SALG - WORKSHOP

Salgsfocus og forståelse – detailhandel (workshop 1+2)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TMZvaAc1qGE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Salgsfocus og forståelse – detailhandel

Sådan sælger du mere pr. kunde og skaber endnu flere tilfredse kunder.

Er du butiksindehaver? Arbejder du i butik?
Så kan du d. 4. oktober kl. 18-21 i Aakirkeby-Hallerne høre mere om konceptet »Salgszonerne«, som tager udgangspunkt i, at dine kunder er forskellige, og at salg handler om kunder som skal motiveres.

  • 2 workshops: 4. oktober og 8. november.
  • Få værktøjer til at systematisere salgsarbejdet.
  • Du lærer at aflæse kundens signaler og tilpasse din adfærd – og strukturere salgsarbejdet.
  • De to workshops er skræddersyet til detailhandlen. Både salgsassistenter og butiksledere kan med fordel deltage.
  • Du får en række støtteværktøjer med hjem til at arbejde med i butikken, bl.a. en app til din smartphone med daglige udfordringer.

Der serveres pizza-buffet fra kl. 17.45 til de sultne der kommer direkte fra arbejde. Der er et begrænset deltagerantal. Spørgsmål: Jørn Pedersen / jp@bornholm.biz

Underviser: Performanze
Når du skal have det fulde udbytte af investeringen i uddannelse, kræver det at læringen både udvides og forlænges. Det stiller store krav til os som din samarbejds- og sparringspartner. Det som der undervises i, er ofte det samme uanset hvilken samarbejdspartner du vælger. Der er naturligvis variationer, men grundlæggende er det samme grundteorier og udgangspunkt som kursers indhold bygges op af. Indholdet er ikke det vigtigste, det er indpakningen og formidlingen som gør forskellen. Det handler ikke om kursusdage. Det handler om at realisere din ambition.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Datoer:
4. oktober 2018
8. november 2018
Tid: kl. 18.00-21.00
Sted: Aakirkeby-Hallerne

Tilmelding er lukket