Kontakt

Vores konsulenter kan kontaktes, og sidder klar til at lytte til jeres behov og sammensætte det korrekte forløb for dig og din virksomhed.

Telefontid: 9-11 mandag til fredag
Telefon: 56 95 73 00

Mail: info@bornholm.biz

Business Center Bornholm, Landemærket 26, 3700 Rønne

Hjem » Om BCB

Mød vores medarbejdere

Vi er her for de bornholmske virksomheder

Ledelse

Christa Lodahl

Christa Lodahl

Erhvervschef

Mail: cl@bornholm.biz
Telefon: +45 30 50 21 28

Arbejder med: Har ansvar både for Business Center Bornholoms udvikling og drift – herunder strategi, partnerskaber, forretningsudvikling, økonomi og medarbejdere. Refererer til BCBs bestyrelse.

Særlig interesse: Grøn omstilling og cirkulær økonomi, virksomhedsledelse. Triple helix samarbejder på tværs af virksomheder og organisationer.

Hvad driver mig, som del af BCB: At skabe udvikling med baggrund i de bornholmske virksomheders potentiale, til gavn for det bornholmske samfund.

Konsulenter

Jørn Pedersen

Jørn Pedersen

Senior erhvervskonsulent

Mail: jp@bornholm.biz
Telefon: 30 32 29 46

Arbejder med:  Business Center Bornholm – samt projekter og aktiviteter målrettet Offshore, Energiø Bornholm og den grønne omstilling.

Særlig interesse: Ledelse, strategi og salg samt sparring omkring udvikling af virksomheder generelt.

Hvad driver mig, som del af BCB:  At hjælpe virksomheder med at få udnyttet muligheder og løst udfordringer.

Travis Lind Thornton

Travis Lind Thornton

Senior erhvervskonsulent

Mail: travis@bornholm.biz
Telefon: 29 35 23 23

Arbejder med: Business Center Bornholm og projektet Bornholms Turisme – hele året og på hele øen.

Særlig interesse: Ledelse, markedsføring, digitalisering og procesoptimering.

Hvad driver mig, som del af BCB:  At hjælpe virksomhedsejere med at opnå deres mål. Det motiverer mig at skabe forståelse og klarhed i komplekse forretningsudfordringer og hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger. Det bedste er, når jeg ser virksomheder opnå succes ved at implementere de planer, vi har udviklet sammen. Det er følelsen af at gøre en positiv forskel, der driver mig hver dag.

Lone Bentzen

Lone Bentzen

Erhvervskonsulent

Mail: lb@bornholm.biz
Telefon: 30 70 17 78

Arbejder med: Business Center Bornholm, Bornholms Turisme og Iværksætterdanmark.

Særlig interesse: Iværksætteri, optimering af ressourcer, salg og service.

Hvad driver mig, som del af BCB: At kunne hjælpe virksomheder og menneskene bag med at udvikle sig og overkomme forhindringer.

Janie Dylsing

Janie Dylsing

Erhvervs- & projektkonsulent

Mail: jd@bornholm.biz
Telefon: 24 60 82 14

Arbejder med: Business Center Bornholm og projektet Erhvervsfyrtårn Bornholm II, Baltic Energy Island.

Særlig interesse: Innovation, udvikling af potentialer, tværfaglige samarbejder, grøn omstilling og matchmaking mellem virksomheder og studerende fra DTU og andre universiteter (Residential College Bornholm).

Hvad driver mig, som del af BCB: At bidrage til synliggørelse og udvikling af personlige, faglige som forretningsmæssige potentialer og sammensætte tværfaglige samarbejder med fokus på innovative og erhvervsrettede løsninger. Derudover drives jeg af matchmaking mellem virksomheder og studerende fra DTU og andre universiteter, således at virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft styrkes.

Bastian Noreen Larsen

Bastian Noreen Larsen

Konsulent

Mail: bnl@bornholm.biz
Telefon:  40 25 89 15

Arbejder med: Business Center Bornholm, interne processer samt arrangementer.

Særlig interesse: Ledelse, strategi, innovation, digitalisering og optimering.

Hvad driver mig, som del af BCB: Som en del af Business Center Bornholm er min største motivation at bidrage til udviklingen og væksten af lokale bornholmske virksomheder. Det er utroligt givende at kunne se konkrete resultater af vores indsats i form af styrkede forretningsmodeller, øget konkurrenceevne og nye muligheder for virksomhederne på Bornholm. Jeg motiveres af at finde løsninger, der kan hjælpe vores lokale erhvervsliv med at overkomme udfordringer og udnytte deres fulde potentiale. At kunne bidrage til denne positive udvikling gør mit arbejde både meningsfuldt og inspirerende.

Lina Hilding

Lina Hilding

Kommunikationskonsulent

Mail: lh@bornholm.biz
Telefon: 21 57 64 10

Arbejder med: Formidling af vores værditilbud til virksomhederne på Bornholm samt planlægning og værtskab for vores mange arrangementer.

Særlig interesse: Grafisk design, infografikker og præsentationer, med henblik på klar og effektiv kommunikation.

Hvad driver mig, som del af BCB: At synliggøre de mange initiativer, som vi i BCB arbejder med, for at fremme det bornholmske erhvervsliv.

Erhvervshus Hovedstaden filial Bornholm

Ebbe Mølsted-Møller

Ebbe Mølsted-Møller

Senior forretningsudvikler, Erhvervshus Hovedstaden

Mail: emm@ehhs.dk
Telefon: 41 88 66 08

Arbejder med: Virksomhedsstrategi, udvikling og optimering. Finansiering og generationsskifte. Kommunikationsprocesser, projektledelse og optimering af processor

Særlig interesse: Strategi, udvikling af virksomhedens egentlige potentiale og den grønne omstilling, som et middel/mål til yderligere vækst.

Hvad driver mig, som del af BCB: At hjælpe mine kolleger i BCB og de lokale SMV-virksomheder med at synliggøre og udvikle deres potentialer, så vi får skabt et økonomisk velfunderet fundament for Bornholm og dermed skabt økonomisk udvikling og fremgang for alle.

Tilflytterservice

Rune Holm

Rune Holm

Tilflytterkonsulent

Mail: rh@bornholm.biz
Telefon: 31 21 88 80

Arbejder med: At skaffe tilflyttere til Bornholm og skabe de muligheder der skal til for at drømmen om Bornholm kan blive til noget. At hjælpe virksomhederne med at finde relevante medarbejdere.

Særlig interesse: At hjælpe virksomhederne med at finde lige de kompetencer de har brug for.

Hvad driver mig, som del af BCB: Jeg drives af den synergi der er mellem at skabe muligheder og være med til at få tilflytteres drømme til at gå i opfyldelse.

Jens Christian Wibe

Jens Christian Wibe

Kommunikationsmedarbejder

Mail: jcw@bornholm.biz
Telefon: 21 38 56 66

Arbejder med: Tilflytterservice Bornholm – kommunikation, strategi, arbejdsprocesser og administration.

Særlig interesse: Digital kommunikation, procesoptimering og kunstig Intelligens.

Hvad driver mig, som del af BCB: At sikre, at potentielle tilflyttere føler sig velkomne og godt rådgivet, før de tager springet og flytter til Bornholm.

Dennis Schnedler Jensen

Dennis Schnedler Jensen

Kommunikationsmedarbejder

Mail: dsj@bornholm.biz

Arbejder med: At holde alle vores tilflyttere opdaterede på alle de jobmuligheder som Bornholm kan tilbyde så snart de kommer frem. Det gælder både gennem vores sociale medier og direkte via e-mails.

Særlig interesse: At matche tilflyttere med lige det job de ønsker så de får den bedst mulige start på øen.

Hvad driver mig, som del af BCB: At finde det helt rigtige jobmatch til vores tilflyttere, så de kommer til at få en stærk tilknytning til øen fra starten af.

Administration

Pia Falk

Pia Falk

Regnskabsassistent

Mail: pf@bornholm.biz
Telefon: 28 69 64 12

Arbejder med: Mange forskelligartede administrative opgaver, blandt andet inden for regnskab, løn og serviceopgaver.

Særlig interesse: At hjælpe og organisere arbejdsopgaver, så alle opgaver bliver løst på bedst mulig måde og bidrage til god service i BCB.

Hvad driver mig, som del af BCB: Forskellige spændende arbejdsopgaver i et positivt arbejdsmiljø og gode relationer med kollegaer bidrager til trivsel og arbejdsglæde.

Formål og værditilbud

Business Center Bornholm er en selvejende institution, og vores mål er at styrke de bornholmske virksomheder, så de er kvalificeret til at klare både nutidens og fremtidens udfordringer.

Business Center Bornholm er indgangsportalen til virksomhedsvejledning og den lokale erhvervsservice på Bornholm – på vegne af Bornholms Regionskommune.

Vores overordnede formål

Business Center Bornholms overordnede formål er at styrke de bornholmske virksomheder, så de er kvalificeret til at klare både nutidens og fremtidens udfordringer. Vi har som mål at medvirke til at bevare og skabe arbejdspladser, samt skabe vækst og udvikling i det bornholmske erhvervsliv, til størst mulig gavn for hele det bornholmske samfund. Business Center Bornholm skal udmønte Regionskommunens erhvervsudviklingsstrategi i praktisk erhvervsfremme og erhvervsservice.

Business Center Bornholm er indgangsportalen til koordineret virksomhedsvejledning og den lokale erhvervsservice på Bornholm. Her arbejder en række konsulenter, som sammen giver et godt vejledningstilbud til de bornholmske virksomheder og iværksættere. Vores konsulenter er gearet til at yde kompetent sparring og vejledning til såvel etablerede virksomheder som iværksættere.

Business Center Bornholm arbejder med strategiske satsninger af forskellig karakter herunder blandt andet ”Tilflytterservice”og  ”Bornholms Derudover er vi operatør og partner i forskellige erhvervsfremmeprogrammer. Alt sammen til gavn for de lokale virksomheder på Bornholm.

Arrangementer

Business Center Bornholm arrangerer mere end 20 forskellige arrangementer i løbet af året. Arrangementerne varierer i indhold og der vil i løbet af året blive fokuseret på 3-4 aktuelle hovedtemaer.

Arrangementerne er et mix af foredrag, workshops og konferencer. Alt sammen med formålet at inspirere dig og dine medarbejdere og styrke fagligheden i din virksomhed.

Vejledning og Sparring

Nogle virksomheder og iværksættere har alene behov for ét møde, mens andre har behov for flere og indenfor forskellige emner.

Du får hjælp og sparring til din virksomhed, hvad enten det drejer sig om organisation, salg og service, digitalisering, forretningskoncepter, kunderelationer, finansiering, generationsskifte, eller grøn omstilling. Vi har både fokus på at skabe robuste driftsvirksomheder og at understøtte vækst, udvikling og omstilling.

Du får individuel, udviklende vejledning – og ofte giver vi dig et ‘værktøj’, du efterfølgende selv kan bruge.

Denne udviklingsvejledning skræddersyes til lige præcis dine behov – ikke to virksomheder er ens.

Vejledningen understøttes af og bygger oven på den digitale platform virksomhedsguiden.dk, der er den fællesoffentlige digitale indgang til generel information og vejledning om opstart, drift og udvikling af virksomhed.

Henvisninger

Vi har et bredt netværk af private leverandører, som vi henviser til, når der er brug for hjælp til at løse en given opgave. Vi henviser også til viden fra Virksomhedsguiden og andre tilgængelige videnskilder indenfor det specifikke behov.

Vores samarbejdspartnere

Vi arbejder løbende sammen med mange forskellige organisationer og instanser såsom brancheorganisationer, uddannelsesinstitutioner, kommuner, erhvervsnetværk, klynger, vidensinstitutioner, arbejdstagerorganisationer, andre erhvervsfremmeaktører, private rådgivere og ikke mindst de bornholmske virksomheder.

Vores fokus er, at indgå samarbejder og partnerskaber, der hvor det giver værdi for de bornholmske virksomheder.

Erhvervshus Hovedstaden

Business Center Bornholm arbejder tæt sammen med Erhvervshus Hovedstaden (EHHS). Dette samarbejde bidrager til at imødekomme, afdække og udfordre virksomhederne på både deres erkendte og ikke-erkendte behov. Business Center Bornholm skal blandt andet støtte bornholmske virksomheder, der ønsker at sætte mere fokus på strategisk udvikling.

EHHS har en lokal, bornholmsk filial, der deler adresse med BCB.

