Virksomhedsprogrammets tilbud og muligheder for dig som SMV

GRATIS WEBINAR
SE OPTAGELSEN

Hvad kan du søge tilskud til – og hvordan søger du?

Virksomhedsprogrammet giver mulighed for tilskud til både digital omstilling, grøn omstilling og hvis din virksomhed skal ud på nye eksportmarkeder. Kom og hør om Virksomhedsprogrammets forskellige faglige spor, og om hvordan det kunne være relevant for din virksomhed.

 

Måske ved du, at Virksomhedsprogrammet er sat i verden for at hjælpe danske SMV’er i kølvandet på Covid-19 krisen, men har du helt styr på de forskellige spor og hvordan du ansøger? Hvilke muligheder ligger der i SMV:Digital? Hvad man kan søge tilskud til i SMV:Grøn? Og hvad det helt nye program SMV:Eksport indeholder? Du kan også få tilført kompetencer med ordningen SMV:Vækstpilot – kunne det være relevant for din virksomhed?   

På dette webinar præsenterer vi Virksomhedsprogrammets faglige tilbud og gennemgår adgangskrav og ansøgningsprocedurer for de forskellige spor. Formålet er, at du som virksomhed bliver helt klar over, hvad du kan søge tilskud til, og hvordan du søger.

Webinaret gennemføres i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden.

 

Ved deltagelse på webinaret kan du se frem til at:

  • Få indsigt i programmets faglige indhold
  • Få indsigt i ansøgningsproceduren og adgangskravene
  • Få tips til den gode ansøgning. 

Målgruppe

Virksomhedsprogrammet henvender sig primært til danske SMV’er. Visse spor (bl.a. SMV:Grøn) tilbyder også ansøgningsmuligheder for enkeltmandsvirksomheder, og derfor er både SMV’er og enkeltmandsvirksomheder velkomne til at deltage i webinaret. Krav for deltagelse er, at du skal have CVR-nummer og mulighed for at medfinansiere en eventuel ansøgning kontant eller med egne timer.

 

OBS!

Vær opmærksom på, at webinaret vil blive optaget og delt på vores hjemmeside. 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 8. februar 2022
Tid: kl. 8:30 – 9:30
Sted: WEBINAR

Tilmelding er lukket

Se optagelsen fra webinaret her: