FREMTIDENS IVÆRKSÆTTER

tænk stort - handl småt

 

TILMELD DIG HER

Hvorfor er iværksætteri også vigtig for etablerede virksomheder: tænk stort – handl småt

Business Center Bornholm inviterer til et gå-hjem-møde med to spændende emner! Uanset om du er nystartet iværksætter, eller din forretning er i drift, kan du få inspiration med hjem.

Erhvervschef Christa Lodahl byder velkommen og præsenterer dig for erhvervsfremmesystemet og det nye set-up på Bornholm. Business Center Bornholm er indgangsportalen til kompetent vejledning og sparring for det bornholmske erhvervsliv. Business Center Bornholm arbejder tæt sammen med Erhvervshus Hovedstaden og i samarbejde med erhvervshusets konsulenter tilbyder vi sparring bl.a. inden for forretningskoncept, ledelse, virksomhedsdrift og kunderelationer.

Bagefter giver vi ordet til Jonathan Løw, serie-iværksætter og manden bag flere bøger bl.a. ”GURUBOGEN” og ”Find dit hvorfor”.

I dette spændende foredrag deler Jonathan Løw ud af sin viden under overskriften ”Tænk stort – handl småt – fejl hurtigt og billigt”. Han vil komme ind på, hvordan man ud fra nøglebegreberne forundring, forandring og forretning kan komme rigtig langt. Uanset om man lige nu har en idé eller allerede har etableret et firma, man gerne vil vækste.

Jonathan Løw ved, hvad han taler om. Han har startet 5 virksomheder, er blevet kåret som Årets IT-iværksætter, har været næstformand i Dansk Iværksætter Forening og er lige nu co-founder af firmaet JumpStory, som Forbes Magazine har kåret til én af Skandinaviens tre mest lovende virksomheder indenfor marketing og kunstig intelligens.
Derudover har Jonathan Løw arbejdet som rådgiver og investor i investeringsfonden Accelerace, som bl.a. har været involveret i startups som Trustpilot, AirHelp og Tradeshift.

Det får du med hjem:

  • Klar forståelse af forskellen på idéer og iværksætteri
  • Den seneste nye viden om hvorfor nogle iværksættere lykkes, mens andre fejler
  • En grundig indføring i Lean Startup – en førende metode i forhold til entreprenørskab i praksis
  • En klar forståelse af forskellen på idéer og innovation
  • Gode råd og brugbare metoder til at lykkes som iværksætter
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af Jonathan Løw´s tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

Glæd dig til et jordnært, humoristisk og handlingsorienteret foredrag med rig mulighed for spørgsmål og sparring undervejs.

Få lidt video-inspiration inden eventen med Jonathan Løw her:

Om Jonathan Løw
co-founder & COO hos JumpStory

mobil: +45 28 78 54 50
mail: jonathan@jumpstory.dk

JumpStory ApS · Axel Gruhns Vej 2 · 8270 Højbjerg · Danmark

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 5. november 2019

Tid: kl. 13.30 – 17.00 

Program:
13.30 – Velkomst v. Christa Lodahl
14.00 – Foredrag v. Jonathan Løw

Sted: Møbelfabrikken i Nexø

 

Tilmelding:

Ingen felter fundet.