"ROBI" KOMMER TIL BORNHOLM

Robi har besøgt bornholmske virksomheder. Se hvad han kan.
Tilmeld dig her

En dag med “Robi” og robotter fra hele verden, eksempler fra robotter der opererer på Bornholm allerede og en praktisk snak om, hvordan de kan bruges i netop din forretning.

Der er rigtig mange fordele ved at benytte en robot.  De skal ikke holde pause, de bliver ikke syge, de skal ikke hjem til familien, de leverer præcise resultater og høj standard selv på en mandag hvor trafikken driller alle os andre. De klager ikke over kedelige opgaver eller går kold i gentagende arbejde. De nye robotter kan desuden programmeres og omprogrammeres hurtigere end vi kan lære nye medarbejdere op, og så kan de operere sammen med, og ved siden af, deres menneskelige kollegaer.

Læg dertil at de nye robotter er kommet ned i en pris, hvor selv små og mellemstore virksomheder kan se fornuften i at investere, er det ikke underligt, at vi ser dem i flere og flere fantastiske produktionsvirksomheder.

Men hvor kan man bruge en robot? hvor svært er det? Hvor skal man starte? Dette og meget mere  får du svar på den 3. februar.

Selv de mindste fødevare og produktionsvirksomheder kan få hjælp af en robot. Nutidens kollaborative robotter, også kaldet ”cobots”, automatiserer hurtigt, nemt og omkostningseffektivt processer for f.eks. fødevarehåndtering såsom kvalitetskontrol, mærkning, emballering, og palletering. De er nemme at programmere, også for os almindelige mennesker uden en ingeniørmæssig uddannelse, og de kan tjene sig selv hjem på mindre end et år.

 

Foruden at være en kæmpe konkurrencefordel, og en massiv ressourcebesparelse, så bliver robotter også brugt som tiltrækning, PR og som en wow oplevelse. Som f.eks når man bestiller en pizza fra ’The Pazzi’ robot, hvor en robot ruller dejen ud, smører tomatsauce på og lægger fyldet på pizzaen, alt imens du står bag en rude og kan observere det hele.

Vi ved din tid er vigtig, og i stedet for at du skal bruge dage og uger på at undersøge og afsøge om en robot kunne være noget for dig, har vi gjort det let for dig. Vi har sammensat et program, der viser dig det bedste fra hele verden, og som gør det hele praksisnært og med tydelige forbindelser til din hverdag.

 

Selve dagen:

HB-Tech ApS vil med en meget praktisk tilgang beskrive et udpluk af de muligheder, der kan være for at automatisere lokale virksomheder på Bornholm.

Med udgangspunkt i en cobot-løsning fra Universal Robots, vil vi vise dig flere aktuelle demonstrationer ude fra lokale virksomheder, vi besøger inden workshoppen.

Udover eksempler hos lokale virksomheder, vil vi også opsætte cobotten på workshoppen, så du kan komme til at se denne på tæt hold.

Du får mulighed for at stille spørgsmål under hele seancen, og vi vil forsøge at besvare så mange spørgsmål som muligt.

På denne måde håber vi, at kunne vise dig, der er muligheder for at holde hånden under din produktion igennem arbejdsmanglen, igennem en produktionsudvidelse eller andre udfordringer for at sikre din lokale virksomheds eksistens i fremtiden.

Program – 3. februar 2022

8.30 – 09.00  Kaffe og velkomst

9.00 – 09.55  Robotter og hvad de kan bruges til – Big picture keynote. Inspiration fra hele verden omkring brugen af robotter ved Jarle Kondrup.

10.00 – 10.55  Moderne industrirobotter og muligheden for at gøre dem smartere med sensorer og iot. Interaktiv demonstration ved Mads Hingelberg.

11.00 – 11.20  pause med kaffe, frugt og “hjerne-snacks”

11.20 – 11.35  Oplæg omkring produktionsrobotter på Bornholm, HB-Tech. Hvad kan de bruges til, hvad kan de ikke bruges til. Hvad skal man være opmærksom på og lignende.

11:35 – 12.30  En robots rejse på Bornholm med live demonstration af “Robi”, den moderne robot arm.

12:30 – 12.45  Gratis finansiering til næste step. Afslutning og spørgsmål .

12.45 – 13.30  Sandwich og sparring omkring specifikke projekter.

Jarle og Mads

Jarle og Mads

Innovation Lab

Mads Hingelberg – Tidligere big data ansvarlig for eBay Classifieds. Medstifter og partner i Innovation Labs enhed for AI og Big Data, hvor Mads V Hingelberg har ansvaret for produkter omkring værdiskabelse med data i organisationer. Mads har arbejdet med alt fra robotter i industrien, over iot, sensorer og dataopsamling i hotel og turismebranchen til Maersk omkring deres brug af data i nytænkning og daglig virke.

Jarle Kondrup – Jarle er passioneret innovator. Han hjælper små virksomheder og organisationer med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation inden for teknologi og brugeroplevelser. Han gør den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til menneskelige værdier og moderne forretningsmodeller. Samarbejdspartnere og kunder spænder fra små akvarier på vestkysten over TDC og til Digitaliseringsstyrelsen.

 

Brian og Henrik

Brian og Henrik

Ejere, HB-Tech ApS i Rønne

Brian Chabert-Hansen:    Uddannet M.Sc. Elektroingeniør med speciale i ”Embedded HW- & SW-design”. 3,5 års erfaring som PLC automation ingeniør.

Henrik Dunker Fuglsang: Uddannet B.Sc. Stærkstrømsingeniør med speciale i automation. 10,5 års erfaring som PLC automation ingeniør.

Robi

Robi

Fleksibel og robust medarbejder

“Robi” er en meget fleksible robot eller “cobot” fra Universal Robotics som du kan møde på dagen.

TILMELDING:

3. februar 2022
kl. 9.00 – 13.30
Green Solution House, Rønne