SUCCES ONLINE

EFFEKTIV EMAILMARKEDSFØRING

 

TILMELD DIG HER

EFFEKTIV EMAILMARKEDSFØRING

Så let kommer du i gang – og så hurtigt skaber du resultater (uanset branche)

E-mailmarkedsføring? Er den kanal ikke død? Nej. E-mailen er stadig den markedsføringskanal, der kan præstere den højeste ROI. Og endnu bedre: Kanalen er ultra billig, nem at komme i gang med – og kræver ikke imvolvering af (dyre) bureauer.

På denne intensive workshop lærer du de overraskende og enkle strategier bag virkelig effektiv moderne e-mailmarkedsføring. Kun med dem får du flotte salgstal og kunder, der glæder sig til at høre mere fra dig – OG købe hos dig igen og igen.

 

Du lærer:

  • Hvordan du – i samme øjeblik nye mennesker rammer dit website – kan transformere dem til begejstrede abonnenter, og allervigtigst: Hvordan du får dem til at blive hos dig og handle hos dig igen og igen.
  • Hvordan du lægger en powerfuld strategi og hvordan du kan revolutionere din e-mailmarkedsføring med nyhedsbrevets 3 (desværre for mange stadig ukendte) arketyper.
  • Og så får du vaskeægte danske eksempler, du kan lade dig inspirere af – og ja, du får også deres resultater at se.

 

I løbet af denne dag:

  • Vil det gå op for dig hvor i din forretning , du helt oplagt, kan sætte ind med e-mailmarkedsføring.
  • Hvordan du motiverer, engagerer – og ikke mindst sælger til – nye læsere lynhurtigt – sandsynligvis allerede indenfor samme uge, de skriver sig op til dit nyhedsbrev (adskillige kursister har tjent deres investering i kurset mangefold hjem alene ud fra den strategi, du lærer her).
  • Hvad hemmeligheden i virkeligheden er bag e-mails, der sælger – og hvordan du putter ingredienserne, i det rigtige blandingsforhold, ind i hver eneste mail, du sender, så du hurtigt kan skabe iøjefaldende resultater.


Hvem er din underviser denne dag?

Din underviser er ’e-mailnørd’ Christina Klitsgaard. Hun har 11 års praktisk erfaring med at sælge for millioner af kroner via e-mails på det danske marked. Læg dertil 25 års erfaring som tekstforfatter med speciale i at skrive tekster, der skaber målbare reaktioner.

Christina er en smittende energisk oplægsholder og som sådan ofte på plakaten til markedsføringskonferencer og events.

Hun har undervist tusindvis af kursister live overalt i Danmark, og hendes online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis af danske e-mail-marketing-entusiaster – fra sprøde nybegyndere til hardcore specialister.

Her får du altså en underviser, der har reel hands-on erfaring med e-mailmarkedsføring på det danske marked – og som ved, hvad der virker og ikke virker. Nul varm luft. Med garanti. (Mød hende og læs mere på weloveemails.dk).

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 4. april 2019
Tid: kl. 9.00 – 16.00 (morgenmad kl. 8.30)
Sted: Green Solution House

TILMELDING ER LUKKET