NYSTARTET VIRKSOMHED

Bornholm er faktisk et godt sted at starte egen ‘business’. På Bornholm eksisterer knap 80 procent af de nystartede virksomheder fortsat fem år efter starten. På landsplan lukker og slukker ca. 40 procent af de nystartede virksomheder inden for tre år.

Vejledning og sparring

Du får vejledning og sparring til at starte din virksomhed, hvad enten det drejer sig om eksempelvis forretningsplan, budgetter, markedsføring, salg, digitale muligheder, henvisning til specialister eller andet.

Du får individuel, udviklende vejledning – og ofte giver vi dig værktøjer, du efterfølgende selv kan bruge.

Vi taler altid gerne med dig, hvis du står med en idé til en ny virksomhed og forretningsidé. Efter et intromøde kan du vurdere om, du har brug for flere møder.

Disse opstartsforløb skræddersyes til lige præcis dine behov, så du kommer bedst muligt i gang med din nye virksomhed.

Business Center Bornholm arbejder sammen med Erhvervshus Hovedstaden omkring tilbuddet IværksætterDanmark, der er et samarbejde mellem alle landets Erhvervshuse med støtte fra Den Europæiske Socialfond.

Iværksætterdanmark

Fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt

Iværksætterdanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed.

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden.
Uanset hvor i landet du bor, står dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb, der matcher dine behov, udfordringer og ambitioner.

Workshopforløb

Iværksætterdanmark tilbyder dig et stort udvalg af workshopforløb til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed.

Iværksætterdanmark har faglige kompetenceforløb og branche- og temaspecifikke forløb inden for adskillige emner.
Alle danske virksomheder mellem 0-3 år kan deltage og CVR-nummer er ikke et krav.

Se efterårsprogrammet her

NextStep

Er din virksomhed klar til næste skridt? Få op til 27.000,- kr. i tilskud til kompetenceudvikling.
NextStep består af to dele, 1:1 sparring fra en vækstguide og tilskud til privat rådgivning.

Du får tildelt en erfaren forretningsudvikler som din sparringspartner i hele processen.
Vækstguiden bidrager blandt andet til udarbejdelsen af en operationel handlinsplan,
som stiller skarpt på din forretning og dit behov for kompetenceudvikling.

Du kan få tilskud på 75% til indkøb af kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000,- kr. ekskl. moms.
Du kan søge tilskud til netop de udfordringer, du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring eller grøn omstilling.

Læs mere her

Har du spørgsmål, så kontakt endelig konsulenterne hos Business Center Bornholm.

STARTUP CAFEER

Vi afholder løbende workshops for iværksættere

Hold dig opdateret med vores kalender

Se kalenderen
Vores konsulenter kan kontaktes, og sidder klar til at lytte til dine behov og sammensætte det korrekte forløb for dig og opstarten af din virksomhed.

JØRN PEDERSEN

Senior Erhvervskonsulent
88 18 41 43 direkte
30 32 29 46 mobil
jp@bornholm.biz 

TRAVIS LIND THORNTON

Senior Erhvervskonsulent
88 18 41 45 direkte
29 35 23 23 mobil
travis@bornholm.biz 

Lone Bentzen

LONE BENTZEN

Erhvervskonsulent
88 18 41 44 direkte
30 70 17 78 mobil
lb@bornholm.biz

 

EBBE MØLSTED-MØLLER

Forretningsudvikler
41 88 66 08 mobil
30 10 80 80 direkte
emm@ehhs.dk

Nyttige links og informationer

I nedenstående artikler kan du få information om mulighederne for at starte ny virksomhed på Bornholm.