Bornholms Regionskommune

Business Center Bornholm arbejder tæt sammen med Bornholms Regionskommune (BRK). BCB udfører den grundlæggende, lokale erhvervsservice overfor iværksættere og virksomheder på Bornholm på vegne af Bornholms Regionskommune. BCB arbejder med BRK om udvikling og projekter og arbejder sammen med Virksomhedsservice.

BRK’s Virksomhedsservice deler adresse med BCB.

Bornholms Erhvervsfond

Business Center Bornholm arbejder tæt sammen med Bornholms Erhvervsfond (BEF). BEF’s formål er at yde støtte i form af lån til og eventuelt tegning af aktier eller anparter i nye eller bestående erhvervsvirksomheder på Bornholm, som skønnes at kunne styrke den erhvervs- og befolkningsmæssige udvikling på øen.

BEH deler adresse med BCB.

Business Center Bornholms Bestyrelse

Bestyrelsen er Business Center Bornholms øverste ledelsesorgan og varetager den overordnede strategiske ledelse af BCB, samt sikrer en forsvarlig udøvelse af BCB’s virksomhed.

Bestyrelsens medlemmer vælges/udpeges af Kommunalbestyrelsen for op til 4 år ad gangen. Genvalg/genudpegning kan finde sted. Bestyrelsen består af 11 medlemmer samt en – to observatører.

Formanden for Bestyrelsen udpeges efter indstilling fra Bornholms Erhvervsråd.

Bestyrelsen holder fire ordinære møder om året. Disse ligger oftest i månederne, februar, maj, september og november.

Karen Bladt, formand

Karen Bladt, formand

Direktør og indehaver HASLE Refractories A/S, udpeget af Dansk Industri

Jacob Trøst, næstformand

Jacob Trøst, næstformand

Kommunalbestyrelsen

Bjarne Hartung Kirkegaard

Bjarne Hartung Kirkegaard

Kommunalbestyrelsen

Linda Kofoed Persson,

Linda Kofoed Persson,

Kommunalbestyrelsen

Kirstine van Sabben

Kirstine van Sabben

Kommunalbestyrelsen

Liselotte Hjorth

Liselotte Hjorth

Indehaver Lottes Blomsterværksted, udpeget af Dansk Erhverv

Benny Schou

Benny Schou

Forpagter Brohuset/Hammershus besøgscenter, udpeget af HORESTA

Anders Bjerregaard

Anders Bjerregaard

Direktør og indehaver STEENBERGs tegnestue ApS, udpeget af SMVBornholm

Klaus Holm

Klaus Holm

Afdelingsformand Dansk Metal Bornholm, udpeget af FH Bornholm

Inge Prip

Inge Prip

Direktør Campus Bornholm, udpeget af Campus Bornholm

Klaus Vesløv

Klaus Vesløv

VP Public Affairs, Kommunikation og ESG Bornholms Energi & Forsyning, Særligt medlem

Julie Lund Kiilerich

Julie Lund Kiilerich

Chefkonsulent, Erhvervsstyrelsen, observatør udpeget af Erhvervsstyrelsen

Materialer, referater og årsregnskab fra Business Center Bornholm

Bornholms Erhvervsråd

Erhvervsrådet er et rådgivende organ til bestyrelsen der skal sikre, at erhvervet på Bornholm er bredt repræsenteret og høres på tværs af erhvervslivets interesser omkring lokale og regionale rammevilkår og strategier på erhvervsområdet.

Ifølge BCB’s vedtægter nedsætter bestyrelsen et erhvervsråd, bestående af 10-11 medlemmer, som har til opgave:

 • at udpege repræsentanter til bestyrelser, råd og udvalg til varetagelse af erhvervslivets interesser
 • at drøfte, kommentere og give input til bestyrelsen vedrørende den lokale erhvervsstrategi og det regionale kapitel til den nationale strategi
 • at drøfte, kommentere og give input til bestyrelsen vedrørende særlige, lokale forhold på tværs af erhvervslivets interesser
 • at drøfte, kommentere og give input til samfundsdebatten vedrørende særlige, lokale forhold på tværs af erhvervslivets interesser

  Erhvervsrådet holder møder med samme frekvens som bestyrelsen.

