejde videre med i det fremtidige erhvervsfremmearbejde. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i arbejdstøjet som erhvervschef – fra 15. maj”.

38-årige Christa Lodahl kommer fra en stilling gennem 9 år i Ørsted, heraf 6 år som leder af Sales Trading. Her har hun blandt meget andet beskæftiget sig med kommerciel prissætning, forretnings- og organisationsudvikling, proces optimering samt projektledelse og KPI måling. Christa Lodahl og hendes mand Thomas, der er projektleder hos JENSEN Denmark A/S, er begge bornholmere og sammen med deres tre døtre er de i starten af 2018 flyttet tilbage til Bornholm.