gtag('config', 'AW-805705823');

Arrangementer

Business Center Bornholm arrangerer løbende hvert år en række inspirationsmøder, workshops, gå-hjem-møder og informationsmøder.

Deltagerne får mulighed for at øge kendskabet til de mange muligheder for aktiviteter inden for f.eks. forretningsplaner, etablering af virksomhed, salgsmuligheder, digitale muligheder og ledelsesudvikling.

 6 arrangementer med fokus på digitalisering

Digitalt efterår 2021

Super spændende program med emner som dagens teknologi og gadget lab, din digitale sikkerhed, mød din administrative robot, Google My Business, SEO og e-mail-marketing.

Læs mere og tilmelding

Forløb for fødevareiværksættere

Sund fødevareforretning

Orange Elevator, Iværksætterdanmark og Business Center Bornholm præsenterer: Sund fødevareforretning. For dig, der allerede har udviklet eller er ved at udvikle et fødevareprodukt, og ønsker at skabe en sund forretning, 

Læs mere og tilmelding

16. september 2021

Hør mere om 600 mio. kr. til genstart af SMV’er

Regeringen har lanceret et ambitiøst virksomhedsprogram med over 600 mio. kr. EU-midler, der skal give virksomheder et rygstød til at komme godt i gang igen efter corona-krisen.

Erhvervshus Hovedstaden inviterer til webinar, hvor du kan høre mere om hvilke tilbud, som indgår i de forskellige programmer og hvad du skal være opmærksom på i forhold til ansøgningsfrist, adgangskrav og meget mere.

Læs mere her

21. september 2021

Regeringens virksomhedsprogram: hvad betyder det for dig som rådgiver?

Er du privat rådgiver inden for eksport, vækst- og forretningsudvikling, digitalisering eller grøn omstilling, så kan du måske komme på listen over godkendte rådgivere, der kan hjælpe virksomheder med at løse opgaver i forløb under “det store virksomhedsprogram”.

Læs mere her

Arrangementer om crowdfunding -

30. september 2021

Crowdfunding – en alternativ mulighed for at rejse penge!

Kom og bliv klogere på, hvordan du skaffer penge til at realisere dine projekter og ideer.

Når du går hjem har du hørt om, hvordan du kan forberede dig, og hvor du får hjælp. Hvordan skal du tilrettelægge en kampagne, muligheder, virkemidler, hvilken platform skal du vælge, og hvordan fungerer en kampagne.

Læs mere og tilmelding

Kapitalmarkedsdag. Kend dine muligheder som låntager og investor!

1. oktober 2021

Informationsmøde om SMV virksomhedsprogrammet og omstillingspuljen

Kom og hør, hvordan din virksomhed kan få økonomisk hjælp til vækst- og forretningsudvikling, grøn og digital omstilling, internationalisering samt indkøb af konkret teknologi, produktionsudstyr og software m.v.

Læs mere og tilmelding

Kapitalmarkedsdag. Kend dine muligheder som låntager og investor!

5. oktober 2021

Kapitalmarkedsdag

Kend dine muligheder som låntager og investor!

Uanset om det er tid til et generationsskifte, din virksomhed vækster, eksport eventyret ligger og venter eller du er i en situation, hvor du ønsker at investere i andre virksomheder, så kom og hør om dine muligheder og styrk dit netværk!

Læs mere og tilmelding

7. oktober 2021

Budgetter

Anette Sand fra Regnskabsskolen kommer og introducerer os til etablerings-, drifts- og likviditetsbudgetter med alle de beregninger, der ligger bag.

Læs mere og tilmelding

14. oktober 2021

Begynderguide i Google My Business

WEBINAR | Absolut begynderguide i Google My Business. Kom og få de bedste indsigter i, hvordan man får afgørende tilstedeværelse på platformen og sæt fokus på din virksomhed på Bornholm.

Læs mere og tilmelding

26. oktober 2021

Workshop: SEO (søgemaskineoptimering)

Hvis du gerne vil blive klogere på SEO samt, hvad du kan få ud af at arbejde med SEO, så er denne workshop lige noget for dig. Workshoppen varer ca. 3 timer, hvor vi gennemgår forskellige SEO-emner såsom digital brugeradfærdGoogles algoritmeSEO-strategisøgeord og landingssiderindholdsoptimeringlinkbuilding samt teknisk SEO.

Læs mere og tilmelding

28. oktober 2021

Moms og lønsumsafgift

På denne workshop gennemgår Anette Sand fra Regnskabsskolen, hvornår man skal registreres for hvad, og hvordan beregningerne foregår. Du kommer til at lære at beregne din egen moms, og vi gennemgår virksomheder, hvor der kan være tvivl om metoderne – herunder kunstnerisk virksomhed og køb og salg af brugte varer

Læs mere og tilmelding

2. november 2021

Bæredygtighed i øjenhøjde

Kom i øjenhøjde med FN’s verdensmål, bæredygtighed og cirkulær økonomi – få sat begreberne i de rigtige kasser og få praktiske input til at komme i gang med en grøn udvikling.

Læs mere og tilmelding

3. og 4. november 2021

E-mailmarketing 2021

E-mailmarketing er den mest direkte, den mest profitable – og den ultimativt billigste – måde, du kan markedsføre dig på. For få hundrede kroner kan du nå tusindvis af modtagere med ét enkelt klik – og opnå dramatiske resultater. Christina Klitsgaard kommer tilbage og holder gratis workshop med video vejledning inden dagen.

 Læs mere og tilmelding

11. november 2021

Salgseffektivitet

Få dit produkt i markedet og skab det rigtige set-up for profitabel vækst. Du får værktøjer til at identificere de kundesegmenter, der har størst potentiale og er nemmest tilgængelige. Med udgangspunkt i forretningsmodellen fører workshoppen dig gennem strukturen til at udvikle en grundlæggende markedsføringsstrategi.

 Læs mere og tilmelding

16. november 2021

For kunsthåndværkere
Kom i gang med bæredygtig omstilling

Er du kunsthåndværker og vil du udvikle en grønnere og mere cirkulær forretning? På workshoppen kommer vi rundt om FN’s verdensmål og hvilke mål der er relevante for kunsthåndværkere. Vi kortlægger en kunsthåndværkers CO2 aftryk og kigger bl.a. på materiale- og energiforbrug.

 Læs mere og tilmelding

18. november 2021

Opfinderrådgivning

Få din gode idé omsat til virkelighed.
Har du en idé eller måske allerede udviklet et produkt, så kom med til event med Opfinderrådgivningen og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Læs mere og tilmelding

24. november 2021

Webinar: Morgendagens salg og salgsledelse

Bliv klogere på den nyeste forskning indenfor salg og salgsledelse, samt hvorfor discipliner som det virtuelle salg er kommet for at blive. Bliv inspireret gennem indblik i seneste undersøgelser og gode cases, og lær hvilke salgsudfordringer og -dyder, der kan holde dig på sporet af dine vækstplaner. Webinaret afholdes af Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere og tilmelding

foråret 2022

Dagens teknologi og gadget lab

Dagen tager jer på rundtur i udviklingens overhalingsspor og byder på indsigtsfulde oplæg og ikke mindst spændende hands-on-udforskning og afprøvning af fremtidens teknologier.

Læs mere og tilmelding

24. februar 2022

Mød din administrative robot

Der er masser af programmer, som hjælper med at automatisere ens administration. Det kan være til bogføring, projektstyring, betaling, løn og meget meget mere. Hvilke programmer bør man give sig i kast med, og hvornår giver det mening for ens virksomhed, det er noget af det vi vil dykke ned?

Læs mere og tilmelding

 13. september 2021

For Ledere: Intuitiv ledelse

Hvordan kan du optimere dit personlige lederskab via mavefornemmelse og intuition?

  Læs mere 

14. september 2021

Workshop: Iværksætterintro 

Iværksætterintro giver en all-round intro til alt det, du skal have styr på. Du får inspiration til forretningsudvikling samt viden om bl.a. bogføring, moms, skat og markedsføring.

Læs mere og tilmelding

15. september 2021

Fyraftensarrangement: Europa i min region

Bornholms Landbrug og Fødevarer og Business Center Bornholm inviterer til “Europa i min region”
“Europa i min region” er en fælleseuropæisk kampagne hvor EU-støttede projekter på tværs af hele EU åbner dørene og inviterer dig ind for at se, hvad EU’s midler går til at skabe – i din egen baghave. Mød lokale virksomheder som har deltaget i EU-projekter. 

Læs mere og tilmelding

23. september 2021

Din digitale sikkerhed

Flere effektive indsatser, som kan øge din virksomheds sikkerhed.

Læs mere og tilmelding 

TIDLIGERE ARRANGEMENTER:

Vi holder løbende arrangementer, og her er et udsnit af de arrangementer vi tidligere har afholdt.

Patenter og varemærker

Det sagde deltagerne om arrangementet:
“Jeg fik mere information end jeg forventede.”
“Meget søde, nede på jorden mennesker der forstod at tale direkte til os. BCB folkene kan man jo kun holde af :)”

Ledelse – “Konflikthåndtering”


Det sagde deltagerne om arrangementet:
“Yderst dygtig og kompetent underviser. Meget tilfreds med forplejningen om eftermiddagen. Håber der kommer mere af samme dur.”

22. juni 2021

Bliv klogere på Energiø

Folketinget har vedtaget en klimaaftale for energi- og industriområdet, der indeholder en beslutning om at etablere Bornholm som Energiø. Det kommer til at give de bornholmske virksomheder nye forretningsmuligheder.

Kom til oplæg om Energiø Bornholm og til en rundtur på Rønne Havn og få en forsmag på, hvad Energiø-projektet kan byde på i fremtiden.

Læs mere og tilmeld dig her 

9. juni 2021

Webinar: Salgsstyring i krisetider

Kan din virksomhed mærke krisen kradse? Hos mange danske virksomheder er salget og indtjeningen faldet, og flere har ordrebøger, der vidner om truende lavvande i kassen.

I krisetider er det særligt salgslederen, der må træde i karakter og styre salgsteamet igennem den svære tid, men ved du, hvad der skal til for at få flokken til at følge med?

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

8. juni 2021

Workshop: Arbejdsglæde og positivitet

Arbejdsglæde & positivitet er en workshop for dig, der stræber efter en positiv, meningsfuld hverdag fyldt med motivation og god energi. Denne workshop har til formål at danne et energisk og produktivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne spiller hinanden gode og trives socialt.

Læs mere 

26. maj 2021

Workshop: Kropssprog er enhver sælgers bedste ven

At være sælger i dagens Danmark er en vigtig og spændende opgave, men det kan også være en udfordrende en. Det skyldes dels nutidens skeptiske kunder og dels konkurrencen på markedet. Kom og oplev Jesper Bergstrøm give sit bud på, hvordan du bliver ENDNU bedre til at sælge!

Læs mere 

19. maj 2021

Få succes med din virksomheds bæredygtighedskommunikation

Hvordan sikrer du, at omverdenen kender til de tiltag, som I gør for at sikre mere bæredygtighed? Denne gratis workshop vil klæde dig og din virksomhed på, så I succesfuldt kan kommunikere om jeres bæredygtighedsindsatser.

Læs mere 

12. maj 2021

Webinar: Fremtidens salg og salgsledelse

Ønsker du at blive klogere på den nyeste forskning indenfor salg og salgsledelse, og vil du gerne lære, hvilke salgsdyder, der kan holde dig på sporet af dine vækstplaner? På dette webinar kigger vi nærmere på de klassiske salgsudfordringer og giver dig inspiration til nye måder at øge din virksomheds salg på.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

12. maj 2021

Webinar: Bliv effektiv med digitalisering

Vi gennemgår den den digitale paratheds-trappe og introducerer dig for nogle af de muligheder, som kan gavne din forretning. Både indenfor marketing og salg, men især i forhold administration og produktion. Vi introducerer desuden nogle af de mange muligheder for støtte til digital omstilling.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

11. maj 2021

Webinar: Kom i gang med grøn omstilling

Denne workshop giver en indføring i, hvordan du kan forstå og måske komme i gang med bæredygtighed i netop i din virksomhed. Mange virksomheder er usikre på, hvor bæredygtige de egentlig er, eller er i tvivl om, hvordan de skal gå i gang.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

4. maj 2021

Webinar: Professionelt salg

Hvis du ønsker at skabe vækst på din bundlinje, skal du målrette dine salgsindsatser. Du får på denne workshop indsigt i salgsstyring og effektive basale salgsværktøjer, der kan hjælpe dig til at løfte din virksomhed til næste niveau.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

22. april 2021

Webinar: Digital markedsføring

Få introduktion til online markedsføring og hvad det kan gøre for din virksomhed. Øg din synlighed og tilstede­værelse på nettet med den digitale værktøjskasse. Vi viser dig hvordan.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

21. april 2021

Webinar: Fremtidens salg og salgsledelse

Ønsker du at blive klogere på den nyeste forskning indenfor salg og salgsledelse, og vil du gerne lære, hvilke salgsdyder, der kan holde dig på sporet af dine vækstplaner? På dette webinar kigger vi nærmere på de klassiske salgsudfordringer og giver dig inspiration til nye måder at øge din virksomheds salg på.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere 

6. april 2021

Forbrugertrends i lyset af Corona – gratis webinar

Hvorfor slog den logiske forbrugerhjerne fra i marts – og er den blevet tændt igen? Hvilke brancher har været krisens vindere og tabere? Og hvem er opstået i krisens aske? Hvilke konsekvenser har den digitale transformation? 

  Læs mere 

25. marts 2021

Webinar: Få flere kunder i din webshop med Instagram Shopping

Med Instagram Shopping kan du løfte din forretning til nye højder, og det er en fantastisk mulighed for at fremvise dine produkter og skabe mere salg.

Du kan sagtens være med, hvis du ikke har opsat Instagram Shopping endnu. Du vil nemlig få en tjekliste til, hvad der er vigtigt at have styr på, inden du kan opsætte Instagram Shopping – og hvordan du rent teknisk laver opsætningen.

Læs mere 

23. marts 2021

Ny pulje til forebyggelse af nedslidning og arbejdsulykker i små private virksomheder

Folketinget har afsat 100 mio. kr. årligt til forebyggelsesinitiativer for små, private virksomheder i perioden 2021-2023.
Tilmeld dig dette online informationsmøde hvor Jens Christian Olsen, FH Bornholm vil fortælle om den nye mulighed og mød samtidig Dennis Lyng fra WSP, der fortæller hvordan du kan arbejde med trivsel og forebyggelse af ulykker samt Søren Würtz, der giver eksempler på fysiske arbejdsmiljøinitiativer.

  Læs mere 

18. marts 2021

Årsafslutning i bogholderiet for enkeltmandsvirksomheder – webinar

Kom med på et lynkursus i årsafslutning med Anette Sand fra Regnskabsskolen

  Læs mere 

17. marts 2021

Vækst i en anderledes tid

”Vækst i en anderledes tid”, Business Center Bornholm og Vækstfonden inviterer til webinar
Vi sætter fokus på hvordan man som ejerleder arbejder med vækststrategi, i en tid der er påvirket af COVID-19, og kommer herudover også med en række tips til, hvordan man forbereder den bedst mulige dialog med sine finansielle samarbejdspartnere.

  Læs mere 

11. og 18. marts 2021

WORKSHOPS FOR POTENTIELLE–
OG NYE FØDEVAREIVÆRKSÆTTERE

Vi giver dig viden og redskaber til at konkretisere og teste din ide, til at forstå fødevarereglerne og til at nå dine første kunder. Du kommer til at arbejde med din forretningsidé, og får konkret sparring med eksperter og andre madiværksættere.
De to workshops er sammenhængende, og ved tilmelding tilmelder du dig til begge workshops.