Bornholms livsnerve skal sikres

Bornholms livsnerve skal sikres

Flyforbindelsen mellem Bornholm og København er ikke blot en transportforbindelse; den er selve livsnerven for det bornholmske samfund og afgørende for øens erhvervsliv.

læs mere
Business Center Bornholm årsberetning 2023

Business Center Bornholm årsberetning 2023

Vi er glade og stolte af at kunne præsentere årsberetningen for 2023. Året har været fyldt med begivenheder, og vi har arbejdet dedikeret for at støtte og styrke det bornholmske erhvervsliv. Vi vil gerne dele resultaterne med jer her.

læs mere
Bornholms butiksejere inviteres til workshop om bæredygtighed inden for detailhandlen

Bornholms butiksejere inviteres til workshop om bæredygtighed inden for detailhandlen

Vores bevidsthed om klimaet har aldrig været højere. Forbrugernes handlemønstre ændrer sig i stigende grad i retning af, at træffe bæredygtige valg. For at imødekomme dette behov, står Erhvervshus Hovedstaden og Business Center Bornholm klar til at tilbyde værdifulde indsigter og værktøjer gennem en kommende workshop, der sigter mod at forberede forretningerne på fremtidens markeder og hjælpe butiksejerne til at tage proaktive skridt mod en bæredygtigere drift.

læs mere
Generationsskifte uden for familien

Generationsskifte uden for familien

Et generationsskifte kan sagtens strække sig ud over familiære bånd. Men hvordan navigerer man bedst gennem den komplekse proces? Magnus Dyrmose Andersen, ejer af Nexø Herremagasin og Nexø Damemagasin deler sine indsigter.

læs mere
Opskriften på et succesfuldt generationsskifte

Opskriften på et succesfuldt generationsskifte

At undlade en grundig planlægning af generationsskifte koster på bundlinjen. Det kender tidligere bagermester, Jesper Dam, fra egen erfaring. Derfor var Jesper ikke i tvivl om, at der skulle iværksættes et nøje planlagt generationsskifte, hvis hans bagerudlærte søn, Jacob Dam, en dag skulle føre arven videre.

læs mere
Generationsskifte – fra arv til videresalg

Generationsskifte – fra arv til videresalg

Michael Almeborg, der overtog Ole Almeborg A/S fra sin far og solgte virksomheden til Jensen-Group i 2023, deler sine erfaringer, som andre lokale virksomhedsejere kan drage inspiration af, ved et erhvervsevent på Hotel GSH i januar.

læs mere
Sætter du pris på din virksomhed?

Sætter du pris på din virksomhed?

Livet som selvstændig er uforudsigeligt, og selvom tanken om at sælge virksomheden måske virker fjern, er det vigtigt at være forberedt på fremtiden – især på Bornholm, hvor det kan kræve en ekstra indsats at finde den rette investor eller køber.

læs mere
Kunsten at skabe et team

Kunsten at skabe et team

Hvordan kan iværksættere gøre overgangen fra selvstændig til arbejdsgiver så smidig som mulig? Rikke Høyer, medstifter af DORA og kommerciel direktør, giver nogle råd baseret på egne erfaringer.

læs mere
Grønne drømme

Grønne drømme

Borntek Industri A/S har taget skridt indenfor grøn omstilling og omfattende ESG-rapportering. Her deler virksomheden indsigter og erfaringer

læs mere
En nødvendig indsats

En nødvendig indsats

Erhvervsvækst på Bornholm udfordres af mangel på faglært arbejdskraft frem mod 2030, ifølge eksperter, der anbefaler et større fokus på at tiltrække arbejdskraft udefra.

læs mere
Sæt turbo på trivslen

Sæt turbo på trivslen

Opkvalificering er nøglen til succes, hvis du vil øge din medarbejdertilfredshed, ifølge Dorthe Dahl, der er medejer og daglig leder af Café Gustav ApS.

læs mere
Kommentar: Lad os tage arven med i en grøn fremtid

Kommentar: Lad os tage arven med i en grøn fremtid

Jeg synes, at vi kan være stolte af vores alsidige fødevareerhverv lige fra landmanden, der sikrer forsyning af fødevarer til verdensmarkedet til de mange nicheprodukter, der sikrer den lokale identitet og fødevareoplevelse. Men vi kan ikke hvile på laurbærrene. Grøn omstilling er nøglen til en bæredygtig fremtid, og vi er allerede, i det små, på rette vej.

læs mere
Bornholmske virksomheder inviteres til workshop om optimering af webshops

Bornholmske virksomheder inviteres til workshop om optimering af webshops

Bornholmske webshop-ejere får en værdifuld mulighed for at opgradere deres digitale færdigheder og optimere deres forretning. Business Center Bornholm afholder sammen med Bruno Poulsen en workshop der er målrettet bornholmske virksomheder med webshop og fokuserer på de seneste trends inden for digital markedsføring og brugen af kunstig intelligens (AI) til at øge konkurrencefordelen.

læs mere
Gratis hjælp til at komme i gang med bæredygtighed

Gratis hjælp til at komme i gang med bæredygtighed

Business Center Bornholm opfordrer de lokale virksomheder til at tage et vigtigt skridt ind i fremtiden ved at arbejde med bæredygtighed og ESG-principperne (Environmental, Social, and Governance). Derfor har Business Center Bornholm sammen med Transition arrangeret en gratis ESG-workshop, der finder sted den 26. oktober 2023 på Møbelfabrikken i Nexø.

læs mere
Faglært er Fedt: Lokale succeser og værktøjer, der gør en forskel

Faglært er Fedt: Lokale succeser og værktøjer, der gør en forskel

Fra 2020 til 2023 har initiativet arbejdet målrettet for at skabe en lysere fremtid for Bornholm ved at promovere og styrke erhvervsuddannelserne. Projektet er ikke kun lavet til gavn for Bornholm, målet har været at inspirere hele Danmark med erfaringerne. Tag et kig på nogle af de resultater og værktøjer, som projektet har leveret.

læs mere
Erhvervsministeren besøgte Bornholm

Erhvervsministeren besøgte Bornholm

Erhvervsministeren besøgte Bornholm for at styrke samarbejdet om de erhvervsmæssige potentialer, som den kommende energiø åbner op for. Morten Bødskov: ”Arbejdet med erhvervsfyrtårnet på Bornholm er et godt eksempel på, hvordan den grønne omstilling er en mulighed for erhvervsudvikling, som kan styrke lokalsamfund i hele Danmark.”

læs mere
Bæredygtigt samarbejde

Bæredygtigt samarbejde

Det Kongelige Akademis Professionsbachelor for kunsthåndværk; Crafts in Glass and Ceramics, fremmer innovation og cirkulær økonomi med testforsøg af biogas på Bornholm.

læs mere
Vildt genialt

Vildt genialt

Bornholmsk ginproducent fik løft med grøn forretningsudvikling. Wild Distillery har med stor succes medvirket i erhvervsfremmeprojektet Bæredygtig Bundlinje Bornholm (BBB), der i perioden 2017 til 2022 har hjulpet mere end 50 små og mellemstore virksomheder.

læs mere
En vigtig agenda

En vigtig agenda

Business Center Bornholm har i årevis fokuseret på klima, bæredygtighed og grøn omstilling i forbindelse med erhvervsfremme. Det har båret frugt, men der er stadig et stykke vej at gå, fortæller Christa Lodahl, erhvervschef for Business Center Bornholm.

læs mere
BCB sætter fokus på ESG, bæredygtighed og fremtidens krav og lovgivning

BCB sætter fokus på ESG, bæredygtighed og fremtidens krav og lovgivning

Business Center Bornholm er glade for at annoncere et spændende og informativt arrangement om ESG (Environmental, Social, and Governance) for virksomheder. Dette event, der består af et webinar og en efterfølgende workshop, vil give deltagerne en dybere forståelse af ESG-konceptet og dets store betydning for virksomheder nu og i fremtiden.

læs mere
Udvikling fremfor afvikling til gavn for det bornholmske samfund

Udvikling fremfor afvikling til gavn for det bornholmske samfund

Der tales, skrives og debatteres meget i disse dage om Energiø Bornholm, Power-to-X og de dertilhørende erhvervspotentialer – og heldigvis for det. Emnet er for stort til at det skal gå sagte hen, og vi skal favne dialogen. Hvilke muligheder ønsker vi som samfund at gribe, og hvordan griber vi dem?

læs mere
Business Center Bornholm Årsberetning 2022

Business Center Bornholm Årsberetning 2022

Igen i år har vi arbejdet systematisk med en række aktiviteter, for at hjælpe øens virksomheder med at opnå deres mål og skabe varig værdi. I denne årsberetning giver vi dig en oversigt over vores aktiviteter, præstationer og resultater i løbet af året, samt en indsigt i vores strategiske planer og mål for det kommende år.

læs mere
Vindprojekter giver et adrenalin-kick

Vindprojekter giver et adrenalin-kick

For Merethe Sejer, værkfører hos KH Maskinfabrik og uddannet smed, giver opgaverne i forbindelse med vindmølleprojekter på Rønne Havn et adrenalin-kick. Merethe Sejer er værkfører hos KH Maskinfabrik. Hun er oprindelig uddannet…

læs mere
BYG inviterer virksomhederne indenfor

BYG inviterer virksomhederne indenfor

Pressemeddelelse, BRK BYG i samarbejde med Business Center Bornholm, 2/2 2023.Byg afholder et infomøde, hvor du kan få en dybere forståelse for reglerne i landzonen og en ny planlov i 2023.Er du en virksomhed med planer om at etablere dig i landzonen på Bornholm? Så...

læs mere
50 år er ingen alder

50 år er ingen alder

I år fejrede Bornholms Erhvervsfond (BEF) 50-års jubilæum. Fem årtier hvor fonden har ydet lån og medfinansiering som central aktør i det bornholmske erhvervsliv. Selve arbejdet har ikke ændret sig i den periode, fortæller BEF’s bestyrelsesformand Charlotte Rønhof i dette interview, der primært handler om horisonten og fremtiden.

læs mere
EARLY WARNING – Få gratis hjælp i god tid

EARLY WARNING – Få gratis hjælp i god tid

EARLY WARNING Få gratis hjælp i god tidFor iværksættere er det en drøm at etablere egen virksomhed. Men drømmen bliver hurtigt til hverdag, og for både nye og etablerede virksomheder kan krisen banke på, når man mindst venter det.Men en krise behøver ikke altid...

læs mere
Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Q & A Genstart Erhverv i Gadeplan

Genstart Erhverv i GadeplanQ & A Projektkoordinator hos Business Center Bornholm, Cindie Dahl Hiorth.Hvilke erfaringer har I gjort jer med Genstart Erhverv i Gadeplan? Vi har oplevet, at vores deltagere havde endnu mere brug for personlig sparring og vejledning...

læs mere
Faglært er faktisk ret fedt

Faglært er faktisk ret fedt

Faglært er faktisk ret fedtProjekt Faglært er Fedt (FEF) er godt i gang. Projektet, der har til formål at få flere unge til at vælge en faglært uddannelse, startede 1. august 2020 og løber over en 3-årig periode med et tilskud på 1,8 millioner kroner fra kommunen,...

læs mere
Bliv klogere på Bornholms Biogaspotentiale

Bliv klogere på Bornholms Biogaspotentiale

Bliv klogere på Bornholms Biogaspotentiale Helene Urth, Head of Internationalisation & partnerships, hos Energy Cluster Denmark fortæller her om seneste nyt om biogassporet i projekt Energiø BornholmHvornår kan vi forvente, at der sådan for alvor sker noget? Med...

læs mere
Turismen skal omfavne hele øen hele året

Turismen skal omfavne hele øen hele året

Turismen skal omfavne hele øen hele åretNyt projekt med Destination Bornholm og Business Center Bornholm skal udvikle det bornholmske turismeerhverv.Du kender sikkert udtrykket ’sæsonen’. Et ord der nærmest er blevet et bornholmsk begreb for den tid på året, hvor der...

læs mere
En tid med store muligheder for Bornholm

En tid med store muligheder for Bornholm

En tid med store muligheder for BornholmDer tegner sig en spændende fremtid for Bornholms erhvervsliv med helårsturisme, offshore og klimaomstilling. Det er en tid med store muligheder, men også tiden til at tage fat for at gribe dem. Det siger Anne Thomas, direktør...

læs mere
Bæredygtig Bundlinje Bornholm gav vigtig indsigt

Bæredygtig Bundlinje Bornholm gav vigtig indsigt

Bæredygtig Bundlinje Bornholm gav vigtig indsigt Efter et forløb på tre år så er det tid til at tage afsked med det omfattende projekt Bæredygtig Bundlinje Bornholm.Efter en projektperiode på fem års varighed, så takker Bæredygtig Bundlinje Bornholm (BBB) af med gode...

læs mere
Muligheder så store at de vil ændre Bornholm for altid

Muligheder så store at de vil ændre Bornholm for altid

Folketinget har som bekendt vedtaget at gøre Bornholm til verdens første energiø. Det giver udsigt til at blive en grøn hub samt status som internationalt energimæssigt fyrtårn midt i Østersøen, hvor der er et potentiale på helt op til 93 gigawatt (GW) havvind. Som...

læs mere
Erhvervslivet er Bornholms hjerte

Erhvervslivet er Bornholms hjerte

Erhvervslivet erBornholms hjerteØens erhvervsliv er sundt og har det godt. For at fortsætte den positive trend, skal muligheder i horisonten gribes og udfordringer tackles med dialog, udvikling og mod.Lokalt erhvervsliv kan på mange måder sammenlignes med en...

læs mere
Erhvervsservice er vigtigere end nogensinde

Erhvervsservice er vigtigere end nogensinde

Det vil ikke være rettidig omhu, forklarer Karen Bladt, formand for Business Center Bornholm og Bornholms Erhvervsråd. Det er tværtimod nu trykket på speederen skal øges, og vigtigheden af den bornholmske erhvervsservice og erhvervsudvikling understreges.

læs mere
Bliv klar til samarbejde med DTU

Bliv klar til samarbejde med DTU

Bliv klar til samarbejde med DTU og andre universiteterStuderende og forskere fra DTU og andre universiteter er klar til samarbejde med de bornholmske virksomheder. DTU vil - i samarbejde med kommuner, virksomheder og landets øvrige universiteter - etablere et antal...

læs mere
STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

STRIKKEHJØRNET HAR FÅET NYE MÅDER AT TÆNKE I BUTIKSINDRETNING

Jette Jensen står bag Strikkehjørnet i Allinge, som hun har drevet i flere år. Som selvstændig butiksindehaver mærker hun tydeligt, hvordan projektet Genstart Erhverv i Gadeplan har givet hende input og ny inspiration, og samtidig er hun også blevet bekræftet i, at mange af de ting hun gør, er rigtige.

læs mere
Det bliver næsten ikke større

Det bliver næsten ikke større

Nu bliver det næsten ikke større!Når Vestas Offshore vindmøller udskibes fra Bornholm til Arcadis Ost havvindmøllepark, skal installationen af disse foregå på en helt ny måde og af verdens andenstørste installationsskib; Thialf.Fra Galløkken i Rønne er der nu fuldt...

læs mere
Kom med ind i maskinrummet i byggesagsbehandlingen i BYG!

Kom med ind i maskinrummet i byggesagsbehandlingen i BYG!

Pressemeddelelse, BRK BYG i samarbejde med Business Center Bornholm, 28/9 2022.Kom med ind i maskinrummet i byggesagsbehandlingen i BYG!Synes du, at det kan være svært at forstå regler og procedurer i byggesager? Oplever din virksomhed udfordringer med ansøgninger...

læs mere
Sydhavnens Motorværksted på Sydhavnen i Nexø

Sydhavnens Motorværksted på Sydhavnen i Nexø

På havnen i Nexø er der kommet et nyt skilt op på værftshallen ved skibselevatoren i Sydhavnen. Det er Sydhavnens Motorværksted fra Rønne, der åbner en afdeling i Nexø, for at kunne gennemføre skibsreparationer på land.”Vi…

læs mere
Kom med ind i maskinrummet i byggesagsbehandlingen i BYG!

Kom med ind i maskinrummet i byggesagsbehandlingen i BYG!

