Workshop – Kropssprog er enhver sælgers bedste ven

 

 At være sælger i dagens Danmark er en vigtig og spændende opgave, men det kan også være en udfordrende en. Det skyldes dels nutidens skeptiske kunder og dels konkurrencen på markedet.

Der findes millioner af teorier, teknikker og metoder, men faktum er, at salget kun gennemføres når kunden har oprigtig tillid til sælgeren. I Jespers workshop om kropssprog for sælgere lærer du at skabe ægte relationer til kunder, med din egen personlighed som basis. Du modtager konkrete fremgangsmåder til at præsentere dine produkt eller ydelse på en autentisk, begejstret og tillidsvækkende måde.

Du lærer i øvrigt, hvordan du kan påvirke kunder til at give positiv respons og have lyst til at købe – du lærer at læse købssignaler og reagere hensigtsmæssigt på dem, for at garantere salget.

Denne workshop tager udgangspunkt i Jespers ekspertise indenfor kropssprog, en værdiskabende kommunikationsform i salg, som endnu er uudnyttet af langt de fleste.

Kropssprog er enhver sælgers bedste ven, hvis du lærer at bruge det rigtigt.

Udbytte af workshop:

  • Forståelse for kunders kropssprog (herunder købssignaler)
  • Effektive redskaber til at skabe ægte og frugtbare relationer til kunder
  • Enkle teknikker til at skabe tillid i en relation
  • Metoder til at give kunden lyst til at købe
  • Indsigt i kropssprogsrelateret præsentationsteknik som skaber resultater 

 

Du møder: Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i, at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft, ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.
Han er også stor fortaler for, at være i godt humør og sprede god energi på arbejdspladsen og til alle mennesker omkring sig.
Jesper er en energisk og passioneret coach og foredragsholder der flittigt bliver brugt på tv og i radioen. Senest har han været aktuel med bogen “smil dig glad” og tv programmerne “taler du kropssprog?”

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 26. maj 2021

Tid: kl. 09:30 – 12:30
Ankomst og morgenmad fra kl. 09:00

Sted: Green Solution House, Rønne

Covid-19: I henhold til gældende retningslinjer er der krav om, at alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt coronatest. Testen må højest være 72 timer gammel. 

Vi overholder myndighedernes krav om rengøring og afstand og glæder os til at se jer til  fysisk fremmøde. 

 

Tilmelding

Ingen felter fundet.