  Læs mere 

11. marts 2021

Prissætning – webinar

Hvad er udgangspunktet for værdi – af dig selv, din tid og dine produkter?
Målet med workshoppen er at hjælpe dig med at opleve en personlig værdi på markedet og prissætte din produktion helt konkret.

  Læs mere 

9. februar og 9. marts 2021

Boost din forretning gennem bæredygtig ledelse

Få gratis hjælp til at skabe ny forretning og en bedre bundlinje med en grøn forretningsmodel

  Læs mere 

4. marts 2021

Undgå juridiske fodfejl når forbrugere handler på din webshop

Har du en webshop, hvor forbrugere kan handle? Så har du brug for at vide, hvilke regler der gælder og hvordan du skal indrette din webshop og dit bestillingsflow, så du overholder reglerne.

 Læs mere og tilmelding

2. marts 2021

Workshop – Fødevarecertificeringer

Bornholm ud i verden – Hvilke fødevarecertificeringer kræves der? Vibeke Bagger fra Det Norske Veritas GL kommer og deler ud af sine mange års erfaring og viden indenfor fødevarecertificeringer.

  Læs mere 

25. februar 2021

Skat for selvstændige – webinar

Anette Sand fra Regnskabsskolen gennemgår skatteregler for iværksættere og selvstændige. Du kommer til at høre om beskatning generelt men med særligt fokus på de skattemæssige fradrag.

  Læs mere 

23. februar 2021

Bornholm og den grønne omstilling

I samarbejde med Business Center Bornholm og Europabevægelsen indbyder Europe Direct Bornholm
alle interesserede til et webinar, hvor der orienteres nærmere om EU’s Grønne Pagt og finansieringsmulighederne for grøn omstilling, Bornholms Energipolitk og –strategi og den grønne omstilling i bornholmske virksomheder

  Læs mere 

23. februar 2021

Sådan skriver du en velkomstserie, der konverterer nye læsere til betalende kunder – på autopilot

Har du en e-mailliste? Vil du gerne konvertere dine nye læsere til glade betalende kunder – hurtigt? Og uden du skal sidde foran skærmen for at få det til at ske? På dette webinar lærer du hvordan du gør præcis det.

  Læs mere 

11. februar 2021

Din første medarbejder – virtuelt infomøde

Går du og overvejer, om du skal ansætte en medarbejder, så du ikke skal have “alle kasketter på” alene. På dette infomøde får du viden om rekruttering, on-boarding og økonomi.

  Læs mere 

8. februar 2021

Sådan bygger du en e-mailliste, du kan markedsføre dig til på mikro-budget

Byg en e-mailliste med læsere – og forvandl dine helt nye modtagere til betalende kunder på autopilot.

  Læs mere 

29. januar 2021

Vælg den rigtige eksportstrategi

Beslutningen om hvorvidt salget skal foregå direkte eller indirekte via partnere, er en af de vigtigste beslutninger i forhold til din eksportstrategi.
På denne workshop får du hjælp og inspiration til at vælge den rigtige beslutning for din virksomhed.

 Læs mere og tilmelding

26. januar 2021

Bæredygtighed for “dummies” – webinar

Kom i øjenhøjde med FN’s Verdensmål, bæredygtighed og cirkulær økonomi – få sat begreberne i de rigtige kasser og få praktiske input til at komme i gang med en grøn udvikling.

  Læs mere 

22. januar 2021

Omstillingspuljen – webinar

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

  Læs mere 

10. december 2020

Startup – iværksættercafé

Skal 2021 være året, hvor du starter din egen virksomhed, så deltag på iværksættercafé og få vejledning til at komme godt i gang.

  Læs mere 

26. november 2020

Green & Lean – workshop

Det har ikke bare positive miljømæssige effekter at arbejde med bæredygtighed og lean-principper. Det kan også gøre virksomheder mere økonomisk robuste.

  Læs mere 

5. november 2020

Omstillingspuljen – webinar

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

  Læs mere 

28. oktober 2020


Lær at producere professionelle mobilvideoer til sociale medier

Workshoppen henvender sig primært til dig, der allerede har lidt erfaring med og er aktiv på sociale medier, og som kan afsætte tid til videoproduktion umiddelbart efter dagen.

Læs mere og tilmelding

21. oktober 2020


Øg salget via Instagram

Har din virksomhed en Instagramprofil, men du ved ikke rigtig, hvordan du skal bruge det sociale medie til at skabe salg? Eller overvejer din virksomhed at oprette en Instagramprofil? Så er denne workshop lige noget for dig!

Læs mere og tilmelding

8. oktober 2020

Gør “Jeg hader at sælge” til “Jeg elsker at hjælpe”

Tag en flyvetur ind i kernen af salg, som vi definerer det: Ægte salg er menneskeforståelse, ligeværd mellem mennesker og et klart ønske om at hjælpe til et valg.

Læs mere og tilmelding

7. oktober 2020

Hvad er bæredygtighed?

Denne workshop kan hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker på jeres bæredygtighed og komme godt i gang.

Læs mere og tilmelding

1. oktober 2020

Iværksætteriet spirer på Bornholm

Det vrimler med gode forretningsidéer og ihærdige iværksættere her på øen. Business Center Bornholm samler alle til et spændende og inspirerende IværksætterEvent, hvor netværk og viden er i fokus. Mød specialister og konsulenter og hør et spændende foredrag med Emil Thorup.

Læs mere og tilmelding

24. september 2020

Workshop for iværksættere – Bogføring

På denne workshop får du viden om bogføring og hvilke økonomiværktøjer som kan bruges. Du får indblik i fakturering, kundestyring og hvordan du bogfører i praksis.

Læs mere og tilmelding

24. september 2020

Need-to-know om reglerne for digital markedsføring og GDPR

Markedsfører din virksomhed sig digitalt, fx i e-mails, bannerreklamer, news feeds på sociale medier og via apps? Samarbejder din virksomhed med influencers – eller overvejer I at gøre det?.

Læs mere og tilmelding

23. september 2020

Iværksætterintro 

Iværksætterintro giver en all-round intro til alt det, du skal have styr på. Du får inspiration til forretningsudvikling samt viden om bl.a. bogføring, moms, skat og markedsføring.

Læs mere og tilmelding

18. september 2020

Kåring af Årets Virksomhed 2020

Hvem vil blive Årets Virksomhed 2020? Bornholm Hotels, Lehnsgaard – Bornholms Oliemølle eller Svaneke Bryghus?

Læs mere og tilmelding

15. september 2020

Workshop for iværksættere – Budget

Hvordan er det nu lige med budgetter? Hvordan opstiller du et godt budget og hvilke værktøjer kan bruges til at udarbejde det?

Læs mere og tilmelding

2. september 2020

Øg omsætningen med 25-30% ved at skalere din serviceforretning

Få en introduktion til hvilke muligheder der kan være for at sælge serviceløsninger, der er skræddersyet til dine kunders behov.
Deltag live online via Teams-mødefunktion. Link sendes ud forud for eventet.

Læs mere og tilmelding

Planter og protein

Landbrug & Fødevarer deler fakta-baseret viden om hvilke proteinrige planter vi kan dyrke i DK og hvad markedet er parat til.

Læs mere

WEBINAR: Iværksætterdag

11. juni kl. 09.00

Et online arrangement dedikeret til iværksætteri. Uanset om du allerede har et CVR nr. og så småt i gang med din virksomhed, eller har du bare en god idé, som du vil udvikle til en forretning. Så kan du høre spændende indlæg og få uvildig vejledning og sparring af forskellige eksperter.

Læs mere og tilmelding

WEBINAR: Fremtiden er nu

9. og 10. juni kl. 10.00 – 14.00

Et to-dages online arrangement for virksomheder som vil tilegne sig viden om digitalisering, ud fra perspektiverne kunstig intelligens, ny teknologi, databaseret forretningsudvikling og salg.

Læs mere og tilmelding

Tre nominerede til Årets Virksomhed 2020

I marts havde bornholmerne mulighed for at indstille en kandidat til Årets Virksomhed via Bornholms Erhvervsservices hjemmeside, hvilket resulterede i mere end 15 bud på virksomheder, der har gjort sig særligt bemærket inden for grøn og bæredygtig omstilling. En intern styregruppe i Bornholms Erhvervsservice har ud fra en række prædefinerede kriterier efterfølgende udvalgt 3 kandidater, som nu er nomineret til årets virksomhed 2020.

Læs mere og se de nominerede

WEBINAR: Informationsdag for private rådgivere

26. maj kl. 10.30 – 12.00

Copenhagen Business Hub vil vi gerne lære dig som privat rådgiver endnu bedre at kende, ligesom vi håber, du har lyst til at samarbejde med vores forretningsudviklere.

WEBINAR: Salg og salgsstyring i krisesituationer

Få indsigt i salgsstyring og effektive basale salgsværktøjer, der kan hjælpe din virksomhed i krisesituationer som COVID-19.

Læs mere og tilmelding

WEBINAR: mobilvideo

Sådan får I succes med mobilvideo på sociale medier. Sådan fastholder I jeres kunder på de sociale medier under en krisetid – og bagefter

Læs mere og tilmelding

WEBINAR: Kom godt i gang med digitalt salg uden for Bornholm

Få en bedre forståelse for kunderne, jeres produkter og jeres digitale muligheder for eksport.

Læs mere og tilmelding


 WEBINAR: ISO-certificering

ISO-certificering, hvad kræver det og hvorfor kan det være en god idé for min virksomhed?

  Læs mere og tilmelding

FN’s verdensmål, webinar workshop

Webinar workshop med fokus på hvordan du arbejder med dine egne grønne indsatser omkring FN´s verdensmål.

Læs mere og tilmelding

For iværksættere: Budget

Hvordan er det nu lige med budgetter? Hvordan opstiller du et godt budget og hvilke værktøjer kan bruges til at udarbejde det?

Læs mere og tilmelding

FN’s verdensmål, grønne mærker og markedsføring

Heldags arrangement hvor du bliver introduceret til hvordan du kommunikerer dine grønne indsatser omkring FN´s Verdensmål, grøn mærkning og kan bruge bæredygtighed som løftestang i din forretningsudvikling. 

Læs mere og tilmelding

Netværksmøde

Bæredygtig Bundlinje Bornholm og BYG360⁰ til netværkets andet møde: Netværksmøde om bæredygtige byggematerialer og grøn logistik i byggeriet

Læs mere og tilmelding

Digitalisering og automatisering

Kom og hør hvad det kræver at have en stærk digital strategi, og hvorfor det er ekstremt vigtigt at have styr på dine forretningsprocesser.

Læs mere og tilmelding

SMV:digital

25.000 kr. eller 100.000 kr.
SMV Digital programmet giver mulighed for at søge tilskud til din virksomhedens digitale udvikling. Kom og lær hvordan.

Læs mere og tilmelding

Maker’s Island: Kick-off

Ønsker du at udvikle din kunsthåndværker virksomhed?
Udvikling i din kunsthåndværker virksomhed. Værktøjer og vejledning til at arbejde med udvikling af egen kunsthåndværkervirksomhed.

Læs mere og tilmelding

Succes Online: Hjemmeside analytics
 

Lær hvordan man opsætte og bruge Google Analytics til at se besøgende og adfærd på din hjemmeside.
Læs mere og tilmelding

Fremtidens iværksætter:
Tænk stort – handl småt
 

I dette spændende foredrag deler Jonathan Løw ud af sin viden under overskriften ”Tænk stort – handl småt – fejl hurtigt og billigt”.
Læs mere og tilmelding

Rekruttering og ansættelse:
Den ny medarbejder
 

Få ny viden og inspiration i forbindelse med introduktion og indkøring af nye medarbejdere.

Kl. 9.00 – 12.30 på Green Solution House (morgenmad fra kl. 8.30)

Læs mere og tilmelding

Succes online: 2-dages workshop om content marketing
 

Sælg med ord: Sådan skriver du, så din læser åbner, klikker, læser – og køber.
Læs mere og tilmelding (Der er desværre ikke flere pladser tilbage til dette arrangement.)

Ledelse: Vækst gennem salg og ledelse
 

Målet er, at give deltagerne kendskab til nogle af grundlæggende metoder inden for salgsledelse. Du får mulighed for at få et bedre kendskab til i din egen salgslederstil, herunder hvilke styrker og udfordringer du kan have i rollen som salgsleder.
Kl. 14.00 – 17.30 på Green Solution House – se ovenstående arrangementet, “Rektuttering og ansættelse: før under og lige efter” samme dag.
Læs mere og tilmeld dig

Rekruttering og ansættelse:
Før, under og lige efter
 

Grundlæggende metoder og samtaleværtøjer, der kan anvendes i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere.
Kl. 9.00 – 12.30 på Green Solution House (registrering og morgenmad fra kl. 8.30). Slutter af med sandwich og networking. Se nedendstående arrangementet, “Vækst gennem salg og ledelse” samme dag.
Læs mere og tilmelding

Gå-hjem-møde: Skab dit purpose brand
 

Skab et succesfuldt brand med et klart purpose.
Læs mere og tilmelding

Inspirationsmøde: Servitize
 

Udvikling af nye services til dine kunder.
TILMELDING ER LUKKET.

For iværksættere: Bogføring
 

På denne workshop får du viden om bogføring og hvilke økonomiværktøjer som kan bruges. Du får indblik i fakturering, kundestyring og hvordan du bogfører i praksis.
Læs mere og tilmeld dig

For iværksættere: Budget
 

Denne workshop hjælper dig til at kunne udarbejde budgetter for din forretning/forretningside og lave senarier, der afspejler kunder, produkter, hastighed, pris, omkostninger osv.
Læs mere og tilmeld dig

Konference: Vækst på Bornholm

Kom og bliv inspireret på fremtidens trends, og bliv samtidig klogere på den nye erhvervsfremmestruktur på Bornholm.

Læs mere og tilmelding.

Ledelse: Styrkebaseret ledelse
 

Målet er at give deltagerne viden om, hvordan man kan skabe bedre resultater og trivsel, ved at anvende Styrkebaseret ledelse. Styrkebaseret ledelse tager sit udgangspunkt i den positiv psykologi, hvor man har kortlagt 24 forskellige styrker, som vi bruger på forskellige måder. Læs mere og tilmeld dig

Succes Online: SEO
 

Bliv lidt klogere på hvad der er inde i den “Black box” man kalder for søgemaskineoptimering, eller SEO.

Læs mere og tilmelding. (Fuldt booket)

For iværksættere: Skat og moms
 

Workshoppen giver dig den grundlæggende viden om momsregler og skattemæssige fradrag. Du får styr på reglerne og behøver ikke længere være i tvivl, om du gør det rigtigt.
Læs mere

For iværksættere: Forstå dit regnskab
 

På denne workshop får du overblik over de mest almindelige begreber og opgaver, og er klædt på til at tage ansvaret for din virksomheds budgetter og regnskab.
Læs mere og tilmeld dig

Salg: Få dit salg til at lette
 

Efter workshoppen har du overblik over både dig selv som sælger og over, hvad du skal gøre for at sælge til alle slags mennesker i alle slags organisationer. Du vil være i stand til at skabe en atmosfære, hvor kunden oplever, at du hjælper dem til en løsning, de kan bruge.
Læs mere og tilmeld dig

Salg: effektiv forberedelse til salget
 

På foredraget får du indsigt i de psykologiske og konkrete værktøjer, der gør indsatsen mere effektiv og givende. Salg skal være en lystdrevet indsats og give både udøveren og modtageren en god, gensidig oplevelse. Læs mere og tilmeld dig

Succes Online: E-mail workshop
 

På denne intensive kursusdag lærer du de overraskende og enkle strategier bag virkelig effektiv moderne e-mailmarkedsføring.

Læs mere og tilmelding – (Kun for virksomheder der allerede bruger email markedsføring i forvejen)

Invitation: Danmarks erhvervsfremmeindsats Workshop

Erhvervsstyrelsen inviterer i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden til workshop for at samle inputs til den decentrale erhvervsfremmestrategi fra 2020 og anvendelsen af EU’s strukturfondsmidler i perioden 2021-2027. Læs mere og tilmeld dig

Bornholm som iværksætter-ø! (2018)

Kom og vær med, når Fonden for Entreprenørskab Bornholm for fjerde gang inviterer til Regional Entreprenørskabsmesse.
Læs mere og tilmelding

DIGITALE OPLEVELSESTEKNOLOGIER (2018)

Fri info-workshop om seneste nye digitale oplevelsesteknologier for turisme, natur, kultur, hotel, restaurant, events, sport, etc.
Læs mere og tilmelding

STARTUP CAFE (2018)

“Kom godt i gang med din egen virksomhed”.
På denne Startup Café får du introduktion til kerneområder i din opstartsvirksomhed, som du efterfølgende kan arbejde videre med.
Læs mere og tilmelding

SALGSFOKUS – DETAILHANDEL (2018)

 

DEL 2 – workshop med Performanze
Sådan sælger du mere pr. kunde og skaber endnu flere tilfredse kunder.
NB: forudsætter deltagelse i DEL 1 – læs mere og tilmeld dig her

SALGSFOKUS – HÅNDVÆRKERE (2018)

 

DEL 2 – workshop med Performanze
Inspiration og værktøjer til både svende og mester, for at få ny energi og mere system i salgsarbejdet.
NB: forudsætter deltagelse i DEL 1 – læs mere og tilmeld dig her

EFFEKTIV ANNONCEDESIGN (2018)

Lynkursus i at lave en strategi og billeder til sociale medier.
Underviser: Helene Brixen

Læs mere og tilmelding

LEDELSE-WORKSHOP (2018)

 

“Få det gjort nu!” – workshop med Henrik Rosenlund
Målet med denne workshop er, at du bliver endnu bedre til at eksekvere. Mange af os kender alt for godt til, at vi laver masser af planer og har gode intentioner om at blive bedre til f.eks. at delegere, sige nej, rydde op, begynde at motionere, osv – men vi kommer aldrig i gang.
Læs mere

KUNDESERVICE ONLINE (2018)

Foredrag med Jacob Lego Boye.
Få mere tilfredse kunder ved at sikre en bedre kundeservice online? Få konkret inspiration til, hvad du kan gøre nu.
Læs mere og tilmeld dig her

SALGSFOKUS – HÅNDVÆRKERE (2018)

DEL 1 – workshop med Performanze
Inspiration og værktøjer til både svende og mester, for at få ny energi og mere system i salgsarbejdet.
Læs mere og tilmeld dig her

SALGSFOKUS – DETAILHANDEL (2018)

DEL 1 – workshop med Performanze
Sådan sælger du mere pr. kunde og skaber endnu flere tilfredse kunder.
Læs mere og tilmeld dig her

UNGT IVÆRKSÆTTERI (2018)

Fonden for Entreprenørskab Bornholm og Business Center Bornholm inviterer studerende til iværksætter-event. Oplev en række super seje unge danske iværksættere fortælle deres inspirerende, sjove, svære og passionerede iværksætter-historier.

DIN PERSONLIGE LEDERPROFIL (2018)

 

DEL 2 – workshop med Henrik Rosenlund.
Målet med workshoppen er, at styrke deltagerne i deres daglige ledelse og give dem klarhed om deres personlige lederstil – med de fordele og ulemper det har.
Læs mere

INSTAGRAM FOR BUSINESS (2018)

Går du glip af leads, kunder og salg hver dag på Instagram? Kom i gang nu.
Læs mere og tilmeld dig

DIN PERSONLIGE LEDERPROFIL (2018)

 

DEL 1 – workshop med Henrik Rosenlund.
Målet med denne workshop er at øge lederens selvindsigt, og samtidig skabe opmærksomhed på, at der er forskel på, hvad der motiverer.
Læs mere

IVÆRKSÆTTERDAGEN 2018

Foredrag med Ilse Jacobsen, sparring med specialister, netværk med lokale iværksættere, mød erhvervsfremmeaktører – og meget mere.
Læs mere og tilmeld dig her

EMPATI SKABER VÆKST (2018)

Empati er den faktor, der kommer til at skabe fremtidens vækst, og netop dette tager foredraget udgangspunkt i.
Læs mere og tilmeld dig

SÅDAN FÅR DU MERE EFFEKT UD AF DIN MARKEDSFØRING (2018)

Facebook, Google eller øens lokale medier – Hvor får du mest ud af dit markedsførings-budget? Og Hvordan ser fremtidens annoncer ud?
Læs mere og tilmeld dig

LEDELSE (2018)

 

Workshop: “Repetition fra 2017 – del 1”.

BUSINESS CENTER BORNHOLM (2018)

Repræsentantskabsmøde 2018.
Torsdag d. 12. april, kl. 10.00 – 12.00
Green Solution House, Rønne

IVÆRKSÆTTERDAGEN 2017

En hel dag dedikeret til iværksættermiljøet på Bornholm.
Læs mere

SUCCES ONLINE #2 – MAILCHIMP (2017)


Lær hvordan du opbygger en modtagerliste, designer nyhedsbreve med personlige templates, og forbedrer din åbningsrate + alt det andet der skal til, for at komme godt i gang med Mailchimp.
Læs mere

LEDELSE – “FÅ MERE TID TIL LEDELSE” (2017)


Sted: Green Solution House

SALG WORKSHOP #1 – PROFESSIONELT SALG (2017)

 
Underviser: Arne H. Laursen fra TACK International

STARTUP CAFE – “LAV EN FORRETNINGSPLAN” (2017)

Få inspiration til din forretningsplan og få sparring af Business Center Bornholms konsulenter til at få den gjort skarp og operationel.
Læs mere og tilmeld dig

SALG WORKSHOP #2 – PROFESSIONELT SALG (2017)

 
Underviser: Arne H. Laursen fra TACK International

LEDELSE – “FORANDRINGSLEDELSE” (2017)


Sted: Green Solution House.

LEDELSE – “KONFLIKTHÅNDTERING” (2017)


Sted: Green Solution House.

SUCCES ONLINE: INTRO TIL MAILCHIMP (2017)


Lær hvordan du opbygger en modtagerliste, designer nyhedsbreve med personlige templates, og forbedrer din åbningsrate + alt det andet der skal til, for at komme godt i gang med Mailchimp.

SUCCES ONLINE: INTRO TIL INSTAGRAM (2017)


Det har du nu muligheden for at høre meget mere om til vores Instagram workshop, hvor du bl.a. kommer til at lære mere om hvordan Instagram fungerer som medie, opsætning af instagramprofil, hashtag analyse, instagramstories, annoncering, meningsmålinger og meget mere.

KAPITALDAG
Planlæg din vækst. Tør du lade være…?

KOM OG BLIV INSPIRERET AF fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og iværksætter Gorm Wisweh – og få tips med hjem fra vækstkonsulent Klaus Bo Rasmussen fra Væksthus Hovedstadsregionen.  LÆS MERE

KAPITALDAG
Mangler du penge til din gode idé?

KOM OG BLIV INSPIRERET AF iværksætter Gorm Wisweh og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen – og få tips fra Keystones finansrådgivning. MØD OGSÅ banker, investorer, finansielle rådgivere, vækstfonden, m.fl. LÆS MERE

LEDELSE – “SUCCES PÅ JYSK”

De fleste virksomhedsejere og iværksættere drømmer om at få lige så stor succes som den JYSKe købmand Lars Larsen.
Til dette arrangement kan du høre mere om nogle af hemmelighederne bag succesen – og hvad JYSK forventer af fremtiden.
Læs mere og tilmeld dig

STARTUP – “KOM GODT I GANG”

BLIV INSPIRERET TIL AT STARTE EGEN VIRKSOMHED, når virksomhederne Intelligent Marking og Sandvig Is Kalas fortæller om deres erfaringer fra opstartsfasen og deler ud af gode råd.
Få ligeledes en introduktion Business Center Bornoholm til, hvordan du kommer i gang med at opsætte en forretningsplan og et budget.
Læs mere og tilmeld dig

LEDELSE – “TAG STYRINGEN”

På dette gå-hjem-møde får du inspiration og værktøjer til, hvordan du skaber en virksomhed i vækst, så du får mere frihed, og lettere ved at skabe den tilværelse du ønsker dig.
Læs mere og tilmeld dig

FFE & BCB ARRANGEMENT

Læs mere og se programmet her.

SALG: “KROPSPROG FOR SÆLGERE”

Taler du kropssprog?
Sådan skruer du op for den bedste version af dig selv.

Læs mere og tilmeld dig

SKAF TID TIL LEDELSE

Din tid er din mest værdifulde ressource – og en ressource, som når den er brugt ikke kommer igen. Men hvordan bruger du din tid?
Og har du tid nok til at lede dine medarbejdere og din virksomhed?
Stjæler møder, travlhed og drift dit fokus?
Læs mere og tilmeld dig

SALG: WORKSHOP #1

Taler du kropssprog?
Lær at se, når dine kunders kropssprog siger: Jeg køber!

Læs mere og tilmeld dig

HAR DU STYR PÅ DINE DATA?

Tirsdag den 8. maj, kl. 15.00 – 18.00
Green Solution House, Rønne

Læs mere og tilmeld dig

SALG: WORKSHOP #2

Taler du kropssprog?
Når du skal sælge, er dit kropssprog din bedste ven…
Læs mere og tilmeld dig

LEDELSE
 

Workshop: “Repetition fra 2017 – del 2”.

BORNHOLMS ERHVERVSSERVICE: ÅBENT HUS

Bornholms Erhvervsservice slår igen dørene op og inviterer til åbent hus på Landemærket i Rønne. Programmet byder på bl.a. en prisuddeling af ”Årets virksomhed 2018”.
Læs mere og tilmeld dig

588 – NYT IVÆRKSÆTTERPROGRAM

Informationsmøde onsdag 20. juni kl. 15-17 på Møbelfabrikken i Nexø.
Vær med når vi åbner Bornholms nye affyringsrampe for startups.

Fra idé til marked på 22 uger. Business Center Bornholms kommende iværksætterprogram 588 gør iværksættere klar. Klar til marked. Klar til investorer. Klar til kunder.
Læs mere og tilmeld dig