Business Center Bornholm repræsentantskabsmøde 2021

“Den digitale udvikling stopper ikke, når alt åbner igen, og det er derfor meget vigtigt at stå digitalt skarpt og stærkt som virksomhed.”
– Karen Bladt, formand for BCB’s bestyrelse.

Repræsentantskabsmøde 2021

Året 2020 har i Business Center Bornholm budt på en udfordrende Corona-tid. Vi blev testet på vores evne til akut omstilling og formåede at fastholde et højt aktivitetsniveau med online-arrangementer og godt gang i udviklingsprojekterne. BCB har endnu engang mødt de bornholmske virksomheder med den velkendte, høje kvalitet, hvor virksomheden er i centrum. I 2020 også med håndholdt krisehjælp – både af praktisk og af mere relationel karakter.

Da Corona-krisen igen i år gjorde det umuligt at afholde repræsentantskabs-mødet som normalt, blev det i stedet afholdt virtuelt via Zoom. Omstændighederne taget i betragtning, var der rigtig god tilslutning til mødet, med ca. 50 spørgelystne deltagere.

I årsberetningen kan du læse et indlæg fra BCB’s bestyrelsesformand Karen Bladt, hvor hun fortæller at “digitalisering kommer til at fylde meget i BCB i 2021”. Læs også om de mange spændende projekter, som året 2020 har budt på.

Årsberetningen kommer også rundt om Tilflytterservice og projekterne Genstart Erhverv i Gadeplan, Faglært er Fedt, Bæredygtig Bundlinje Bornholm og Bornholm Ud i Verden.

Formandens beretning

Karen Bladt, direktør i HASLE Refractories A/S, aflagde sin første beretning som formand for Business Center Bornholm. Nedenfor kan du se hendes beretning, og du kan læse den på skrift her.

Erhvervschefens beretning

Christa Lodahl, erhvervschef for Business Center Bornholm, fortalte i sin beretning om afholdte aktiviteter og regnskab for 2020 samt kommende aktiviteter og budget for 2021. Se hendes beretning nedenunder, eller læs præsentationen her.

Indlæg af Flemming Videriksen om DecideAct

I forlængelse af repræsentantskabsmødet kunne deltagerne møde Flemming Videriksen, Co-Founder og CEO i DecideAct. Flemming fortalte bl.a. om, hvad DecideAct egentlig laver og om deres rejse fra ide til børsnotering. Se indlægget nederst på siden.