Digitalisering og automatisering

Gør din forretning digitalt stærk
TILMELD DIG HER

Optimere din vækst ved anvendelse af den rette digitale strategi og teknologianvendelse

Digital forretningsudvikling er langt mere end blot en snak om teknologi. Man antager at kun 20% af en virksomheds forretningsprocesser driver kundetilfredshed og konkurrenceevne. Derfor er det essentielt, at du har styr på netop disse processer, og vælger den rette teknologi til understøttelse virksomhedens visioner og strategi.

Mange virksomheder tager ordet digitalt meget konkret og driver i virkeligheden deres forretningsudvikling som teknologiprojekter. Annette Ibsen vil i sit indlæg fortælle hvorfor mange virksomheder mislykkedes med deres digitale omstilling, hvad det kræver at have en stærk digital strategi, og hvorfor det er ekstremt vigtigt at have styr på dine forretningsprocesser og reel kendskab til jeres kunders behov, for at lykkes med den digitale udvikling.

Kom og hør Kel Hansen, IT Project Manager hos Beck Pack Systems A/S fortælle om deres rejse fra papirregistrering til digital workflow. Hør medarbejdere fra Beck Pack Systems A/S i denne video. Løsningen bruges på virksomhedens fabrikker i Rønne og Seattle:

Dagens foredragsholder:

Annette Ibsen, Owner of IbsenPro ApS
Senior Executive Consultant med 25 års erfaringer indenfor digitalisering
Formand for fagrådet “Finans IT”, Dansk IT
Gæsteforelæser på DTU og Københavns Erhvervsakademi


Kel Hansen
IT Project Manager hos Beck Pack Systems A/S
Rønne

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 18. februar 2020
Tid: kl. 14.00 – 16.30
Sted: Green Solution House

Tilmelding:

Ingen felter fundet.