  Karen Bladt, formand

  Karen Bladt, formand

  Direktør og indehaver HASLE Refractories A/S, udpeget af Dansk Industri

  Claus Stamer

  Claus Stamer

  DI Byggeri

  Liselotte Hjorth

  Liselotte Hjorth

  Indehaver Lottes Blomsterværksted, udpeget af Dansk Erhverv

  Benny Schou

  Benny Schou

  Forpagter Brohuset/Hammershus besøgscenter, udpeget af HORESTA

  Anders Bjerregaard

  Anders Bjerregaard

  Direktør og indehaver STEENBERGs tegnestue ApS, udpeget af SMVbornholm

  Peter Lund Olsen

  Peter Lund Olsen

  Direktør og indehaver Knusker El ApS, udpeget af Tekniq Bornholm

  Frederik Tolstrup

  Frederik Tolstrup

  Gårdejer Skovgård, udpeget af Bornholms Landbrug & Fødevarer

  Joan Prahl

  Joan Prahl

  Formand FH Bornholm, udpeget af FH Bornholm

  Klaus Holm

  Klaus Holm

  Afdelingsformand Dansk Metal Bornholm, udpeget af FH Bornholm

  Nikolaj Nexø Grønnegaard

  Nikolaj Nexø Grønnegaard

  Filialdirektør Sydbank A/S Bornholm, Ekstraordinært medlem, Finans

  Bidragsydere

  En del af vores finansiering foregår via bidragsydere fra det bornholmske erhvervsliv. De er med til at sikre, at vi hos BCB kan yde erhvervsservice og ikke mindst afsøge nye muligheder for projekter og støttemuligheder til gavn for det bornholmske erhvervsliv – og dermed hele Bornholm.

  GDPR og Privatlivspolitik

  Det er Business Center Bornholm målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Denne politik beskriver, hvordan Business Center Bornholm håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles på Business Center Bornholm hjemmeside og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v

  Privatlivspolitik for Business Center Bornholm

  1: Introduktion

  Denne privatlivspolitik har til formål at beskrive, hvordan Business Center Bornholm (vi, virksomheden, os, vores) behandler personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personers i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF) og Databeskyttelsesloven  (Lov nr. 502 af 23. maj 2018 om supplerende bestemmelser til forordningen om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger).

  Det følgende er en del af vores oplysningspligt som følger af Databeskyttelsesforordningens art. 13 og 14.

  2: Virksomheden

  Dataansvarlig for indsamlede personoplysninger er:

  Business Center Bornholm
  Landemærket 26,
  3700 Rønne
  CVR: 31124816
  Telefon 56957300

  Alle spørgsmål angående vores behandling af personoplysninger stilles til dataansvarlig.

  3: Hvilke personoplysninger indsamler vi, og til hvilket formål?

   

  3.1: Business Center Bornholm indsamler personoplysninger til forskellige formål, da vores services breder sig over flere områder. I det følgende vil vi beskrive, hvordan vi behandler personoplysninger ved at du bruger vores forskellige services.

   

  3.2: Vejledning af virksomheder – din virksomhed som klient

   3.2.1: Når du som virksomhed henvender dig til Business Center Bornholm for vejledning eller vejledningsforløb, så vil vi indsamle følgende personoplysninger om dig og din virksomhed:

  Navn, adresse, CVR, e-mailadresse, telefonnummer evt. CPR.

  Det retslige grundlag for at vi må indsamle personoplysninger er Databeskyttelsesforordningens art. 6, litra e.

  Databeskyttelseslovens § 11 vil være det retslige grundlag for at få en entydig identifikation ved hjælp af CPR nr.

  3.2.2: Formålet med vores behandling af ovenstående personoplysninger er, at vi kan vejlede din virksomhed på bedst mulige måde for at imødekomme de ønskede behov som din virksomhed har.

   3.2.3: Vi opbevarer dine personoplysninger så længe vi har et legitimt formål eller hvis vi er pålagt af lovgivning at opbevare personoplysningerne. Vi sletter (anonymiserer) personoplysningerne efter 1 år, at vejledningsforløbet er bragt til ende, dette er for at kunne dokumentere forløbet. Vi sletter personoplysninger, hvis du som registreret beder om det, dog vil der være situationer, hvor vores interesser overstiger den registreredes, og personoplysningerne bliver ikke slettet.

