Sådan bruger du kunstig intelligens til at løse arbejdsopgaverne hurtigere

Dette billede er i øvrigt fremstillet ved brug af AI

TILMELD DIG HER

Få hjælp til dine skriveopgaver med kunstig intelligens

– Revolutionen sker lige nu – mød OpenAI, Midjourney, Jarvis, Lex.page og nogle af de andre kunstige intelligenser, der kan blive din helt egen skrive-kollega lige om lidt. Måske allerede lige nu.

Få inspiration og konkrete værktøjer med hjem, når Jens Christian Wibe, der til dagligt arbejder med kommunikation og arbejdsprocesser hos Tilflytterservice i Business Center Bornholm og Roald Bergmann der i snart 10 år har arbejdet som udviklingschef for forskellige tv-produktionsselskaber og har skabt over 30 tv-serier til DR og TV2, inviterer til en formiddag med fokus på hvordan kunstig intelligens kan bruges til at komme hurtigere igennem arbejdsopgaverne.

Som selvstændig/virksomhedsejer, har du sikkert mange hatte på i løbet af en arbejdsdag. Måske nogle af hattene har med skrivning at gøre.

Du skal bruge noget tekst. Til en kunde-email, til en facebookpost, til et nyhedsbrev, til det sidste afsnit i din opdaterede 2023-business-case. For 2000 år siden havde du skrevet alt det som runer. Lidt senere kom der en årrække, hvor du måske havde skrevet det på skrivemaskine. I 1979 udkom det første kommercielt succesfulde tekstbehandlings-software. I starten af 90’erne dukkede autocorrect og stavekontrol op i din tekstbehandling. Og i de seneste år, er du også begyndt at kunne tale til din tekstbehandling. Selv på dansk.

Så hvad er det næste der sker på ”hjælpemiddel-fronten”? Et svar kunne være kunstig intelligens.

Jens Christian Wibe

Oplægsholdere

Jens Christian Wibe

Arbejder til dagligt med kommunikation, arbejdsprocesser og med at hjælpe tilflyttere til Bornholm, hos Tilflytterservice/Business Center Bornholm. Jens Christian har tidligere leveret digitale løsninger til kunder i et reklamebureau og i 11 år arbejdet med online-projekter i DR.
Jens Christian er den nysgerrige type, der altid lige skal afprøve den nyeste internet-dims, for at se om der er noget der kan gøre arbejdsdagen lidt mere kreativ – og effektiv.

Roald Bergmann

Roald Bergmann

Har i snart 10 år arbejdet som udviklingschef for forskellige tv-produktionsselskaber (Nordisk Film Tv, Pineapple Entertainment m.fl.) og har skabt over 30 tv-serier til DR og TV2. Her på Bornholm kender vi ham måske bedst fra kulturgården Kjøllergaard i Østermarie, der både er hans hjem og et kreativt mekka for kunstnere, kulturelskere og kreative sjæle.
Roald bruger allerede AI i sit daglige arbejde. Til alt lige fra at skrive emails til at generere billeder.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 7. marts 2023
Workshop: 09:00 – 10:30
Sted: Green Solutions House, Strandvejen 79, 3700 Rønne


Emner:
Digitalisering, Kunstig intelligens

Målgruppe:
Solo-selvstændige, iværksættere og virksomhedsejere der på et eller andet tidspunkt i løbet af deres arbejdsdag bruger en computer, en tablet eller en telefon til at skrive tekst med.

Tilmelding: