WORKSHOP

Iværksætterintro
TILMELD DIG HER

Er det første gang, du starter egen virksomhed?

Iværksætterintro giver en all-round intro til alt det, du skal have styr på. Du får inspiration til forretningsudvikling samt viden om bl.a. bogføring, moms, skat og markedsføring.

Iværksætterintro er specielt rettet mod dig, der har brug for en all-round intro til livet som selvstændig. På ca. 3,5 timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får masser af viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms, hvordan du finder dine første kunder, og hvem der kan hjælpe dig videre.
Du får mulighed for at få styr på konkrete spørgsmål. 

Du får forskellige oplæg om, hvordan du bedst kommer i gang som iværksætter:

 • Hvordan får du et skarpt forretningskoncept – og hvem kan hjælpe dig videre?
 • Vælg den rigtige virksomhedsform, kontrakter og markedsføringslov
 • Skat, moms, bogføring og indberetning – hvad skal du have styr på?
 • Hvordan får du dine første kunder?

Målgruppe:

Dig, der overvejer at starte en virksomhed eller lige har gjort det, og gerne vil have et overblik over hvad det kræver og hvad du skal have styr på.

  Du møder 

  Flemming Troelsen, konsulentchef hos Erhvervshus Hovedstaden

  Ekspertise
  Flemmings primære kompetencer ligger indenfor salg, marketing og forretningsudvikling. Han giver startups sparring om, hvordan de sætter handling bag ordene og gør forretningen bæredygtig. Flemming har stor erfaring med opbygning af brands og etablering af kundebaser, specielt indenfor engros- og detailhandel.

  Baggrund
  Flemming er uddannet i detailbranchen og har senest suppleret med en CBA fra AVT Business School. Han har stor erfaring fra mange år som landechef for store internationale virksomheder. Sidenhen som virksomhedsejer og selvstændig virksomhedskonsulent, hvor han har fungeret som rådgiver for mindre firmaer samt deltaget i opstart og udvikling af nyetablerede virksomheder.

  Ydelser

  • startup og forretningsudvikling
  • salg og markedsføring
  • kunderelationer

  PRAKTISKE OPLYSNINGER

  Dato: 23. september 2020

  Tid:
  kl. 12.00-15.30

  Sted: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, Nexø

  Workshoppen er gratis

  Tilmelding:

  Ingen felter fundet.