Synes du, at det kan være svært at forstå regler og procedurer i byggesager? Oplever din virksomhed udfordringer med ansøgninger gennem Byg og Miljø? Så kom og bliv klogere på processerne og hvad der sker inde hos BYG.BYG inviterer nu virksomhederne indenfor. Den 3....

læs mere
Bornholm kan blive verdens navle – for energiøer

Bornholm kan blive verdens navle – for energiøer

Bornholm kan blive verdens navle – for energiøerNationalt Center for Grøn Energi er nedsat af Erhvervsministeriet til at skabe vækst gennem innovationer inden for grøn energi, og beliggenheden på Bornholm kan blive en gevinst for lokale virksomheder.Nationalt Center...

læs mere
Hvis du vil være med, skal du forberede dig

Hvis du vil være med, skal du forberede dig

Hvis du vil være med, skal du forberede digEngang var det fiskeriet, der var kerneforretningen, i dag er det vindmølleindustrien. Her fortæller Martin Christian Randrup, ejer af Bornholms Elektromotor ApS, hvordan virksomheden gør sig klar til fremtiden – og til...

læs mere
Busselskab finder nye veje

Busselskab finder nye veje

Busselskab finder nye vejeJesper Andersen fra Gudhjem Bus. Selskabet blev overtaget i 2014 af Mark Palmquist, som i 2019 fik Jesper Andersen ind i virksomheden som meddirektør. Virksomheden har bl.a. skole- turist- og flexbusser og kører også SOS Dansk...

læs mere
Økonomien skal følge med

Økonomien skal følge med

Økonomien skal følge medKnudsker El ApS har arbejdet på at opbygge et netværk via Offshore Center Bornholm, der har bidraget til at sikre opgaver for offshoreindustrien på Rønne Havn. Her fortæller Peter Lund Olsen om erfaringerne – og om forventningerne til...

læs mere
Logistikfirma ser frem mod en grønnere fremtid

Logistikfirma ser frem mod en grønnere fremtid

Logistikfirma ser frem mod en grønnere fremtidFor BHS Logistics er fremtiden altid en lidt uvis størrelse, da aktivitet inden for logistikbranchen er noget, der kommer rullende i bølger. Og derfor har det været en stor hjælp for dem og lignende virksomheder, at...

læs mere
Virksomheder inviterer skoleelever med bag facaden

Virksomheder inviterer skoleelever med bag facaden

Virksomheder inviterer skoleelever med bag facadenBornholmske unge ved for lidt om de faglærte fag. Derfor inviterer en række virksomheder de unge indenfor. For mange unge er gymnasiet “det sikre valg”, hvis de er usikre på, hvad de vil efter grundskolen. De kender de...

læs mere
Bornholms unikke placering er vigtig

Bornholms unikke placering er vigtig

Bornholm skal være Østersøens fyrtårn for udnyttelse af grøn energi. Men hvorfor lige Bornholm? Og hvad betyder det for øens små og mellemstore virksomheder? Det giver erhvervsminister Simon Kollerup (A), borgmester Jacob Trøst (C) og bestyrelsesformand for Business...

læs mere
VI ER BLEVET NUDGET

VI ER BLEVET NUDGET

Westley Kaalund fotografiske skal rumme flere projekter inden for fotokunst herunder udstillinger, atelier, bogprojekter osv., og alt imens de to fotografer brainstormer og idéudvikler, har det været en hjælp at have en rådgiver ved sin side til at give feedback, skabe struktur og sætte deadlines.

læs mere
En investering i fremtiden

En investering i fremtiden

Business Center Bornholm har nået en ny fase af projektet ’Klar til Energiø Bornholm’. Projektet løber frem til 2023. Her fortæller senior erhvervskonsulent Jørn Pedersen, hvorfor det stadig er vigtigt at overveje, om din virksomhed kan blive en del af den grønne...

læs mere
HOLMS CYKLER

HOLMS CYKLER

Sidemandsoplæring og sparring med eksperter inden for hjemmesideoptimering, SEO og annoncering været guld værd, og det har været med til at skabe en langt bedre online bookingoplevelse for dem, der vil bestille cykler hjemmefra.

