Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— Workshops

HUGO P ANSÆTTER MEDARBEJDER TIL WEBSHOP   

HUGO P ANSÆTTER MEDARBEJDER TIL WEBSHOP

Hugo P Lædervarer & rejseartikler har flere gange taget tilløb til at udvide sin forretning med en online salgsplatform, men i en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at få en webshop løbet ordentlig i gang. Nedlukningen under Covid-19 gav derfor ekstra blod på tanden til at få givet webshoppen mere opmærksomhed, og i den forbindelse var programmet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) oplagt at deltage i.

Som en del af GEIGs mikromentorordning fik Hugo P et 360 graders gennemsyn af sin webshop og blev bevidst om, hvor der skulle optimeres og foretages ændringer for at sikre en bedre online performance. I dag har Hugo P et moderne og konverteringsoptimeret website, og indehaver Helge Krogsgaard Tiedchen er blevet meget bevidst om, hvor mange ressourcer der typisk skal lægges i en webshop, og at det ikke er ham selv, der skal sidde med den del. Det har resulteret i, at Hugo P har ansat en medarbejder, der står for den daglige vedligeholdelse af webshoppen https://hugo-p.dk/.

Har programmet været godt? Ja det har det bestemt, men det har også kastet mange nye bolde og opgaver op i luften, og til tider skabt forvirring i mit hoved, fortæller Helge Krogsgaard Tiedchen. Men det har været godt at blive udfordret, og nu begynder tingene at falde i hak.

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Genstart Erhverv i GadeplanQ & A Projektkoordinator hos Business Center Bornholm, Cindie Dahl Hiorth.Hvilke erfaringer har I gjort jer med Genstart Erhverv i Gadeplan? Vi har oplevet, at vores deltagere havde endnu mere brug for personlig sparring og vejledning...

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

Jette Jensen står bag Strikkehjørnet i Allinge, som hun har drevet i flere år. Som selvstændig butiksindehaver mærker hun tydeligt, hvordan projektet Genstart Erhverv i Gadeplan har givet hende input og ny inspiration, og samtidig er hun også blevet bekræftet i, at mange af de ting hun gør, er rigtige.

VI ER BLEVET NUDGET

VI ER BLEVET NUDGET

Westley Kaalund fotografiske skal rumme flere projekter inden for fotokunst herunder udstillinger, atelier, bogprojekter osv., og alt imens de to fotografer brainstormer og idéudvikler, har det været en hjælp at have en rådgiver ved sin side til at give feedback, skabe struktur og sætte deadlines.

360 GRADERS BLIK OG INPUT TIL NYOPSTARTET BUTIK

360 GRADERS BLIK OG INPUT TIL NYOPSTARTET BUTIK

AB hånd er en relativ ny butik i Svaneke, og derfor var projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) en oplagt mulighed for at tilegne sig viden såvel teoretisk som hands-on, som kan bruges i hverdagen.

HOLMS CYKLER

HOLMS CYKLER

Sidemandsoplæring og sparring med eksperter inden for hjemmesideoptimering, SEO og annoncering været guld værd, og det har været med til at skabe en langt bedre online bookingoplevelse for dem, der vil bestille cykler hjemmefra.

OPSKRIFTEN PÅ EN EKSLUSIV KØBSOPLEVELSE ONLINE

OPSKRIFTEN PÅ EN EKSLUSIV KØBSOPLEVELSE ONLINE

Med Klodekær er der blevet skabt et online univers og en rød tråd til den fysiske butik. Klodekær har fået sparring til online annoncering, som ikke handler om at sælge volumen, men om at annoncere eksklusivt til en målrettet målgruppe.

KREABANKEN FANDT SINE HOTSPOTS

KREABANKEN FANDT SINE HOTSPOTS

Kreabanken i Rønne åbnede midt under Corona-pandemien, og projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) blev derfor et ekstra skulderklap i forhold til at komme godt fra start. Lene Pettersen, som står bag Kreabanken har deltaget og suget til sig fra de mange udbudte workshops.

LANGSKOV OPTIK VERSION 2.0

LANGSKOV OPTIK VERSION 2.0

Fokus har været at lande et godt generationsskifte med respekt for familievirksomheden og det der er opbygget, men samtidig at forandre lidt på forretningsgange og strukturer, og dermed finde sit eget ståsted.

Genstart Erhverv i Gadeplan – Nexø Herremagasin

Genstart Erhverv i Gadeplan – Nexø Herremagasin

Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— WorkshopsGenstart Erhverv i Gadeplan - Nexø HerremagasinMagnus Dyremose Stegmann fortæller om sine oplevelser med Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG)

REFLAX WEBSHOP KOM TIL UNDER COVID-19

REFLAX WEBSHOP KOM TIL UNDER COVID-19

Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— WorkshopsREFLAX WEBSHOP KOM TIL UNDER COVID-19Som selvstændig erhvervsdrivende kan man have nok så mange ambitioner, men tiden er ofte knap i forhold til at nå det hele. Det gælder også hos Reflax i...

SVANEKE CHOKOLADERI

SVANEKE CHOKOLADERI

Forside —— Cases —— Om os —— Hvorfor deltage?  —— Deltagere  —— WorkshopsSVANEKE CHOKOLADERI med i Genstart Erhvervsliv i GadeplanNYE ØJNE PÅ VORES VIRKSOMHED HAR TÆNDT EN GNIST I OS Det var særligt netværksdelen og det faktum, at alle deltagere er butiksejere, der...

GEIG støttet af