Styrkede SMV'er på Bornholm

Styrkede SMV’er

Baltic Energy Island – Styrkede SMVer” er et EU-støttet projekt, der både synliggøre muligheder og understøtter små og mellemstore virksomheder til at realisere og udnytte potentialerne ved Erhvervsfyrtårn Bornholm.
Gennem et digitalt Roadmap samt individuelle forløb, hjælper vi dig blandt andet med at skabe overblik, omstille og udvikle din virksomhed.

Hjem » Strategiske indsatser » Erhvervsfyrtårn II » Baltic Energy Island – Styrkede SMV’er

Baltic Energy Island – Styrkede SMV’er

Erhvervsfyrtårn II, EU-støttet projekt

Baltic Energy Island – Styrkede SMV’er er et EU-støttet projekt, der både synliggøre muligheder og understøtter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) til at realisere og udnytte potentialerne ved Erhvervsfyrtårn Bornholm.

Gennem et digitalt Roadmap samt individuelle forløb, hjælper vi dig blandt andet med at skabe overblik, omstille og udvikle din virksomhed. Således at du fremadrettet kan blive en central aktør i energiøen, offshore-industrien og havvind-sektoren.

Hvem kan deltage?

Hvis din virksomhed passer ind under EU’s definition af en SMV, inviterer vi dig til at kontakte os for vores individuelle virksomhedsforløb og faggrupper. Projektet er åbent for både eksisterende og nye virksomheder, der ønsker at blive underleverandører til energiøen, offshore-industrien enten i forbindelse med udskibning eller service af havvind m.m.

Projektets hovedaktiviteter

A. Virksomhedsforløb

A. 1. Skræddersyede forløb: Få adgang til individuelt tilpassede virksomhedsforløb med relevante rådgivere, der hjælper dig med at omstille, professionalisere og udvikle din virksomhed, så du kan realisere de store potentialer i Erhvervsfyrtårn Bornholm.

A.2. Ekskursioner og netværk: Deltag i ekskursioner, der giver dig indsigt i nye forretningsmuligheder og styrker dit netværk. Vi skaber bro mellem erhvervsfyrtårne i Danmark for at fremme samarbejde og viden udveksling.

Er du interesseret i at høre mere om de individuelle virksomhedsforløb?

Kontakt Senior Erhvervskonsulent Jørn Pedersen, Business Center Bornholm,
telefon: +45 30322936, e-mail: jp@bornholm.biz

B. Udbudsoverblik

B.1. Digital Roadmap – Bornholm 2030: Få overblik over udbud og opgaver relateret til energiøen, vindmølleparken og øens øvrige anlægsprojekter gennem vores digitale platformRoadmapping Bornholm 2030 – udbud og opgaver – Energiø Bornholm”. Den digitale platform kan understøtte virksomheders strategiske overvejelser i forhold til investeringer i maskiner, kompetenceudvikling og nye potentielle forretningsområder.

B.2. Faggrupper: Bliv en del af faggrupperne inden for “Transport/Logistik/Lager”, “Bygge & Anlæg”, “Bolig/Personale” samt “Øvrig Service”. Disse grupper arbejder på at forberede virksomhederne og samfundet på de mange opgaver og muligheder, der opstår i forbindelse med etableringen af energiøen.

Ønsker du at høre mere om den digitale platform eller blive en del af faggrupperne?

Kontakt Direktør Lone Reppien Thomsen, Offshore Center Bornholm,
telefon: + 45 31 18 78 18, e-mail: lrt@ocbbornholm.com

Kontakt

Jørn Pedersen

Jørn Pedersen

Senior erhvervskonsulent

Janie Dysling

Janie Dysling

Erhvervs- og projektkonsulent

Materialer

Link til hovedprojektside:

Baltic Energy Island/
Styrkede SMV’er

Erhvervsfyrtårn Bornholm

Erhvervsfyrtårn Bornholm er en del af en større national strategi i Danmark, der har til formål at skabe regional erhvervsudvikling ved at etablere forskellige fyrtårne (eller “fyrtårnsprojekter”) i udvalgte regioner. Disse fyrtårne fokuserer på specifikke sektorer eller industrigrene, hvor regionerne har særlige styrker eller potentialer.

For Bornholm er erhvervsfyrtårnet rettet mod energi og især grøn energi, som inkluderer udviklingen af energiøer, offshore vindenergi, bæredygtige energiløsninger og tilhørende industrier. Målet med Erhvervsfyrtårn Bornholm er at tiltrække investeringer, skabe nye arbejdspladser, understøtte lokale virksomheder og fremme innovation inden for den grønne energisektor.

Initiativet skal hjælpe Bornholm med at udnytte sine unikke geografiske og naturlige ressourcer, som er ideelle for vedvarende energi-projekter. Ved at gøre dette håber man at gøre Bornholm til en central aktør i Danmarks grønne omstilling, samtidig med at man skaber økonomisk vækst og udvikling i regionen.