læs mere
OPSKRIFTEN PÅ EN EKSLUSIV KØBSOPLEVELSE ONLINE

OPSKRIFTEN PÅ EN EKSLUSIV KØBSOPLEVELSE ONLINE

Med Klodekær er der blevet skabt et online univers og en rød tråd til den fysiske butik. Klodekær har fået sparring til online annoncering, som ikke handler om at sælge volumen, men om at annoncere eksklusivt til en målrettet målgruppe.

læs mere
KREABANKEN FANDT SINE HOTSPOTS

KREABANKEN FANDT SINE HOTSPOTS

Kreabanken i Rønne åbnede midt under Corona-pandemien, og projektet Genstart Erhverv i Gadeplan (GEIG) blev derfor et ekstra skulderklap i forhold til at komme godt fra start. Lene Pettersen, som står bag Kreabanken har deltaget og suget til sig fra de mange udbudte workshops.

læs mere
LANGSKOV OPTIK VERSION 2.0

LANGSKOV OPTIK VERSION 2.0

Fokus har været at lande et godt generationsskifte med respekt for familievirksomheden og det der er opbygget, men samtidig at forandre lidt på forretningsgange og strukturer, og dermed finde sit eget ståsted.

læs mere

Artikler fra Business Magasinet

4-5 gange om året udgiver vivores erhversmagasin “Business Magasinet” med historier fra det bornholmske erhvervsliv og med fokus på forskellige temaer. Her har vi samlet de artikler relevant for dig med en etableret virksomhed.

Bornholms livsnerve skal sikres

Bornholms livsnerve skal sikres

Flyforbindelsen mellem Bornholm og København er ikke blot en transportforbindelse; den er selve livsnerven for det bornholmske samfund og afgørende for øens erhvervsliv.

læs mere
Business Center Bornholm årsberetning 2023

Business Center Bornholm årsberetning 2023

Vi er glade og stolte af at kunne præsentere årsberetningen for 2023. Året har været fyldt med begivenheder, og vi har arbejdet dedikeret for at støtte og styrke det bornholmske erhvervsliv. Vi vil gerne dele resultaterne med jer her.

læs mere
Bornholms butiksejere inviteres til workshop om bæredygtighed inden for detailhandlen

Bornholms butiksejere inviteres til workshop om bæredygtighed inden for detailhandlen

Vores bevidsthed om klimaet har aldrig været højere. Forbrugernes handlemønstre ændrer sig i stigende grad i retning af, at træffe bæredygtige valg. For at imødekomme dette behov, står Erhvervshus Hovedstaden og Business Center Bornholm klar til at tilbyde værdifulde indsigter og værktøjer gennem en kommende workshop, der sigter mod at forberede forretningerne på fremtidens markeder og hjælpe butiksejerne til at tage proaktive skridt mod en bæredygtigere drift.

læs mere
Generationsskifte uden for familien

Generationsskifte uden for familien

Et generationsskifte kan sagtens strække sig ud over familiære bånd. Men hvordan navigerer man bedst gennem den komplekse proces? Magnus Dyrmose Andersen, ejer af Nexø Herremagasin og Nexø Damemagasin deler sine indsigter.

læs mere
Opskriften på et succesfuldt generationsskifte

Opskriften på et succesfuldt generationsskifte

At undlade en grundig planlægning af generationsskifte koster på bundlinjen. Det kender tidligere bagermester, Jesper Dam, fra egen erfaring. Derfor var Jesper ikke i tvivl om, at der skulle iværksættes et nøje planlagt generationsskifte, hvis hans bagerudlærte søn, Jacob Dam, en dag skulle føre arven videre.

læs mere
Ring til os eller skriv en mail, så finder vi den rette person til at møde din virksomhed. Vi ønsker en tæt dialog med jer og tilbyder konsulent samtaler hvor vi kan finde løsninger på jeres udfordringer, problemer, eller en snak om udvidelse og fremdrift

Konsulentbesøg