  3.3: Deltagelse i arrangementer afholdt af Business Center Bornholm

   3.3.1: Når du tilmelder dig til arrangementer, som bliver afholdt af Business Center Bornholm vil vi indsamle følgende personoplysninger: Navn, e-mail, CVR, telefonnummer evt. allergene oplysninger (hvis der serveres mad til arrangementet).

   3.3.2: Formålet er at vi kan afholde arrangementer, som vil gavne din/jeres virksomhed, som led i vores opgaveløsning.

   3.3.3: Det retslige grundlag er Databeskyttelsesforordningens art. 6, litra a, da du som virksomhed tilmelder dig, og dermed afgiver dit samtykke.

   3.3.4: Vi opbevarer dine personoplysninger så længe vi har et legitimt formål eller hvis vi er pålagt af lovgivning at opbevare personoplysningerne. Vi sletter (anonymiserer) personoplysningerne efter 1 år, at arrangementet er bragt til ende, dette er for at kunne dokumentere deltagelse ved arrangementet. Vi sletter personoplysninger, hvis du som registreret beder om det, dog vil der være situationer, hvor vores interesser overstiger den registreredes, og personoplysningerne bliver ikke slettet.

  3.4: Når du anvender vores hjemmeside

   

  3.4.1: Når du anvender vores hjemmeside, så vil vi indsamle følgende oplysninger: IP-adresse, hvor længe du er aktiv på vores hjemmeside.

   3.4.2: Formålet er at kunne give dig en bedre brugeroplevelse når du anvender vores hjemmeside.

  3.4.3: Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningen art. 6, litra f – vores legitime interesse.

  3.5: Når du tilmelder dig nyhedsbrev

   3.5.1: Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så indsamler vi følgende oplysninger: Navn og e-mailadresse

   3.5.2: Formålet er at kunne sende dig nyheder samt andet relevant indhold.

   3.5.3: Retsgrundlaget er Databeskyttelsesforordnigen art. 6, litra a – samtykke. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

  3.5.4: Vi opbevarer dine oplysninger, så længe at vi har dit samtykke, og så længe at vi har et legitimt formål.

  3.6: Videregivelse af dine oplysninger

   3.6.1: Vi samarbejder med flere forskellige samarbejdspartnere, hvorfor dine oplysninger kan blive videregivet for at udføre en opgave for os. Vores samarbejdspartnere er vores databehandlere, og de arbejder under vores instruks, som er nedskrevet i en databehandleraftale. Vi har databehandlere både indenfor og udenfor EU.

   3.6.2: Databehandlere uden for EU er primært fra USA og er underlagt Data Privacy Framework, som er gør at USA er et sikkert land, at sende oplysninger til. Som eksempel på databehandlere i USA kan nævnes: Google, Microsoft, Mailchimp mm.

   3.6.3: Business Center Bornholm fører desuden tilsyn med alle databehandlerne.

  3.7: Sikkerhed

   3.7.1: Business Center Bornholm har foretaget de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et højt beskyttelsesniveau.

  4: DINE RETTIGHEDER

  Som registreret har du rettigheder, og disse er:

   4.1.1: Indsigtsretten
  Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

  Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger som vi er i besiddelse af, skal du sende en skriftlig anmodning til Indsæt mailadresse.

  Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

  Anmodningen vil ikke blive imødekommet medmindre, at vi kan bekræfte din identitet, hvilket fremgår af databeskyttelsesforordningen artikel 12, stk. 2, 2. pkt.

  4.1.2: Retten til berigtigelse

  Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os på info@bormholm.biz, så oplysningerne kan blive korrigeret.

  4.1.3: Retten til sletning

  I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden vis behandlet.

  I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

  Ønsker du at få slettet din data, bedes du sende en skriftlig anmodning til info@bornholm.biz.

  4.1.4: Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
  Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

  4.1.4: Retten til dataportabilitet

   Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

  4.1.6: Retten til indsigelse

  Du har til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser eller af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse.

  Hvis vi på baggrund af en kvalificeret interesseafvejning kan påvise vægtige legitime grunde til behandlingen, er vi berettiget til at fortsætte med at behandle dine personoplysninger.

  4.1.7: Retten til at klage

  Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

  Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

  Denne privatlivspolitik er blevet revideret september 2023