Der er rigtig godt gang i det bornholmske iværksætter-miljø

Det vrimler med gode forretningsidéer og ihærdige iværksættere her på øen. Business Center Bornholm vil gerne samle alle til et spændende og inspirerende IværksætterEvent, hvor netværk og viden er i fokus.

TORSDAG D. 1. OKTOBER, KL. 12:00 – 17:00

Kom og oplev et inspirerende foredrag med Emil Thorup. Han fortæller sin egen iværksætter-historie. Læs mere om Emil længere nede på siden.

Herudover vil det være muligt for iværksættere og nystartede virksomheder at få gratis 20-minutters sparring hos en række specialister og konsulenter (revisor, advokat, finansiering, forretningsplan, salg).

Erhvervschef Christa Lodahl fra Business Center Bornholm præsenterer et nyt landsdækkende projekt “IværksætterDanmark”, der er et tre-årigt projekt med fokus på at understøtte iværksættere i deres videreudvikling gennem intens sparring, skræddersyede forløb og netværksopbygning. Du vil have mulighed for at komme med dine input og ønsker til indhold i projektet.

Mød Carsten Aalling, direktør for Møbelfabrikken, og få en uforpligtende snak om alle de mange muligheder huset rummer. Der er mulighed for at leje kontorplads eller andre kvadratmeter, du har brug for. Carsten fortæller og viser gerne rundt. 

FOREDRAG MED EMIL THORUP

Oplev Emil Thorups inspirerende og tankevækkende foredrag om hans udvikling fra TV-vært til stifter af succes-virksomheden HANDVÄRK, der i dag sælger Emil Thorups møbeldesign i 15 lande.

I et hæsblæsende tempo har Emil Thorup på blot 6 måneder skabt en virksomhed med 7 fuldtidsansatte og en omsætning i millionklassen – men vejen har været hård og fyldt med komplikationer.

Det hele startede med et besøg på verdens største design-messe i Milano. Om natten tegnede Emil Thorup skitser på en serviet på hotellets restaurant  – skitser til et system i metal, der efterfølgende blev kernen af HANDVÄRK’s design og DNA’et i hans virksomhed. Allerede 3 måneder senere stod Emil Thorups design udstillet i vinduet i Danmarks mest prestigefyldte designbutik – Illums Bolighus på Amagertorv.

Han høstede massiv presseomtale og oplevede et eksplosivt salg – men bag kulissen ulmede problemerne. Marmor der smuldrede, borde der vred sig skæve, alt for lange leveringstider og kunder og partnere, der blev trætte af at vente. Hør historien, der aldrig blev fortalt, om hvordan Emil Thorup omstrukturerede en virksomhed og en produktion på rekordtid – og skabte et eksklusivt, verdensomspændende brand ud af et par skitser på en serviet.

Med foredraget “TV-værtens iværksætterdrøm” får du indblik i en iværksætters inderste tanker og drømme, og får inspiration til at få din egen idé ført ud i livet. For er der noget, Emil Thorup kan, så er det at få noget eksekveret.

Praktiske oplysninger:

Foredraget starter kl. 14:30

Deltagelse er gratis

Du skal tilmelde dig foredraget med Emil Thorup for at være sikker på at få en plads

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Torsdag 1. okt. 2020

Tid: kl. 12:00 – 17:00

Sted: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, Nexø

PROGRAM FOR DAGEN

12:00 – 14:00
Netværk med andre deltagere og konsulenter, mulighed for speed-vejledning hos specialisterne og rundvisning på Møbelfabrikken

14:00 – 14:20
Præsentation af nyt projekt “IværksætterDanmark” ved erhvervschef Christa Lodahl.
Vi inviterer dig til at komme med input og ønsker til indhold i projektet. 

14:20 – 14:30
Kort pause

14:30 – 15:30
Foredrag “TV-værtens iværksætterdrøm” med Emil Thorup

15:30 – 17:00
Netværk med andre deltagere og konsulenter, mulighed for speed-vejledning hos specialisterne og rundvisning på Møbelfabrikken 

 

Der serveres kaffe, te, frugt, snacks og kage løbende.

Specialister og konsulenter du kan booke 20 minutters gratis speed-vejledning hos:

For at være sikker på at få en samtale, bør du booke tid på forhånd. Der kan være ledige tider på dagen, men det garanteres ikke.

Peter Vang

Advokat og medejer af Advodan 

Speciale i:
etablering af virksomhed, virksomhedstyper, juridisk bistand

Joan Gerdes

Statsautoriseret revisor og medejer af Svaneke Revision

Speciale i:
økonomistyring, bogføring, moms og skat

Ebbe Mølsted Møller

Forretningsudvikler hos Erhvervshus Hovedstadens filial på Bornholm 

Vejledning i:  finansiering og generationsskifte

Jørn Pedersen

Jørn Pedersen

Senior erhvervskonsulent hos Business Center Bornholm

Vejledning i:
forretningsplan, salgsmuligheder og -processer

Jørn Pedersen

Travis Lind Thornton
Senior erhvervskonsulent hos Business Center Bornholm

Vejledning i:
markedsføring og markedsførings-kanaler
 

Tilmelding: