Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Forstå dine kunder

Webinar (online)

Vil du lære at indsamle kvalitative data, opnå kundeindsigt og få forståelse for, hvordan du omsætter det til nye forretningsinitiativer og salg? – fx produkttilpasning og vinkling af markedsføring. Så er dette workshopforløb det rette for dig.

Gratis

De bevarende lokalplaner – hvad må vi gøre?

Kommunalbestyrelses-salen i Rønne Landemærket 26, Rønne

Hvad betyder en bevarende lokalplan? – for husejeren og for håndværker? Dette arrangement er målrettet mod større og mindre erhvervsdrivende på øen. Hvorfor har Bornholms Regionskommune valgt at have bevarende lokalplaner? Få svaret på dette info møde hvor medarbejdere fra Byg vil fortælle om de mange aspekter i forhold til de bevarende lokalplaner:

Gratis

Succes som madiværksætter

Møbelfabrikken Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Kitchen Collective, Iværksætterdanmark og Business Center Bornholm præsenterer: Succes som madiværksætter. På workshopforløbet vil du arbejde med din forretningsidé og få kompetent sparring med eksperter og andre madiværksættere, som der er masser af plads til at netværke med.

Skab en attraktiv arbejdsplads – gratis workshop

Green Solution House Strandvejen 79, Rønne

Hvordan skal vi sikre, at vi kan tiltrække, fastholde og udvikle de gode medarbejdere? Generelt oplever mange virksomheder, at det i dag sværere og mere komplekst at fastholde medarbejdere end tidligere. Derfor er det vigtigt at have fokus på de mange forskellige områder, der kan have stor betydning for din virksomheds evne til at tiltrække, […]

Gratis

Iværksættercafé

Møbelfabrikken Gl. Rønnevej 17A, Nexø

Netværksmøde og inspirational talk om hvorledes man som kreativ iværksætter kan udvikle sin virksomhed. Der er ingen præcis opskrift, men der nogle ting det kan være smart at gøre sig bevidst om, hvis man gerne vil leve af at være selvstændig kreativ iværksætter.

Gratis

Hvad skal du være opmærksom på, hvis virksomheden vil udvide?

Kommunalbestyrelses-salen i Rønne Landemærket 26, Rønne

Mange erhvervsdrivende på øen har succes, og dermed er der ofte ønsker at udvide. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på? På dette infomøde vil medarbejdere fra Byg tage udgangspunkt i en fiktiv case og gennemgå de forskellige scenarier.

Gratis

Er der andre regler uden for byzone?

Kommunalbestyrelses-salen i Rønne Landemærket 26, Rønne

Hvad du skal være opmærksom på ved en ansøgning, når man ikke er i byzone – hvilke regler gælder og hvilke regler gælder ikke. På dette infomøde vil medarbejdere fra byg gennemgå de forskellige regler i forhold til forskellige zoner. Vi tager udgangspunkt i en fiktiv case og går hele processen i gennem. Vi kommer […]

Gratis