gtag('config', 'AW-805705823');

EARLY WARNING NÅR DIN VIRKSOMHED ER I KRISE

Gratis og fortrolig ‘task-force-rådgivning’ til virksomheder, der er i krise eller på vej ud i en krise…

Gratis rådgivning skal slukke advarselslampen. Kriseramte virksomheder kan få hjælp af den landsdækkende rådgivningstjeneste, Early Warning.

Early Warning-konsulenternes rådgivning er gratis og skal ses som et supplement til ledelse, bestyrelse, revisor og advokat.

Når en virksomhed henvender sig til Early Warning, kan det blandt andet ske på grund af problemer i driften, ledelsesmæssige problemer, stor personaleomsætning eller dyk i omsætningen. Det er dog oftest problemer med betaling til kreditorer, som får virksomhederne til at gå til rådgivningstjenesten.

Early Warning bygger på et netværk af frivillige rådgivere, som har tid, lyst og energi til at give en hjælpende hånd – uden at det koster noget. Netværket rummer bl.a. nuværende og tidligere virksomhedsejere, private rådgivere, talknusere, turn-around specialister, revisorer, advokater mv.

Læs mere om muligheden for at få hjælp til »at slukke advarselslamperne« på startvækst.dk, der drives af Erhvervsstyrelsen og Væksthusene. Eller kontakt Business Center Bornholm.

Startvaekst