gtag('config', 'AW-805705823');

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Undgå overraskelser – tilbagebetaling af momslån

Webinar (online)

Senest april 2022 skal din virksomhed tilbagebetale den moms der er blevet udsat, som en del af regeringens hjælpepakke. Har du styr på præcis hvor meget I skylder og hvordan I vil betale? Det er af afgørende betydning, at du forstår og kender virksomhedens nøgletal, hvis du vil undgå en ubehagelig overraskelse. På denne workshop […]

Kom i gang med bæredygtig omstilling

Møbelfabrikken Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Vil du udvikle en grønnere og mere cirkulær forretning? På workshoppen kommer vi rundt om FN’s verdensmål og hvilke mål der er relevante for din virksomhed. Vi kortlægger CO2 aftryk og kigger bl.a. på materiale- og energiforbrug. Deltag også i "Din bæredygtige forretning" 22. februar og "Din bæredygtige kernefortælling" 15. marts 2022.

Robotter kommer til Bornholm

Green Solution House Strandvejen 79, Rønne

En dag med “Robi” og robotter fra hele verden, eksempler fra robotter der opererer på Bornholm allerede og en praktisk snak om, hvordan de kan bruges i netop din forretning.

Din bæredygtige forretning

Møbelfabrikken Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Vil du gøre din forretning mere bæredygtig?  På workshoppen er der fokus på hvordan du definerer en bæredygtig forretning i forhold til valg af materialer og mulighed for at producere “mere med mindre”. Deltag også i "Kom i gang med bæredygtig omstilling" 1. februar og "Din bæredygtige kernefortælling" 15. marts 2022.  

Mød din administrative robot

Green Solution House Strandvejen 79, Rønne

Der er masser af programmer, som hjælper med at automatisere ens administration. Det kan være til bogføring, projektstyring, betaling, løn og meget meget mere. Hvilke programmer bør man give sig i kast med, og hvornår giver det mening for ens virksomhed, det er noget af det vi vil dykke ned?

Virksomhedsøkonomi for begyndere

Green Solution House Strandvejen 79, Rønne

Brug en eftermiddag på at få overblik over økonomien i din nye virksomhed. Birger Carlsen fra Regnskabsskolen kommer og fortæller om, hvordan arbejdet organiseres, og hvad du kan, skal og må, når du ejer en virksomhed.

Din bæredygtige kernefortælling

Møbelfabrikken Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Vil du vide mere om, hvordan du italesætter din omstilling til en grøn og bæredygtig forretning? På workshoppen er der fokus på kernefortællingen og grønne selling points, som bruges i markedsføringen af din virksomhed. Deltag også i "Kom i gang med bæredygtig omstilling" 1. februar og "Din bæredygtige forretning" 22. februar 2022.

Personligt og værdibaseret salg

Green Solution House Strandvejen 79, Rønne

Salg er et stort begreb, og for at få succes med dit salg, så kan det med fordel brydes op i flere faser. På denne workshop vil SALG blive gennemgået lige fra hvad du sælger til hvem, hvordan kan du skabe værdibaseret salg, mersalg, gensalg, tilpasse salget til forskellige behov og meget mere.

Har du styr på din virksomheds fradrag?

Green Solution House Strandvejen 79, Rønne

Anette Sand fra Regnskabsskolen kommer og fortæller om de skattemæssige fradrag, og gennemgår de emner der oftest er problemer med, herunder repræsentation, kurser, kørsel, rejser, privatforbrug mv.